Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cam Önerisi olan var mı? Bir tane aldık iPhone 6 için yollamıslar üstelik tam takamayıp üste bir satır hava kabarcığı var değişimde yapmıyorlar, esnafmış birde sorsan adamın dipleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Arkadaşlar şimdi yorumları okuyunca fark ettim de benim telefonun camında arkasında kamerasında falan hiçbir yerde jelatin yoktu ilk gün zorludan aldım niye böyle

Hocam yanılıyorda olabilirim. Kamera köşelerini jelatinde zannediyor olabilirim. Şimdi tekrar baktımda emin olamadım. Var gibi görünüyor sanki

• sa_vas S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediğim gibi dün 1-2 defa benimde başıma geldi gecikme, güncellemeyle çözülebileceğini düşündüğüm için çok rahatsız olmadım açıkçası..

Umarım 10.1 sürümünde hataları düzeltirler..
  • 10 dakika sonra telefonu alcam ip7 plus 128 gb gold renk almak istiyorum ama 6s de cok soyulma oluyormuş silver mi alayım gold mu kararsız kaldım acil cevap verir misiniz
  • sa_vas S kullanıcısına yanıt
    Bu genelleme manasız olmuş. Bu sözleri ancak Samsung Note 7 için yazabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HıraX -- 17 Ekim 2016; 17:21:57 >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Kamerada var gibi görünüyor ama yok gibi de bende sökmek için baya bi tırnakladım ama jelatin değil galiba kameranın kendi camı gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

Hocam her daim olan bir şey değil zaten bazen hemen açılıyor bazen 3 4 5 saniyeyi bile buluyor kameranın açılıp siyah ekrandan sonra kendine gelmesi 1 haftada 4 5 defa oldu

Yazılımsal hocam bunlar. Yakında Apple bir güncelleme verecektir bekletmeden.

Dediğiniz yeri anladım şimdi sanki katmanlı gibi amam orda jelatin yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Vallahi kıskandım hayırlı olsun, çok beğendim beyaz renk harika

Daha iyisi sizlerin olsun İmkanlarınız dahilindeyse kesinlikle öneririm. Ben bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum androidden sonra

• HıraX kullanıcısına yanıt
    Walla hiç genelleme değil şuan aynı sorundan bahseden 3 kişi var online daha önce bahseden de oldu yukarlarda tek bir cihazda yaşanan bir durum değil

• Ben de Aynı şekil arada kaldım ama Jet almak istiyorum. Bence abartılıyor kılıfsız kullanılırsa çizilir o kesin ama mediamarkta teşhir ürününde çizik yoktu mesela. Apple da o kadar hassas yapmamıştır heralde.
  • DagustuN kullanıcısına yanıt
    Zaten aklımı kurcalayan bi o kaldı ama kılıfla kullanacağım kılıfla bile çizilecekse de Apple ın suçudur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

selam arkadaşlar spigen.com.tr den iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal ürünü aldım biraz önce geldi kıllıfın köşesinde hata var spigene durumu bildirdim fotoğraf gönderdim ek yeridir orası diyorlar o bölge delik desem delik değil bu üründen alıpta böyle sorunla karşılaşan var mı

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Diğer köşede yani simetriğinde var mı ?

Ben de aynı kılıftan sipariş verdim ; Aras kargo yüzünden elime geçmedi ürün.

En son bugün mail gönderdim spigen'e , bir bayan aradı 1 saat önce ve ben telefondayken Aras genel müdürü ile telefonda görüştü , mağduriyetimin giderileciği söylendi.

Buradan spigen'in gösterdiği ilgiden memnun kaldığım için paylaşmak istedim , bence fotoğrafını çekin ve gönderin.

Ben sipariş verirken DH'de aynı kılıftan alan çok arkadaş var demiştim , siz de aynı şekilde girin konuşmaya/yazışmaya.

Bu tür konulara çok önem veriyorlar.

Sonuçları da lütfen paylaşın.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Kilifla kullanicak isen jetblack almanin ne gibi farki olucak..?meraktan sordum

• arkadaşlar iphone 7 niz kaç saatte şarj oluyor .Ben şimdi test ettim %20 de şarja taktım 2.30 satte doldu sizinkide öylemi acaba merak ettim.
  • quote:

Hocam her daim olan bir şey değil zaten bazen hemen açılıyor bazen 3 4 5 saniyeyi bile buluyor kameranın açılıp siyah ekrandan sonra kendine gelmesi 1 haftada 4 5 defa oldu

http://forums.macrumors.com/threads/iphone-7-camera-opens-to-black-screen.2004291/

Sadece sizde var değil bu yazılımsal sorun .

Tesadüfen okumuştum bu konuyu .

Benim telefonum daha elime ulaşmadı ;ama daha telefonu elime almadan mevcut yazılımsal problemlerin çoğunu biliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 17 Ekim 2016; 17:33:30 >

• Pupa ve lydia sağolsunlar ön sipariş vermeme rağmen cihazımı teslim edemedi.

Ankarada 7plus jet black stoğu olan yer varsa haber verirseniz sevinirim.
    Aynen hocam o konuda şüphem hiç Yok zaten sorun yazılımsal yada donanımsal Apple'ın beni yada bir başkasını her koşulda mağdur etmeyeceği biliyorum ama böyle bir sorun var yani apple' ın ceo su gibi savunmaya gerek yok aldık kullanıyoruz bir hatasını yada bir sıkıntısı gördüğümüzde tabikide söyleyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Iphodenden anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şu an android kullanıyorum ve sıkıldım hayatımda ilk defa Iphone alayım diyorum. 6s ile 7 arasında çok fark var mı ? 6s mi tavsiye edersiniz 7+ mı ?
    Teşekkürler

Ben kesinlikle 7+ tavsiye ederim. Çünkü bu devirde büyük ekran bana göre bir gereklilik. Onun dışında daha iyi pil ömrü daha iyi kamera(çift kamera olarak yoksa genel özellikleri benzer) ve 3 GB RAM gibi farklar bence önemli ayrımlar oluşturuyor. Bir tekno mağazaya gidip ergonomisine bakınız eğer Plus modelleri beğenmezseniz tabi ki yeni olan modeli 7'yi tavsiye ederim. Ama biraz param cebimde kalsın diyorsanız 6s'de gayet tabi alınabilir. Çünkü 7 Plus modelinde ki ufak ama etkileyici farkları maalesef 7'de göremiyorum.

Anladım para ile ilgili bir sıkıntım yok sadece 6s ile 7+ plus arasında fark var mı yok mu bu benim için önemli. Yada 7s+ mı beklesem kararsızlık diz boyu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

quote:

http://forums.macrumors.com/threads/iphone-7-camera-opens-to-black-screen.2004291/

Sadece sizde var değil bu yazılımsal sorun .

Tesadüfen okumuştum bu konuyu .

Benim telefonum daha elime ulaşmadı ;ama daha telefonu elime almadan mevcut yazılımsal problemlerin çoğunu biliyorum .

Şu Apple'ın ceo su gibi koruyup kollayan başka kimse de yok genelleme yapma note 7 leri 5s leri karıştıran arkadaşlara selamlar saygılar

• 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.