Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zenfone 5 ten iphone 7 ye geçmiş biri olarak 1 aydır bende kaliteyi hissedenlerdenim, fakat kulaklık ihtiyacını nasıl karşılayacağız herhangi bir bluetooth kulaklık uyumlu olur mu bu telefon için ?
  • daha iphonelar ülkemizde satışa çıkmadan pluslarda stok problemi olacak demiştim. bazıları da satışa çıktıktan sonra stok problemi olmayacak ne alaka her yerde cihaz var falan demişti. kim olduklarını hatırlayamıyorum ama buralardalarsa bir kendilerini hatırlatsınlar.
  • Kargo telefonu eve birakmis ama ben evde degilim bugun aksam olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gssal_emre G kullanıcısına yanıt
    Sizin biraz fazlaymış çekiniz benim de 500 lira civarında biparam var 128 gb siyah stoğa girse de alsak
  • birol001 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir bluetooth kulaklık uyumlu hocam ben de kullanıyorum şu an alirxpress ten aldığım bluetooth kulaklığı

• Gece saat dilimleri ile ilgili bir güncelleme geldi. Size de geldi mi acaba?

• Arkadaşlar sizce bu süre çok mu az IP7 Plus için

Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• nasıl bir stok sorunuymuş böyle yahu amerikada cihaz yok,
    avrupadan biryerlerden getirmeye gönüllü birileri var mıdır acaba buralarda?
  • Arkadaşlar video çekimindeki sesi iPhone 5 , iPhone 6 ,İpad mini ve iPhone 7 plus olarak denedim. Tümünde o hışırtı var. Benim 7 plus da video dışındaki kullanımımda rahatsız edecek bir ses duymuyorum. Bir kere performans testi yaptım o sırada bariz duyuldu onun dışında anormal bir ses yok.

• Arkadaşlar afganistanda görevliyim ve burada amerikan posta kodu olduğundan iphone 7 plus sipariş vermek istiyorum apple store'dan. ama bu türkiyede garanti sorunu büyük problem. Appstoredan sipariş verirken türkiyeye uygun kod numaralı modeli sipariş verebiliyormuyuz. Tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirmi bu konu hakkında.

• herkese günydın oyunlar kısmına yazdım ama orası ölmüş resmen vakit geçirmelik eğlenceli oyun önerisi yapabilr misnz ?
  • Arkadaşlarım dün aldığım 7plus ımı nasıl şarj edeyim tamamen bitsin mi yoksa rast gele mi? Şuna %35 de şarja takayım mısizce? Kolay gelsin

• Ekranda zaman zaman dokunmadığım halde ekran açılıyor, sebebi nedir? Ayarı barsa nereden yapabilirim?

• arkadaşlar jet black iphone 7 alacağım, akasya apple store'da stoklarda var mı biliyor musunuz?

mat 128 vardı stoklarda fakat jet black yoktu son gittiğimde.
  • SlimShay kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Ekran ve Parlaklık > uyandırmak için kaldır sekmesini kaptın düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Ekranda zaman zaman dokunmadığım halde ekran açılıyor, sebebi nedir? Ayarı barsa nereden yapabilirim?

Bu hareket bence gayet yararlı. Telefonu elinize alıp yukarı doğru hareket ettirdiğinizde ekran açılıyor. Bu hareket + touch ID kombinasyonuyla hiçbir tuşa dokunmamış oluyorsunuz.

• _CsMaNiA_ _ kullanıcısına yanıt
    samsung s7 edgede f1.7 diyafram var hocam. yine de en iyisi i7 plus mu dersiniz ? test etme imkanım olmadıgı için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enis Geçgen

Ayarlar > Ekran ve Parlaklık > uyandırmak için kaldır sekmesini kaptın düzelir

Teşekkürler

• Çok detaylı bakmadım ama baktığım kadarıyla 7 Plus kamera kalitesi Samsungla aynı seviyelerde

• Enıac kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil pil oldugu icin farketmez istediginiz zaman sarj edebilirsiniz, butun gece sarjda birakma gibi bir zorunluluk kalmadi artik

• 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.