Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yassino

Merhaba,

Bataryasından inanilmaz memnunum. Bugün aldığım değerler şu şekilde;

Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Bişey kullanmamışsın ki doğru düzgün iyi diyorsun yüklenseydin ya şöyle safariye oyuna bak kaç saat gidiyor o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde şunu duydum bilmediğiniz yerden alırken cihazı kutu içeriğine dikkar edin mağlum jelatini açılıp kapatılan bir sistem koymuşlar aksesuar vede kablo değiliştiriliyormuş aman dikkat edin

• merhabalar arkadaşlar şimdi ustalık sorusu soracagım kesin bilgisi olan veya deneyen varsa bilgilendirirse sevinirim. şimdi apple ve apple.comdan pick up yöntemiyle alınıp full price yani bedelini kontratsız şekilde ödeyip at&t verizon sprint ve t mobile bile alınsa unlock yanisim freedir peki biz iphoneları t mobile yada at&t nin kendi sitesinden ve shoplarından full price olarak alsak burada çalışır mı? bu telefonların modelleride kodlarıda apple da satılanlarla aynı nasıl oluyor çözemedik bazı müsteri temsilcileri bir sey olmaz diyor bazıları çalışmaz diyor :D siz ne diyorsunuz
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    bir de o şekilde denicem. Bugün iş için hiç ofiste değildim, dışarıda sürekli 3G açık ve müşterilerle toplamda yaklaşık 2 saat görüşmesi yapmışımdır. Biraz da dediğin gibi oyun ve safariye yüklenip bakıcam. 😊

Fakat kendimce şunu söylebilirim, sabah 6:45te şarjdan çektiğim telefonu böyle kullanmak bile hoşuma gitti. Geçmiş tecrübelerime göre iyi :) ama daha iyi de olabilir

Saygılar 😊

• quote:

bir de o şekilde denicem. Bugün iş için hiç ofiste değildim, dışarıda sürekli 3G açık ve müşterilerle toplamda yaklaşık 2 saat görüşmesi yapmışımdır. Biraz da dediğin gibi oyun ve safariye yüklenip bakıcam. 😊

Fakat kendimce şunu söylebilirim, sabah 6:45te şarjdan çektiğim telefonu böyle kullanmak bile hoşuma gitti. Geçmiş tecrübelerime göre iyi :) ama daha iyi de olabilir

Saygılar 😊

Güzel günlerde kullan iphone kullanmak bir kraliyet asilliği bir sanat yansımasıdır bunu samsung sony kullanan dostlar bilmez hep kavga ederler sadece güzel cihaz iphone 7

• emrex012 kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar benim dediğim gibi yurt dışından cihazları alıp getiriyorlar ki böyle yapsalar bile 2-3 cihazdan fazla getiremezler.Bu adamlar bavul ticareti ile getiriyorlar ama bu sefer de kayıt yapamazlar.
    BTK'ya kayıtlı mı cihazları ?

Bence almayın 1 yıllık garantisi olacak belki o bile olmayacakdır.2 Yıl Apple Türkiye garantisi imkansız olacakdır.Fırsatçılar getirmişlerdir yüksek rakamdan satıyorlar diyebilirim.

Belki 1-2 ürün için indirim yapmış olabilirler. Satan kişiye mail atın cihaz kodunda TU var ise Türkiye ürünüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 19 Ekim 2016; 2:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Saygılar 😊

Güzel günlerde kullan iphone kullanmak bir kraliyet asilliği bir sanat yansımasıdır bunu samsung sony kullanan dostlar bilmez hep kavga ederler sadece güzel cihaz iphone 7

Şaka mı bu mesaj?

• Bu hissing olayi kullanimi olumsuz etkiler mi acaba ? elbet olumsuzluk olur gibi sonucta yazilimsal degil fiziksel bir olay fan gibi bir cihaz biyerlere surtunup asiniyor olabilir cidden moralimi bozdu bu olay sessizde video cekince cok net belli oluyor ses.
    Birde degisim felan mi ugrasacagiz yazillim guncellemeyle gitmesi mumkun degil sanirim. Umalim ki ses kullanima etki etmesin.

Senin bahsettiğin sırf zevk için yapılacak bir şey ise karaktersizce,şerefsizce,ahlaksızca ve daha sayamayacağım bütün hakaret ve küfürleri içeren bir davranış biçimidir.

Cihazı alırsın sorun yoksa iade etmene gerekde yokdur fakat iade etmek istersen 3 kere iade edersin sorun yoksa 4. iadeyi yapamazsın.Apple sizi kara listeye alır. Önümüzdeki yıllarda bu davranışı sergileyen insanlar nedeni ile Apple 14 gün koşulsuz iade politikasında Türkiye için değişiklik yapacakdır.
    Cihazı alırsın sorun varsa 3 kere değişim yapılır ve yine sorun varsa cihaz ücreti size geri ödenir.
  • Düz iphone 7'den kullanım sürelerim böyle. 6s den geçtim şarj konusunda sanırım biraz daha önde

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Senin bahsettiğin sırf zevk için yapılacak bir şey ise karaktersizce,şerefsizce,ahlaksızca ve daha sayamayacağım bütün hakaret ve küfürleri içeren bir davranış biçimidir.

Cihazı alırsın sorun yoksa iade etmene gerekde yokdur fakat iade etmek istersen 3 kere iade edersin sorun yoksa 4. iadeyi yapamazsın.Apple sizi kara listeye alır. Önümüzdeki yıllarda bu davranışı sergileyen insanlar nedeni ile Apple 14 gün koşulsuz iade politikasında Türkiye için değişiklik yapacakdır.
    Cihazı alırsın sorun varsa 3 kere değişim yapılır ve yine sorun varsa cihaz ücreti size geri ödenir.

Hak 3 kere yani onumu söylüyorsun diğer yazdıkların ise çok varoş sözler kınıyorum sonuçda firma hakkı vermiş alan memnun satan memnun böyle varoş bakma olaya ayrıca ekranda kılcal çizikler kasada falan var ise değişiyorlarmı acaba bunu deneyimleyen oldumu

Cihazda hiç bir problem olmaması gerekir size cihazı nasıl verdilerse sizde o şekilde iade edebilirsiniz aksi takdirde geri iade almayacaklardır.
    Cihaz da kozmetik sorunlar olmaması ve Kutu,Fatura ve yanında hediye vs gönderildiyse tam olarak iade edilir.

Yazdıklarım varoşça falan değil. Kendini bilmez şahsiyetsiz yaratıklar malesef hiç bir sebeb yok iken değişim yapıp iyi niyeti suistimal etmektedirler. Bu şahsiyetsiz insanlar yüzünden Apple iade yada değişim olayını durdurabilir.Yasal olarak apple iade konusunda zorunlu değil. Şöyle zorunlu değil Apple'ye iade yaparken sen elindeki cihazı göndermeden adamlar sana yeni cihaz gönderiyor ve gelen kurye'ye eski cihazı iade ediyorsun. Bu Apple politikasıdır.
    Apple'nın normalde 30 iş günü iade,değişim için bekletme hakkı bulunuyor.

Lütfen iyi niyeti suistimal etmeyiniz.
  • Arkadaşlar arkaplan bugu yapan kişi yeni resimler eklemiş. Bu baya güzel olmuş bana göre.

Linkte bu
    Resim kaydediyorsunuz virüs falan sanmayın
    Mysterious iPhone Wallpaper
    不思議なiPhone壁紙
    http://heyeased.weebly.com

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Herkese iyi geceler bende iPhone 7 Plus 256 GB Gold ve Watch Series 2 ile aranıza katıldım önceden 2 - 2,5 aylık bir 6s Plus deneyimim vardı.

Beyler şimdi telefonu en başta kurarken yeni iPhone olarak kuruyoruz ama Appstore'da daha önceden indirdiğim uygulamalar orada görünüyor o listeyi nasıl temizlerim ne yaptıysam temizleyemedim orayı iOS'tada yeniyim yardımcı olursanız konuyu coştururum en uygun zamanda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Saygılar 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaayildiz

Herkese iyi geceler bende iPhone 7 Plus 256 GB Gold ve Watch Series 2 ile aranıza katıldım önceden 2 - 2,5 aylık bir 6s Plus deneyimim vardı.

Beyler şimdi telefonu en başta kurarken yeni iPhone olarak kuruyoruz ama Appstore'da daha önceden indirdiğim uygulamalar orada görünüyor o listeyi nasıl temizlerim ne yaptıysam temizleyemedim orayı iOS'tada yeniyim yardımcı olursanız konuyu coştururum en uygun zamanda :D

Eğer kastettiğin indirilen uygulamaları listeden silmekse bunu yapamıyorsunuz diye bililiyorum. Ancak bilgisayarınıza itunes yükleyerek Appstore kısmına girip indirdiğiniz öğeleri gizleyebiliyorsunuz. Bu şekilde liste kalabalığını ortadan kaldırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Cihazda hiç bir problem olmaması gerekir size cihazı nasıl verdilerse sizde o şekilde iade edebilirsiniz aksi takdirde geri iade almayacaklardır.
    Cihaz da kozmetik sorunlar olmaması ve Kutu,Fatura ve yanında hediye vs gönderildiyse tam olarak iade edilir.

Yazdıklarım varoşça falan değil. Kendini bilmez şahsiyetsiz yaratıklar malesef hiç bir sebeb yok iken değişim yapıp iyi niyeti suistimal etmektedirler. Bu şahsiyetsiz insanlar yüzünden Apple iade yada değişim olayını durdurabilir.Yasal olarak apple iade konusunda zorunlu değil. Şöyle zorunlu değil Apple'ye iade yaparken sen elindeki cihazı göndermeden adamlar sana yeni cihaz gönderiyor ve gelen kurye'ye eski cihazı iade ediyorsun. Bu Apple politikasıdır.
    Apple'nın normalde 30 iş günü iade,değişim için bekletme hakkı bulunuyor.

Lütfen iyi niyeti suistimal etmeyiniz.

Bişey ettiğimiz yok mağazadan fiZiki alımda geçerlimi bu peki yoksa 14 gün aralıklarla değişim olabilirmi devamlı

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Şey hocam güncellemeler butonuna basıyorsunuz orada bu cihazda olmayan uygulamalar gibisinden bir şey yazıyor orada bulut işareti vardı onları listeden silmekten bahsettim umarım daha detaylı anlatabilmişimdir.
  • quote:

Şey hocam güncellemeler butonuna basıyorsunuz orada bu cihazda olmayan uygulamalar gibisinden bir şey yazıyor orada bulut işareti vardı onları listeden silmekten bahsettim umarım daha detaylı anlatabilmişimdir.

Dediğiniz kısımda o listeden nasıl siliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Dediğiniz kısımda o listeden nasıl siliyoruz

Bende öğrenmeye çalışıyorum bilsem :D
  • 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.