Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelecek olan ürünüm ile hasretimi gidermek için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ekran ayarlarından bahsediliyor bende bir problem yok ama klasik ayarlardan farklı bir şeymi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Jet. 128 aldıktan sonra jet olması taraftarıyım.

Hocam almayı düşündüğüm cihaz iphone 7 plus 128 gb ama renk olarak hangisi olmalı işte.?
    Jet black alırsam komple full bodyguarzd uygulamayı düşünüyorum, gerçi hangi rengi alırsam alayım full kaplama yaparım diye düşünüyorum.

• Selim_1905 kullanıcısına yanıt
    10.1 e kadar güncellemeyi düşünmüyorum şimdilik 10.03 te sıkıntılıymış herhalde batarya konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Çok şanslıyım arkadaşlar 7 plus 24 saat internet teyim hiç ısınma görmedim cihaz buz gibi vallh

İnternette gezinmekle hiç bir cihaz ısınmaz. Oyun oynayın bakalım ne olacak. Sanki daha önce hiç telefon kullanmamış gibi biri yorum yapmışsınız olmamış.

Hiç bir cihaz ısınmaz diyorsun ya evde note 3 ısınıyor ne diyecek bu ise demekki olmamış gereksiz olmuş

• banene samsungdan senin benim kafamı açman için 10 fırın ekmek yemen lazım
  • Arkadaşlar merhaba. Ben 6s kullanıyordum alalı 15gun olmuştu lakin cihaz iMessage, arama (telefon) ve kamerayı acınca donuyordu. Bunu 2gunde bir yapıyordu.

Servise verdim cihaz değişimi yapacaklar yeni 6s gelecek. Şimdi asıl sorun iphone 7 32gb aldım 4gun önce aynı sorun bunda da oldu.. çevremdeki tüm ip6 kullananlara sormuştum kimse böyle bir sorun yaşamıyor.

Cihaz çalışıyor ama dediğim gibi uygulamaları açınca donuyor. Resim koyuyorum daha iyi anlaşılsın diye..

Bu mesaja eklenen görseller:

• 7 plusta 10.0.1 den 10.0.3 e gectim cok pismanim uzak dursun dusunen varsa. Cok fark var sarji iciyor.
    10.1 beta da sikintili diyorlar kaldik resmen boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

Arkadaşlar iPhone 7 plus için kılıf önerilerinizi bekliyorum hem iyi koruyacak hemde kaba durmayacak

http://www.spigen.com.tr/

en..kaliteli..marka.
  • Güncelleme yapan arkadaşlar 7 Plus için 10.0.3 e geçiş yapayım mı yoksa batarya büyük sorun yaratır bekle mi dersiniz?
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Eğer dikkatli kullanırsanız jette kılcal çizikler olur ama çok da çizilmez hele full body ile. Matta ise full body ve dikkatlı kullanım ile çizik göremezsiniz gibi bir şey yere düştükten sonra masaya çarptıktan sonra iksii de çizilir. Adamlar çok satıp diğer renkleri engellemesin diye 128 den başlattılar bence alınır. tabi mat daha güzel geliyorsa size bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisikomantis

quote:

Orijinalden alıntı: hacettepe_fbo

quote:

Orijinalden alıntı: brci

quote:

quote:

Arkadaşlar iPhone 6 64GB sahibiyim. iPhone 7 128GB veya iPhone 7 Plus 32GB a geçmeyi düşünüyorum? Sizce geçmeli miyim? Geçersem de hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler.

Arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum.

ben 6 64 gb dan 7 plus 128 e geçtim . 7 ye geçeceksen tavsiye etmem ama plus a geçebilirsin kullanım deneyimin değişiyor çünkü . Düz 7 de pek bir değişiklik hissetmezsin en büyük yenilik home tuşu olur senin için. Çift hoparlörün deneyimi 7 plus da daha tatminkar .

Evet kafamı kurcalayan da bu zaten. Kullanım deneyimim neredeyse aynı kalacak. Üstelik kasanın aynı kalması da cabası. Sırf model yükseltmek için ve biraz daha fazla depolama alanı için 7 mantıklı mı diye düşünüp duruyorum İşlemci, kamera, RAM bunlar da değişenlerden tabi ki. Ama bunun yanında Plus da çok büyük geliyor.Çift kamera olması büyük avantaj. Çok kafa karıştırıcı

Ben sizin yerinizde olsa 7s i beklerim, muhtemelen plus olmayan modelde çift kamera olacaktır. Ben lumia 920 den i phone 7 128'e geçtim,6s den 7 veya 7+ a kesinlikle geçmezdim. Özellikle 32gb modeli asla önermiyorum, lumia 920 de 32gb ama bana ucu ucuna yetiyordu.

Gelişen sistem ve özelliklerle doğru orantılı olarak programların,oyunlarında boyutu artacaktır. 64gb olsa aslında ideal olabilirdi ama durum bu neyse fazla hafızadan bir zarar gelmez. Düz 7 veya plus hatta 7s olsun 128gb dan şaşmayın derim.

Ben de aynı düşüncedeyim. Şuan 64GB lık iPhone 6'mda 1.5 GB boş alanım var. 32GB bana yetmeyecek gibi. 7 Plus 128GB da bana göre pahalı. Zaten şuan iPhone 6 'mın şarjı da 2 güne yakın gidiyor. Sanırım iPhone 7 128GB alacağım. Ama çift kamera olmaması kötü olacak. Fotoğraf çekmeyi seviyorum çünkü. iPhone 7 Plus'ın portre modu fena

• quote:

Eğer dikkatli kullanırsanız jette kılcal çizikler olur ama çok da çizilmez hele full body ile. Matta ise full body ve dikkatlı kullanım ile çizik göremezsiniz gibi bir şey yere düştükten sonra masaya çarptıktan sonra iksii de çizilir. Adamlar çok satıp diğer renkleri engellemesin diye 128 den başlattılar bence alınır. tabi mat daha güzel geliyorsa size bilmem.

İphone 4/4s - siyah kullandım
    İphone 5 - beyaz kullandım
    İphone 6 plus - space gray ve gold renklerini kullandım
    İphone 6s plus - rose gold kullanıyorum

Herkesin bildiği üzere jet black yeni bir renk olarak çıktı ve bence çok hoş bir renk. Bildiğimiz piano black, full bodyguarzd zaman içinde bozulur kalkarsa apple'dan orijinal kılıf alır kullanırım diyorum. Bu renk konusunda çok kararsız kaldım. :(

• Ben de online Apple store'dan Cuma gecesi sipariş verdiğim 256GB 7 Plus Gold a kavuştum.
    Ancak kutuyu açtığımda bir şok yaşadım ve eve gelene kadar devam etti şok.
    Bu arada kargoyu UPS deposundan aldım; hep merak ederdim UPS deposundan almak mümkün mü diye ve başardım.

Kutuyu açıp telefonu ters çevirmemle birlikte hemen kutunun kapağına baktım tekrar

Ne göreyim , sanki Gold değil de Rose Gold a çalıyordu rengi; ama tam Rose Gold da değildi.

Neyse sonra kutudaki seri no ve IMEI ile telefondaki numaraları karşılaştırdım , bir problem yok.
    Ancak telefon gold gibi gelmiyor gözüme
    Yanımda kuzenim de vardı, o da dalga geçti benle" gold diye rose gold koymuşlar kutuya " dedi.

Telefona iç mekanda , spotlar altında bakmıştık. Dışarı çıktık , yine aynı renk.

Ben Apple store'dan değişim isteyip bir tane daha Gold 7 Plus istiyeceğim dedim hatta kuzene. o derecr yani.

Sonra eve geldim , banyoda bir bakayım dedim tekrar ; sanki gözlerim benimle dalga geçer gibiydi, bu defa telefon bildiğin Gold idi.

Hatta telefonun fotoğrafını çekip kuzene gönderdim, o da inanmadı.

Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Şu an eski duruma düşen telefonum da 6+space gray. Ancak gold ve rose gold 6s görmüştüm .

Var mı bu enteresan durumu yaşayan aramızda ?

Spigen crystal clear takılı.

4 4s in siyahı ile aynı işte hocam yanları da kaplı hali. Mat İphonun artık klasikleşen tasarımını elit hale getirmiş Jet ise olaya farklı boyut kazandırmış cam kullanmadan cam görünümü vermiş.
    İphone 2g, 3gs, 4, 4s, 5 kullanmış biri olarak 3gs i çok anımsatıyor hatta arkadaşta iphone 5c var onun siyahı diyebilirim böyle dezavantajı da var.
  • Arkadaşlar az önce bir olaya şahit oldum WiFi de YouTube den video izledin çok netti 4 g denedim görüntü kalitesi azdı ne yapmam lazım

• Tulû kullanıcısına yanıt
    6 Plus'ın Goldu ile 6S'i karşılaştırdım.6 Plus daha sarı,çok ciddiyim ben de emin olamayıp 3 4 kişiye sordum lan acaba rose mu bu diye.Işık ve ışık yansımaları çok etkiliyor.Bugün siyah zemine elran üstte şekilde koydum telefon space gray gibi gözüküyordu Hayırlı olsun telefonunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Ben de online Apple store'dan Cuma gecesi sipariş verdiğim 256GB 7 Plus Gold a kavuştum.
    Ancak kutuyu açtığımda bir şok yaşadım ve eve gelene kadar devam etti şok.
    Bu arada kargoyu UPS deposundan aldım; hep merak ederdim UPS deposundan almak mümkün mü diye ve başardım.

Kutuyu açıp telefonu ters çevirmemle birlikte hemen kutunun kapağına baktım tekrar

Ne göreyim , sanki Gold değil de Rose Gold a çalıyordu rengi; ama tam Rose Gold da değildi.

Neyse sonra kutudaki seri no ve IMEI ile telefondaki numaraları karşılaştırdım , bir problem yok.
    Ancak telefon gold gibi gelmiyor gözüme
    Yanımda kuzenim de vardı, o da dalga geçti benle" gold diye rose gold koymuşlar kutuya " dedi.

Telefona iç mekanda , spotlar altında bakmıştık. Dışarı çıktık , yine aynı renk.

Ben Apple store'dan değişim isteyip bir tane daha Gold 7 Plus istiyeceğim dedim hatta kuzene. o derecr yani.

Sonra eve geldim , banyoda bir bakayım dedim tekrar ; sanki gözlerim benimle dalga geçer gibiydi, bu defa telefon bildiğin Gold idi.

Hatta telefonun fotoğrafını çekip kuzene gönderdim, o da inanmadı.

Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Şu an eski duruma düşen telefonum da 6+space gray. Ancak gold ve rose gold 6s görmüştüm .

Var mı bu enteresan durumu yaşayan aramızda ?

Spigen crystal clear takılı.

Bence bu sene goldun tonuyla oynadılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

4 4s in siyahı ile aynı işte hocam yanları da kaplı hali. Mat İphonun artık klasikleşen tasarımını elit hale getirmiş Jet ise olaya farklı boyut kazandırmış cam kullanmadan cam görünümü vermiş.
    İphone 2g, 3gs, 4, 4s, 5 kullanmış biri olarak 3gs i çok anımsatıyor hatta arkadaşta iphone 5c var onun siyahı diyebilirim böyle dezavantajı da var.

Bayiye bugün söyledim hocam, plus olarak mat black veya jet black 128 gb olarak hangisi gelirse bana ayır dedim, artık şansıma hangisi gelirse onu alacam. Yoksa bu renk seçiminin içinden çıkamayacağım. :)

O da süper taktikmiş.
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.