Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Selim_1905

quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

İndirebilirsiniz, ancak önermem. Hataları çok oluyor genelde. Asıl sürümü yayınlayınca indirmenizi tavsiye ederim, illede indireceğim diyorsanız, buyrun detaylı anlatım;

https://support.apple.com/tr-tr/HT203282

Cihaziniza yüklemek istersenizde;https://beta.apple.com/sp/betaprogram/

Yükledikten sonra kaldırmak gibi seçenek var mı

Beta profili kaldırıp tekrar normal sürüme dönebilirsiniz. Sıkıntı olmaz.

Bu arada 2000 yılından beridir apple ürünlerini kullanırım. Bu stok sıkıntısı yüzünden milleti yine karaborsacıların eline düşürmeleri tamamen yönetimlerinin düzgün ve öngörülü çalışmamasından yoksa baktığın zaman yıllardır satışlar belli getirmen gereken adet de belli ama ne hikmetse cihazlar her zaman ilk çıktığı aylarda bulunamaz durumda. Zaten Türkiye için en alt sınıf ülke kapsamında davranılıp en son telefon çıkarılıyor. Vergiler dolaysıyla zaten cihaz fiyatı diğer ülkelerden kat kat fazla birde sahibinden üzerinden cihazı bir şekilde alıp kutusunu açmayıp 1000TL fazla fiyat yazıp satanlara prim veriliyor. Demek ki bir hata var lafa gelince yurtdışı telefon almayın diyorlar ama stok nerde yok. Öyle bir duruma sokuyorlar ki piyasayı yurtdışı kayıtsız telefonlara bile millet TR cihazından fazla para istiyor işinize gelirse diyor. Şimdi Samsung daha az mı cihaz satıyor da stok sıkıntısı yaşanmıyor hayır. Demek ki cihazı az getirip suni bir ihtiyaç yaratmak bak yok satıyoruz demekle aslında bir başarı elde edilmiş hissiyle hareket etmek Apple'a sadece karaborsacı bir müşteri portföyü yaratmaktan bir adım öteye gitmez. Günün Sonunda gerçekten cihazı almak isteyen kullanıcılar mağdur olur.

• HıraX kullanıcısına yanıt
    Tam biliyor olmamakla birlikte yanlışınız var dün Apple storedan cihaz almaya gittiğimde dışardan gelen bir arkadaş cihaz sordu ve stokta olduğunu isterse alabileceğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Fiyat ?

detaylar için pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

Hocam apple pil değişimi yerine cihaz değişimi yapiyor , 6s i garantiye gönderdim ekranda tozlanma vardi , batarya kaybida %18 di , bataryada anlık düşüş görmüşler ve sıfır cihaz gönderdiler, müşteri memnuniyeti had safhada .. lg gibi değil servisi

LG'den ben memnundum hocam 3 kulaklık ve ekran kasa degişimi yapmıştım ama sarı leke sorunu olsaydı kan çekebilirlerdi onu bilemem

Telefonu yeniliyorlarsa çok iyi Verdiğimiz parayı çıkaracak gibi duruyor kamerasıyla performansıyla satış sonrası hizmetiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PesimistChe kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman rezervasyon sistemi neden var.

• Amerikadan 7 32 gb mat siyah. İsteyen pm lütfen. Bekleme yok. Cihaz burda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.0.3 den sonra pil tüketimi çokmu arttı.. bu sabah takır takır batarya gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat-gs

Ozaman yazmayi unuttum bi moral daha vereyim ben telefonu kilifla kullanmayi sevmem ekraninada o yapistirmalari yapistirmam ,3 senedir cebimde bozuk para vs seylerle tasirim ekraninda cizik yok telefonun diger yerlerinde cizilme olustu ama ekran tertemiz adamlar bosuna cizilmez ekran kullanmiyir ustunde tas kirmadiktan ,saglam dusurmedikten sonra bisey olacagini sanmiyorum test edip onayladim

Hocam yinede önlem almakta fayda var bence

• HıraX kullanıcısına yanıt
    Rezervasyon sistemi kesin size o cihazı size ayırt ettikleri anlamına gelir rezervasyonlu müşterileri kenara koyduktan sonra stokta olan cihazları sen mağazaya geldin diye sana satmayacak diye bir sistem olabilir mi sence ?
    Ayrıca Apple resmi sitesinde iPhone 7 sayfasına girdiğin zaman ya online satın alın yada mağazalarımızı ziyaret edin demezdi sanırım.
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    Benim sitede gördüğüm sadece online rezervasyon olayıydı.

• Merhaba ben daha önceden ipad pro almıştım bimeks'ten 340 tl bi para kazanmıştım 7 ekimde bu bi parayıda ekleyerek 3300 Tl ye mağazadan iPhone 7 128gb mat siyah ön sipariş yaptım. 14 ekim cuma saat 10'da bimeks mağazaya kargo ulaşmış ve 1haftadır kullanıyorum ben alışverişten çok memnun kaldım.

• endorfin789 E kullanıcısına yanıt
    Garantisi Apple da geçerli değil mi Zorlu ya götürebiliyoruz cihaza bir şey olursa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone SE ile iPhone 7 konusunu okumak ayrı bir manyaklık olup, iPhone 7'ye para olsada geçsek dedirtiyor

• Vay arkadaş herkesinde telefon ihtiyacı varmış. Şansada tam o sırada iphone 7 çıkartmış
  • Tekos kullanıcısına yanıt
    10 gündür kullanıyorum.Gereksiz derecede çizilen birşey yok ortada kılıfsız kullanıyorum.

• 3000 Tl bimeks hediye çekim var (Kart şeklinde mağazada geçerli), telefon yok. Kaç gündür stoğa girmesini bekliyorum.
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam bu sürüm pili sömürüyor.

• Tekos kullanıcısına yanıt
    Hangi rengi hoşunuza gidiyorsa onu alın sonradan pişman olmayın keşke şu rengi alsaydım diye.Bende arkadaşlarım dolayısıyla mat black alacaktım ve sonra onu istemediğimi farkedince jetblack sipariş verdim ve içim rahat.Kolay çizilir diyorlar ama bu senin kullanmana bağlı ve başka renkte alsan kılıfla kullanacağın için sorun olmayacaktır
  • şu instareport app doğru çalışıyor mu acaba? yani stalk edenleri görme açısından soruyorum. kullanan var mıdır? para vermeye değer mi?
  • 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.