Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 plus ı ters köşelerden esnettikçe sesler çıkıyor sadece benden çıkıyor sanıyordum ama birçok kişide varmış hatta meşhur bir Amerikalı youtuber bile koymuş videosuna, linki koydum. Bence çok takmaya gerek yok demek ki çoğu cihazda var bu.

iJustineyoutube
    iPhone 7 CRACK GATE! | iJustine
    https://www.youtube.com/watch?v=bYUeLffncIk

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Arkadaşlar telefonu almak üzereyim. Tek bir sorum var:
    Sürekli olmamakla birlikte ara ara internet kullanmak kaydıyla sabah %100 şarjla evden çıkarsam gece eve gelene kadar şarj beni idare eder mi?
    Bahsi geçen süre yaklaşık 12 saat.

Dediğiniz gibi ara ara internete girip hatta az oyun oynayıp az da sosyal medyada dolaşsanız 2 gün ve duruma göre 9-10 saatleri bulan ekran süresi yakalarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ladresfb L kullanıcısına yanıt
    Olmaz exra store en büyk teknoloji magazalarından biri ordaki.her iki çeşit versiyonda satılır orda hem facetimelı hem facetimesız arkadasın alırken baksın LL serı nolusunu alsın sorsun varnı facetıme dıye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 plus 128gb almistim, ekran sarılıgini tam kafamdan silmistim ki dun aksam 6s ile yan yana gelince sarıligin bariz oldugunu tekrar gordum, bugun iade edip 32gb alicam yada yurtdisindan 32 getirtip kulanacagim, 6s'in ustune bunca para vermeye benim sahsi fikrimce degmiyor

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 tane 7 plus aldım hepsinde aynı sorun var, apple storedakiler sorun olarak görmüyorlar, bana göre biraz zaman sonra telefonları değiştirmek zorunda kalacaklar

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Turkcell sarı kutuda 2000 puanınız varsa kod alıyorsunuz, cihazı kredi kartı tek çekim alırken promosyon kodu olarak giriyorsunuz.2399tlye geliyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

iPhone 7 32 gb ile aranıza katıldım. Viyana Media Markt sağolsun iyi bir fiyata geldi. Sarılık problemi de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye

Merhaba arkadaşlar,

iPhone 7 32 gb ile aranıza katıldım. Viyana Media Markt sağolsun iyi bir fiyata geldi. Sarılık problemi de yok

Hayırlı olsun.

• Fenerbahçeli Üye kullanıcısına yanıt
    759 eyro diyor hocam siz kaça aldınız ?

Bir müddet viyanada yaşadım çok iyi bir yer keşke dönmek nasip olmasaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 29 Ekim 2016; 10:08:16 >
  • Nurkan58 N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kullaniyorum suan 7 32gb, 6s 64'den gectim 9 gun once, yani performans dusuklugu varsa bile 6s e gore daha hızlı oldugu net, bu farki az da olsa hissedebiliyosun. Yani varsa bile 6s den herturlu daha iyi, zaten en kotu apple bu duzeltir boyle seylerin altinda kalmaz ve ben de gayet memnunum tavsiye ederim.

• iPhone 7 128GB Silver ile aranıza katıldım. Teknosa.com'dan aldım siparişten 1 gün sonra geldi. 40.Hafta cihazı, sarılık problemi yok
  • Beyler 9.3.2 de mi şarj daha iyi yoksa son iOS sürümünde mi

• iphone7 de durduk yere whtsaptan gelen bildirimin sesi değişiyor ya bu neden oluyor bi nor oluyo bi başka bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

759 eyro diyor hocam siz kaça aldınız ?

Bir müddet viyanada yaşadım çok iyi bir yer keşke dönmek nasip olmasaydı

759 euro'ya aldım, 90 euro da tax free geri alacağım hocam.

• ogulcann01 O kullanıcısına yanıt
    Bizde de oldu o. WhatsApp yardıma baktım ios 10 lâ ilgili sorunmuş telefonu kapatıp açın yazıyordu hadi len dedim ama yaptım düzeldi :)

• Arkadaşlar bir sorum var lütfen bilen arkadaşlardan cevap rica ediyorum.

Yukarıda Romanyadan İphone'mun geliyor olduğunu söylemiştim. Ben telefonu aln tanıdığıma telefonun Romanyadaki full ücretini yollamıştım oda bana %20 tax free ücretini hava alanından alıp tekrar verecekti. Ama dün akşam tax free nin Romanyadan çıkıp tekrar hava Türkiyeden Romanyaya giderse hava alanında alabileceğini söyledi. Bizim Yıllardır bildimiz tax free böyle birsey değil. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
  • Ukalalık olsun diye yazmamıştım. Sorum gerçekti. Bu yaklaşım sizin insanlara bakış açınızdır. İnsanlara cevap yazarken böyle hitap etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 29 Ekim 2016; 10:59:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekmek arası sakız kullanıcısına yanıt
    ben internete bağlı oyun face twitter ekşi falan kullanıyorum 15 saat gidiyor ortalama plus modeli benimki.
  • Kamera uygulaması içindeyken,fotoğraf çözünürlüğü yada video çözünürlüğü değiştirmenin bir yolu var mı? Yoksa telefonun ayarlar kısmından mı secmek gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcann01

iphone7 de durduk yere whtsaptan gelen bildirimin sesi değişiyor ya bu neden oluyor bi nor oluyo bi başka bişey

Güncelleyince değişiyor bildirim sesi. Kapatıp açınca düzeliyor.

• 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.