Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (872. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cihazları nerden aldınız 2side sarı ekranlı cıktı ilginçmiş, lydia dan aldım ben daha hiç karsılasmadıgını soyledı boyle bi sorunla.
  • MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılıyorum 7Plus256 kullanıyorum laptobun yerini unuttum evde
  • gajiin kullanıcısına yanıt
    Hocam yazınıza baştan sona katılıyorum fanboyluk gibi olmasın ama 😀 çünkü şu anda 6 plus kullansam da note serisine arada bi geçiş yapan biriyim. Başta geri tuşunun olmaması sıkıntı gibi geliyor ama alışınca geri tuşu çok gereksiz hatta külfet gelicek ben solak olduğumdan dolayı sanırım ekranı soldan sağa çekerek geri gitmek parmağımı aşağı geri tuşuna indirmekten ergonomik olarak daha kolay geliyor. Neyse size 7 plusınızla iyi keyifler darısı başımıza, dediğiniz gibi artık dengesiz şarj düşüşlerine son ve özellikle şarj %8-9da iken bile güvenle telefon görüşmesi veya 20-30 dk online vainglory oynayabiliyor insan en fazla %1e iner güvenle bekler diyor. Note4-5te şarj %20-25de iken bile online oyun açmaya korkardım. 😀😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: predatorry

Hocam aynen kullanman gereken uygulamaları bilirsen pcye tablete veya bunlardan herhangi bi veri aktarmaya gerek kalmıyor. İpad 2 ile laptop kullanmayı unuttum 6 plus ile de ipad 2 kullanmayı unuttum bu böyle gider herhalde...

• İphone 7 de , shsh kaydı almak mümkün mü , beğenilmeyen güncellemeler sonra fabrika ios sürümüne geri yüklemek için ?
  • En son kaç yılında iPhone kullandınız ?

iPhone 4 veya 4s ile bu işlemler tarih oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: predatorry

Hocam aynen kullanman gereken uygulamaları bilirsen pcye tablete veya bunlardan herhangi bi veri aktarmaya gerek kalmıyor. İpad 2 ile laptop kullanmayı unuttum 6 plus ile de ipad 2 kullanmayı unuttum bu böyle gider herhalde...

Laptop ile ipad2 yi Sevabına versene zaten kullanmıyorsun:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

En son kaç yılında iPhone kullandınız ?

iPhone 4 veya 4s ile bu işlemler tarih oldu.

Kayıt alınmıyor yazarsın geçersin ukalalığa gerek yok.
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    3d kırılmaz cam bilgim yok ama iPhone 7 için Cam Ekran Koruyucu, Spigen GLAS.tR SLIM HD sipariş verdim haftaya elimde olacak duruma göre yazarım olumlu olumsuz taraflarını

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Cam-Ekran-Koruyucu-Spigen-GLAStR-SLIM-HD,PR-2182.html

• Arkadaşlar hiç jailbreak çıktı mı araştıran var mı aramızda? sürüm 10.0.1 bilerek güncellemiyorum
  • arkadaşlar izninizle bir sorum olacak, yarın 29 ekim yetkili servisler açık mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iar

Arkadaşlar hiç jailbreak çıktı mı araştıran var mı aramızda? sürüm 10.0.1 bilerek güncellemiyorum

Çok beklersin

• İphone 7 128 gb ısınma sorunu yaşayan var mı ?

Açma kapama düğmesinin orası sanki hafiften ısınıyor gibi geldi bana bu kamera tarafına doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Hocam bu iphone 7 deki sarı ekran sorunu sebebiyle iki adet cihaz iade ettim ve en son Turkcell sitesinden 6s 32gb sarı kutu puan kampanyasını da kullanarak 2399 tlye aldım.
    Bu konuda çok titizim 3500 tl veriyorum ekranın home tuşuna yakın olan kısmı sapsarı.
    İşimi garantiye aldım 6s aldım.Umarım bu cihazda da sorun çıkmaz.

En guzelini yapmissin. Ben de lansman gunu Akasya'dan 7 Plus aldim (36. hafta cihaziydi). Ekran renk sicakligi sorunluydu, yani ekran anormal derecede sariydi. Bir hafta sonra iade ettim. Mediamarkt'tan baska bir 7 Plus daha aldim (39. hafta cihazi). Neyse ki bu sorunsuz. Ekran iPhone 6S ile ayni. Bu cihaz da sorunlu ciksaydi muhtemelen ben de 7 serisinden sogurdum.

Ayrica Plus model dusunmeyenlere ve ilk kez iPhone kullanacaklara ben israrla iPhone 6S 32GB oneriyorum. Tam bir fiyat/performans cihazi. n11'de kapali kutu Apple Turkiye cihazlari (TU/A) 150 liralik cek kullanarak 2399 TL'ye geliyor. Plus dusunmeyenler icin kesinlikle 6S cok iyi bir secenek.

@Mânâlùx Râpérâ APR ya da teknoloji marketlerinin calisanlarina kalsa, 2007'den bu yana hicbir iPhone serisinde kesinlikle hicbir problem cikmadi zaten. Yersen. Onlarin musteriye ilgisi, ellerindeki mali uydurma bilgilerle ittirene kadardir. iPhone 7'de de sari ekran problemi olmadigini soyluyorlar otomatik bir refleksle. Iki ekrani gozlerinin onunde yan yana koyunca da kem kum ediyorlar. Onlar da hakli. Ne de olsa her kor saticinin bir topal alicisi var. Bir de bu sahtekarlar, iPhone 6S 32GB almaya gelenlere israrla iPhone 7 ittirmeye calisiyorlar. Boyle bir olaya tanik oldum, agir konusmamak icin kendimi zor tuttum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium

3d kırılmaz cam bilgim yok ama iPhone 7 için Cam Ekran Koruyucu, Spigen GLAS.tR SLIM HD sipariş verdim haftaya elimde olacak duruma göre yazarım olumlu olumsuz taraflarını

www.spigen.com.tr
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Cam-Ekran-Koruyucu-Spigen-GLAStR-SLIM-HD,PR-2182.html

Hocam bunun fiyatı bana biraz uçuk geldi tabi telefonda nasıl duruyor görmek lazım takınca resim atarsan daha iyi yararlanırız saolasın şimdiden :) ..

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    evet hocam fiyat olarak biraz pahalı 6s için de kullanmıştım yanlardan rezaletti bakalım 7 de nasıl duracak bende merak ediyorum tabiki uyguladıkdan sonra mutlaka yazarım yada resim paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özcan93

İphone 7 128 gb ısınma sorunu yaşayan var mı ?

Açma kapama düğmesinin orası sanki hafiften ısınıyor gibi geldi bana bu kamera tarafına doğru

32 gb benim şimdiye kadar hiç ısınma sorunu yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium

www.spigen.com.tr

nerden sipariş verdiniz? bende bu ürünü arıyorum ama bulamadım, spigentr tam olarak ne zaman geleceğini söyleyemiyor.

• Rhaegar kullanıcısına yanıt
    yani goruntu ve sesli konusabildiyseniz duo ve viber da enteresan. ben kullanamiyorum skype harici hicbirsey whatsapp sesli falan yok. engelli dedigim ulke banlamis internet ustunden sesli ve goruntulu gorusmeyi kapaniyor hemen arama yapmaya calistigimda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özcan93

İphone 7 128 gb ısınma sorunu yaşayan var mı ?

32 64kullananlarda sorun yok hocam.

• 
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.