Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resimleri ekledim, telefon ile cekemedim daha sonra eklerim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Swanford kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung hic kullanmadım bu yüzden gece nasıl cekim yapıyor hiç bilmiyorum. iphone icin konusmak gerekirse gerçekten suana kadar en iyi foto çeken iphone kamerası.

• say S kullanıcısına yanıt
    Güzel güzel bende sipariş geçiyorum hemen

• 4Marilyn kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şimdiden hayırlı olsun diyorum, bende 128 gold almayı düşünüyorum, telefon gelince ekran, tıslama muhabbetlerini yazarmısın ona göre n11 den alacağım, teşekkürler.

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Kardeş kulaklık konusunda, benim kulaklarımdaki bi hastalıktan ötürü iPhone kulaklığını takamayacağım, şuan kullandığım içine sokmalı değilde yandan destekli diyelim, iPhone da böyle birşey kullanabilirmiyim ? Şuan android kullanıyorum tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcann01

herkese günydın oyunlar kısmına yazdım ama orası ölmüş resmen vakit geçirmelik eğlenceli oyun önerisi yapabilr misnz ?

+
  • geronimoname G kullanıcısına yanıt
    Biraz önce zorludan çıktım 7 ve 7plus jet black var ama tavsiyem mat siyah Alman çabuk çizilme olduğu için ben plus büyük diye 7 mat siyah aldım jet black olanına da baktım orada gerçekten çok nadir bir daha düşünün alırken :)

• Hocam istockknow da daha yeni guncellenmiş ama plus gorunmuyor.

• Fascism kullanıcısına yanıt
    Yersiz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Ekranda zaman zaman dokunmadığım halde ekran açılıyor, sebebi nedir? Ayarı barsa nereden yapabilirim?

Bu hareket bence gayet yararlı. Telefonu elinize alıp yukarı doğru hareket ettirdiğinizde ekran açılıyor. Bu hareket + touch ID kombinasyonuyla hiçbir tuşa dokunmamış oluyorsunuz.

iPhone'un en beğendiğim özelliği bu oldu.
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Oradaki arkadaş var dedi hocam bende işim gereği gittim hem uğrayıp şu jet black bakayim dedim tamam çok güzel gözüküyor ama kapakta taksanız çok hassas bir renk ufak para sürttüm çizildi :)

• emrec6 kullanıcısına yanıt
    1 aralikmi:/ hocam ben evelsigun carsidaki vodafone a ugradim iphone 7 almak istiyorum dedim bakti bilgisayardan bi subemizde var dedi aradi ayriltikmis oda 32 gb dedi ben 128 de olur dedim geldigi zaman arariz dedi ciktim magazadan bir saat sonra telefon geldi telefon geldi isterseniz gelin alin diye gittim aldim alirkende bi cocuk geldi iphone 7 plus aldi oda gitti yani surekli stoklara biyerden geliyor bu telefon araliklara kadar niye bekliyorsunuz eminim piyasayi biraz daha zorlasaniz bi yerden cikar aralikta aldiktan sonra zaten 9 ay sonra yenisi cikacak bir aydan fazla sureye siparis bence abartmislar ozamana kadar elli yerde bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: aytek_54

Kardeşim şimdiden hayırlı olsun diyorum, bende 128 gold almayı düşünüyorum, telefon gelince ekran, tıslama muhabbetlerini yazarmısın ona göre n11 den alacağım, teşekkürler.

Tamam yazacagim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Resimleri ekledim, telefon ile cekemedim daha sonra eklerim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Link gönderebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Bende de note 7 vardı ios herşekilde üstün ama notun kamerası başkaydı

Evet note7 gerçekten üstün bir telefondu ama yapacak bir şey yok ...

• efege kullanıcısına yanıt
    Apple (TR)
    Güç Aksesuarları ve Kablolar - Tüm Aksesuarlar
    http://www.apple.com/tr/shop/product/MGRM2ZM/A/iphone-lightning-dock-beyaz

• Mardin nusaybin de çarşıyı gezdim dün dünya kadar iphone7 kaçak cihaz var adamlar kuyumcu gibi tek fiyatta anlaşmışlar i7 32gb rose gold 2400tl en son 2375 tl ye buldum almadım. Bir de pasaport kayıt işi var uğraşmaya değmez. Şöyle 2200 falan olsaydı alırdım.

• Nasıl şarkı indiricez youtubeden sevdiğim müzikleri falan daha önce hiç iphone kullanmadım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Mardin nusaybin de çarşıyı gezdim dün dünya kadar iphone7 kaçak cihaz var adamlar kuyumcu gibi tek fiyatta anlaşmışlar i7 32gb rose gold 2400tl en son 2375 tl ye buldum almadım. Bir de pasaport kayıt işi var uğraşmaya değmez. Şöyle 2200 falan olsaydı alırdım.

Mat Sıyah yok mu ? 2375tl iyiyimiş.
  • lifeis L kullanıcısına yanıt
    Bu tıslama sesi tam olarak ne zaman oluyor. Kulağını ahizeye dayadıklarında duyanlar vardı burada hatırladığım kadarıyla ancak bende öyle bir ses yok. Videodaki ses bende de var ama dediğiniz gibi ipadde de aynı ses mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.