Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efege

Dün Mediamarkt'tan aldığım iPhone 7 plus 128GB A1784 müş modeli. Bu iyi bir şey mi?

Bu cihazı alan herkesin modeli o ? Böyle şeyleri kafana takma hocam :) Hayırlı olsun ..
  • ardaayildiz A kullanıcısına yanıt
    Sıfır hesap oluşturmadığınız sürece onlar bulut şeklinde gözükecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 plus 128 gb siyah ile resmen aranızdayım arkadaşlar. Cihaz akıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

Sağol kardeşim.. Bugun alıcam umarım.

Temperli cam ve kılıf almadan telefonu sakın jelatininden çıkarma. Jelatini çıkar, ekran cillop gibi çıksın ortaya, camı tertemiz ekrana yapıştır, arka kapağı kaldıysa toz vs üfleyerek sil, sonra tak kılıfına. Mis gibi kullan senelerce

Dikkatli kullanırım diyorsan şeffaf renksiz ince silikon öneririm. Hem çiziklere karşı koruyor hem yumuşak darbelere karşı hemde telefonum estetiğini gram bozmuyor sanki kılıf yokmuş havasında kullanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: yassino

bir de o şekilde denicem. Bugün iş için hiç ofiste değildim, dışarıda sürekli 3G açık ve müşterilerle toplamda yaklaşık 2 saat görüşmesi yapmışımdır. Biraz da dediğin gibi oyun ve safariye yüklenip bakıcam. &#128522;

Fakat kendimce şunu söylebilirim, sabah 6:45te şarjdan çektiğim telefonu böyle kullanmak bile hoşuma gitti. Geçmiş tecrübelerime göre iyi :) ama daha iyi de olabilir

Saygılar &#128522;

Güzel günlerde kullan iphone kullanmak bir kraliyet asilliği bir sanat yansımasıdır bunu samsung sony kullanan dostlar bilmez hep kavga ederler sadece güzel cihaz iphone 7

5 kuruşluk cihaz için şu mesajı göreceğimi düşünmezdim. Bu adam Maybach almıyor, Milyonlarca kişinin eline hiç zorlanmadan açabileceği, Çinde seri üretimi olan bir telefonu alıyor.

Ayrıca muhtemelen asilliğinden değil, işini görmek için alıyor.

Ben iPhone 7 almadım, o an işimi gören cihazı kullanıyorum. Benim işimi şu durumda 7 Plus görmüyor, ben o asaleti kaybettim size göre, vah ne büyük kayıp! Ben de hayatımda ne eksik diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Applestore siparişimi iptal edip mediamarkttta i7 plus aldım umarım dedikleri gibi hızlı gönderi olur.
  • Gençler, iPhone 7 3100, 7plus 3600tl fiyat aldım ikisi arasında kararsız kaldım.Arada 500tl var fiyat farkına takılmıyorum ama 7plus çok kaba geldi bana.Siz hangisini önerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

Ne Android ne Apple fanı değilim ama DxOmark sıralaması da sentetik testler gibi yanıltıcı örneğin Sony Z 5P'de o listede birinciydi ama hiç birinci olacak bir kamerası yoktu

Diğer yandan şimdi nasıl olur bilmiyorum(iPhone çıktı) ama birkaç ay önce Teknoseyir S7 - Htc kıyaslamasında gece çekimlerinde bence Htc One daha başarılı işler yapıyordu

listede ufak tefek oynamalar olabilir ancak şuan için tepeye oynayan modeller google pixel, s7 veya htc 10, youtube da çeşitli kullanıcıların yaptıkları karşılaştırmalarda bunu doğrular nitelikte, iphone 7 içinde şuanki en iyi iphone kamerası diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

Hocam apple yillarca f2.2 diyaframla devam etti f1.8 e geçince cidden devrim gibi oldu, eski bir 6s kullanicisiyim ve evde eşim de 6s kullaniyor aktif olarak sürekli kamera karşılaştırması yapıyorum bariz fark ortaya çıkıyor gece cekimlerinde o yüzden bana göre mükemmel cekiyor, tabi bu mobil dünyasındaki en iyi foto çeken cihaz anlamina gelmiyor suana kadar en iyi foto çeken apple cihazi

bende aynı şekilde düşünüyorum iphone 7 şuanki en iyi iphone kamerası, plus modeli ile yaptığı portre ve optik zum gibi özelliklerle seviyeyi biraz da ileri taşıdı
  • yolwerin Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Güle güle kullan. Bende bugün bi aksilik çıkmazsa Plus alıyorum. Nasıl Memnun kaldın mı?

• Beyler 10 puanlık 2 sorum var.1.sorum:cihaz abd den alındığı anda bana kutunun arkasında yazan ibanı gönderseler ben burdan telefon gelmeden kayıt yaptırsam olur mu?( kayıt yaptıracağım arkadaşın 4 ayı bitmek üzere.2. Sorum : 7 plus cihaz için sadece A1784 modelini al diyeceğim başka bi uyarıda bulunmam gerek mi?

• General. kullanıcısına yanıt
    Nakit mi?

• Arkadaşlar n11 veya gittigidiyor gibi bir siteden şu ucuz silikon kılıflardan alıp memnun kalan ve tavsiye edecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymasterrr

Beyler 10 puanlık 2 sorum var.1.sorum:cihaz abd den alındığı anda bana kutunun arkasında yazan ibanı gönderseler ben burdan telefon gelmeden kayıt yaptırsam olur mu?( kayıt yaptıracağım arkadaşın 4 ayı bitmek üzere.2. Sorum : 7 plus cihaz için sadece A1784 modelini al diyeceğim başka bi uyarıda bulunmam gerek mi?

1. Soru için pasaportun duruma bağlı pasaport müsaitse geçerli zaman diliminde yurda giriş yaptıysa telefonun imesi ile e devletten kayıt yaparsın. Fakat gelecek arkadaşının pasaportuysa yurda giriş yapmadan kayıt yapamazsın
    2. Soru içinde hayır başka bişey söylemene gerek yok

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler

• netopin kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Gençler, iPhone 7 3100, 7plus 3600tl fiyat aldım ikisi arasında kararsız kaldım.Arada 500tl var fiyat farkına takılmıyorum ama 7plus çok kaba geldi bana.Siz hangisini önerirsiniz.

Hocam istediği kadar kaba gelsin plusın yanında düz seri hem özellikler hem batarya hem de ekran olarak oyuncak gibi geliyor, imkanınız varsa plus alın benim 6 plus gibi bükülme derdi de yok 😀, laptop ipad herşeyi unutun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32gb alanların elinde patladımı yazık ya la

Unbox Therapyyoutube
    iPhone 7 - What Apple Doesn't Want You To Know
    https://www.youtube.com/watch?v=qW2-TIbcTIg

• efege kullanıcısına yanıt
    Şu 8Tl'likten aldım fiyatına göre iyi ama bu cihaza yakışmıyor. Spigen aldım süper. Bence 3-4 ucuz kılıf alana kadar spigen gibi kaliteli alıp bir kez almak daha mantıklı.
  • Şarzım şuan %98 bekleme kısmı 3 saat 1 dakika yazıyor kullanım ise 40 dakika. Çok saçma degil mi sizcede

• 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.