Bildirim
Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (735. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Jet. 128 aldıktan sonra jet olması taraftarıyım. -
iphone 6 s goldlarda cok boya soyulması olmuş 7 lerde bu olur mu acaba ? -
Spor salonunda Full HD 60 fps kayıt yapıyorumda ben bugüne kadar telefon kullanmamışım resmen. Ses kaydı olsun, renkleri doğru vermesi olsun, 60 fps nin verdiği o gerçeğe yakın deneyimi olsun herşeyiyle on numara telefon olmuş. (7 Plus)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 18 Ekim 2016; 19:42:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sedatovich35
ben de note 7 kullandım. samsung da kullandım deflarca, hemen hemen her serisini. note 4, s7 edge, note 7 nin o berbat ön kamerası nedir? ben hayatımda o kadar kötü fotoğraf çeken bir ön kamera görmedim. yapay, yağlı tablo gibi, suratı uzatan leş gibi bir ön kamerası var samsungların. 6 plus, 6s plus ve şimdi de 7 plus kullanıyorum. ön kamerası samsungla kıyas bile kabul etmez. insan gibi çekiyor en azından. ben memnun kalmadım note 7 den. çıktığı gün aldım cihazı, 4 gün kullandım daha bu patlama muhabbetleri olup geri toplama olmadan samsung bayisine geri teslim ettim, başka cihazla değiştirdim, onun da ön kamerası leş gibi. onu da ertesi günü verip paramı geri aldım. zaten 3 gün sonra da patlama muhabbeti ile geri toplatma olayı başladı
Note 7'nin on kamerasi sanirim siz ayar yapmayi bilmediginiz icin size kotu geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 yıldır eşim gold 6s kullanıyor soyulma falan yok hemde kullandığı kiliflar cin mali taşlı tuşlu gram deforme olmadı
yıllardır samsung kullanıyorum. her türlü ayarını biliyorum merak etmeyin. samsunga, yetkili servise de gittim bunun için başka telefonculara da. ön kamerada yüzünüzü uzatip şeklini değiştirdiğini hiç fark etmediniz mi? marka kötülemek değil niyetim. hiçbirisi benim fabrikam değil ama kötüyse kötü, iyiyse iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: hacettepe_fbo
quote:
Orijinalden alıntı: brci
quote:
quote:
Arkadaşlar iPhone 6 64GB sahibiyim. iPhone 7 128GB veya iPhone 7 Plus 32GB a geçmeyi düşünüyorum? Sizce geçmeli miyim? Geçersem de hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler.
Arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum.
ben 6 64 gb dan 7 plus 128 e geçtim . 7 ye geçeceksen tavsiye etmem ama plus a geçebilirsin kullanım deneyimin değişiyor çünkü . Düz 7 de pek bir değişiklik hissetmezsin en büyük yenilik home tuşu olur senin için. Çift hoparlörün deneyimi 7 plus da daha tatminkar .
Evet kafamı kurcalayan da bu zaten. Kullanım deneyimim neredeyse aynı kalacak. Üstelik kasanın aynı kalması da cabası. Sırf model yükseltmek için ve biraz daha fazla depolama alanı için 7 mantıklı mı diye düşünüp duruyorumİşlemci, kamera, RAM bunlar da değişenlerden tabi ki. Ama bunun yanında Plus da çok büyük geliyor.Çift kamera olması büyük avantaj. Çok kafa karıştırıcı
Ben sizin yerinizde olsa 7s i beklerim, muhtemelen plus olmayan modelde çift kamera olacaktır. Ben lumia 920 den i phone 7 128'e geçtim,6s den 7 veya 7+ a kesinlikle geçmezdim. Özellikle 32gb modeli asla önermiyorum, lumia 920 de 32gb ama bana ucu ucuna yetiyordu.
Gelişen sistem ve özelliklerle doğru orantılı olarak programların,oyunlarında boyutu artacaktır. 64gb olsa aslında ideal olabilirdi ama durum bu neyse fazla hafızadan bir zarar gelmez. Düz 7 veya plus hatta 7s olsun 128gb dan şaşmayın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şimdiye kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Spor salonunda Full HD 60 fps kayıt yapıyorumda ben bugüne kadar telefon kullanmamışım resmen. Ses kaydı olsun, renkleri doğru vermesi olsun, 60 fps nin verdiği o gerçeğe yakın deneyimi olsun herşeyiyle on numara telefon olmuş. (7 Plus)
Hocam hakkaten dört dörtlük telefon olmuş
Bugüne dek kullandığım en iyi telefon kesinlikle...
quote:
Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
Beyler; plus için
Mat black mi.?
Jet black mi.?
Mat Siyah...
quote:
yıllardır samsung kullanıyorum. her türlü ayarını biliyorum merak etmeyin. samsunga, yetkili servise de gittim bunun için başka telefonculara da. ön kamerada yüzünüzü uzatip şeklini değiştirdiğini hiç fark etmediniz mi? marka kötülemek değil niyetim. hiçbirisi benim fabrikam değil ama kötüyse kötü, iyiyse iyi
Hocam evet simdi koselerde uzama oluyor da cok kotu denemez yahu :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum 2 yıl önce 6 plus havale ile almıştım ordaki tecrübeden yola çıkarak yazan son tarihten 1 gün önce sana teslim edebilecektir
Dostum Ürünün ön ve arkadan resmini atar mısın
quote:
Orijinalden alıntı: Selim_1905
şimdiye kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım hocam
Sanırım benim cihazda sorun var
quote:
Orijinalden alıntı: MrT4ngo
quote:
yıllardır samsung kullanıyorum. her türlü ayarını biliyorum merak etmeyin. samsunga, yetkili servise de gittim bunun için başka telefonculara da. ön kamerada yüzünüzü uzatip şeklini değiştirdiğini hiç fark etmediniz mi? marka kötülemek değil niyetim. hiçbirisi benim fabrikam değil ama kötüyse kötü, iyiyse iyi
Hocam evet simdi koselerde uzama oluyor da cok kotu denemez yahu :)
Ya işte o uzamalar beni rahatsız etti ya, kişinin zevkine göre değişir. ben rahatsız oldum geri verdim o yüzden :)) -
Dostlar hepsiburadadan Bonus ile sipariş edecekler alttaki kampanyadan yararlansın
www.bonus.com.tr
hepsiburada.com'da BonusFlaş'tan 100 TL'ye Varan Bonushttps://www.bonus.com.tr/kampanyalar/hepsiburadacom-da50tlye-varanbonus-bonusflastan-yuztlbonus?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=gorsel&term_content=bonus&utm_campaign=campaign:bonus_bonus
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bimeks ten alan oldu mu hiç ? -
quote:
Orijinalden alıntı: auafina47
Dostum Ürünün ön ve arkadan resmini atar mısın
Ne için
Şimdi sıra geldi Apple Watch Series 2 ' ye :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X