Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tulû

quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

selam arkadaşlar spigen.com.tr den iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal ürünü aldım biraz önce geldi kıllıfın köşesinde hata var spigene durumu bildirdim fotoğraf gönderdim ek yeridir orası diyorlar o bölge delik desem delik değil bu üründen alıpta böyle sorunla karşılaşan var mı

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Diğer köşede yani simetriğinde var mı ?

Ben de aynı kılıftan sipariş verdim ; Aras kargo yüzünden elime geçmedi ürün.

En son bugün mail gönderdim spigen'e , bir bayan aradı 1 saat önce ve ben telefondayken Aras genel müdürü ile telefonda görüştü , mağduriyetimin giderileciği söylendi.

Buradan spigen'in gösterdiği ilgiden memnun kaldığım için paylaşmak istedim , bence fotoğrafını çekin ve gönderin.

Ben sipariş verirken DH'de aynı kılıftan alan çok arkadaş var demiştim , siz de aynı şekilde girin konuşmaya/yazışmaya.

Bu tür konulara çok önem veriyorlar.

Sonuçları da lütfen paylaşın.

sadece gösterdiğim yer hocam ayrıca spigendeki bayan benide aradı ekran görüntüsünü mail atmıştım gördüğüm kadarıyla ek yeridir falan dedi bende böyle ek yeri olmaz deyince gönderin arkadaşlar bir baksın olmazsa değişim yaparız dedi sizin ki ne zaman teslim edilecek acaba sizde bir bakın genel birşeyse boşuna uyraşmayayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

quote:

Orijinalden alıntı: berkcank

Ukrayna'da 7 plus fiyatlarını bilen var mı? Bi akrabam gidecek bu ay sonu da doğru düzgün bilgi bulamadım hiç. Uygunsa almayı düşünüyorum.

Resmi olarak satılmadığından fiyatlar pahalı epey.düz 7 2700 7 plus 3400 civarı fiyatı çoğu avrupa veya abd 1 sene garantili cihaz.Xioami cihazlar ucuz ukraynada gearbestle aynı para bir de 6s 64 ler sıfır 2000 lira.7 plus alacaktım bir tane daha hediye amaçlı ne zaman düşer dedim yeni yılı bulabilir dediler.

Subatta lvivde fiyati 2000 civari olur mu ? ya ordan alicam ya da amsterdamdan.

Bence olmaz çünkü 6s fiyatı denge konumuna geldiğinde 750 usd di (kur arttı malum) yani abd den getirip 50-100 usd kar koyuyorlardı.Türkiyede arap emirliklerinden dubaiden gelenler aynı para olur.Bu arada cihaz abd de 700küsür dolarken taxle 2000 tl olmasını beklemek biraz hayal olur.

2300 aşağısı görmez ip7 hem tr de hem dünyada bu aşamadan sonra.Usd olmuş 3.1 en ucuz yerde vergiyle ip7 660 usd semalarında iken 40 tl kar marjıyla bunca riski almaz kimse.2200-2300 civarına bulursanız kaçırmayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tulû kullanıcısına yanıt
    @Tulû bu arada teşekkürler bilgi için :)
    Senin cihaz niye gelmedi hocam daha geç kalmadı mı havale yi iptal edip kart ile aldın diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımıza bugün alalım dedik 3 AVM 2 TIM gezdik stok yok.
    İstanbul Avrupa yakasında durum nedir.?
  • Ben bekliyorum halâ ,

Bugün de kargo teslim olmaz ise kabul etmeyeceğimi bildirdim spigen'e .

Bunun üzerine aradılar ve ben telefondayken Aras gn md ile görüştüler .

Aras'ın bana gönderim yapacak şubesini şikayet etmiştim sayısız kez .

Gn md ile yapılan telefon görüşmesinin ardından 5 dakika sonra telefonuma şikayetimin ilgili birimle görüşüldüğü sms i geldi .

Yarın kesin gelir herhalde .

Bu arada forumda kılıf konusu var ; orada da paylaşırsanız daha iyi olur .

https://forum.donanimhaber.com/m_120716004/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

selam arkadaşlar spigen.com.tr den iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal ürünü aldım biraz önce geldi kıllıfın köşesinde hata var spigene durumu bildirdim fotoğraf gönderdim ek yeridir orası diyorlar o bölge delik desem delik değil bu üründen alıpta böyle sorunla karşılaşan var mı

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

hocam memnun musunuz nasıl gözüküyor telefon kabın içinde , ben de almayı düşünüyorum.

• mukoli M kullanıcısına yanıt
    7 nasıl bilmiyorum ama plus 6s plusa göre geç doluyor gibi geldi bana tam süre olarak bi ölçüm yapmadım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

Orijinalden alıntı: siyahlee97

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanbey

Beyler ben 32 gb aldım gayette fazla fazla yetiyor. Gerekliler haricinde fotoğraflarımı anahtarlıkta taşıdığım bir harici usb de taşıyorum binlerce fotoğrafım orada. 256 da alsam bu şekilde rahat ediyorum ben :) yinede söyle bir soru sormak istiyorum usb type c girişli bellekler var. Normal usb şeklinde. Onu telefonumuza şarj yerinden taktığımızda. Pc ye ihtiyaç duymadan fotoğraflarımızı android de olduğu gibi otg vasıtasıyla aktarabiliyor muyuz. ?

+1

Harici usb yerine icloud kullanabilirsiniz hem kaybolur bozulur derdi de olmaz

Büyük ihtimalle öyle olur hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

Senin cihaz niye gelmedi hocam daha geç kalmadı mı havale yi iptal edip kart ile aldın diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum

Bir önceki mesajını okuyunca " note 7 , 5s " vs. (kullanıcı adına bakmamıştım) , kesin tahrik dedim amaç.

Sonra bu mesajı gördüm ve o kamera problemini senin yaşadığını anladım kullanıcı adına bakınca .

Evet , önce Cuma gecesi saat 1.00 de havale yaptım , sonra sabah 9'da tekrar kredi kartı ile aldım .
    Cuma akşamı " Gönderim Hazırlığı " olarak güncellendi sipariş.

Bu akşam gönderildi derler diye düşünüyorum .

Bu arada Apple online store'dan havale ile almayı düşünen arkadaşlar için ,

Apple ödemeyi onaylamadan siparişi iptal etmeyin , zaten Apple'a telefon ederseniz bunu söyleyeceklerdir;ama internet üzerinden iptal etmeyi denemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Dediğiniz yeri anladım şimdi sanki katmanlı gibi amam orda jelatin yok sanırım

Aynen katmanlı duruyor bende de. Boş yere cillop gibi telefonunuzdan şüphelenmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Kapitalist sistemden ne beklersin ki hocam! Şöyle bir şarj cihazı bulabilirseniz;http://www.apple.com/tr/shop/product/MD836ZM/A/apple-12w-usb-g%C3%BC%C3%A7-adapt%C3%B6r%C3%BC?fnode=91 hızlı şarj konusunda işinizi görecektir.

Hocam durun Allah aşkına gıdıklamayın Bir de 80 lira buna vermeyelim Yalnız 5S in adaptörü fena hızda doldurmadı pili. Beni tatmin ettı

Öyleyse sorun yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

6s den 7 ye geçsemmi acaba çok kararsızım geçersem telefonu 2200 den satarım 64gb 20 ay garantisi var pırıl pırıl üzerinede 900 tl ateşler alırım ama değermi karar veremedim

6sde yapıp da iphone 7de yapamadığın bir şey olmadığına göre değiştirmene gerek yok bence.
    elektronik ürünü sık değiştirmek maddi olarak zarara yol açar.
  • merhaba , dün jeltin taktırayım dediim gittim adam bu 6 ile aynı dedi 6 nın kırılmaz ekranını taktı ama sanki telefonun solu çok az açıkta kaldı bi sorun olur mu ekran ölçüleri aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Kilifla kullanicak isen jetblack almanin ne gibi farki olucak..?meraktan sordum

Şeffaf silikon kılıf hocam mat da alsam 4200tl lik cihazı kılıfısız kullanmam yani sevmiyorum cihazımda çizik görmek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Vallahi kıskandım hayırlı olsun, çok beğendim beyaz renk harika

Daha iyisi sizlerin olsun İmkanlarınız dahilindeyse kesinlikle öneririm. Ben bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum androidden sonra

Hocam ben Android'den sonra 5s'e geçtim ve 4 ay kullandım. Ama memnun kalmamıştım ancak siz ne şekilde kullanıyorsunuz telefonu da memnun kaldınız? Zil sesini değiştirmekle epey uğraşıyordum. Bu değişmiş mi acaba? Merak ettim. Çok zil sesi değiştiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 17 Ekim 2016; 18:03:14 >

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Şeffaf slikon kötü duruyor jet blackde suan kullaniyorum mecburen yeni kilif gelene kadar.

Full bodyler mantikli

• Benim tek sikintim gerci sikinti denemez ama uygulamadan cikis yaparken boyle 2 asamada kapaniyor gibi takilarak sanki. 6s ve 6 da denedim hemen kapaniyor. 7 plusta niye boyle anlayamadim. 2 tane 7 plus denedim ikiside ayni. Yazilimsaldir diye dusunuyorum. 10.1 güncellemesiyle duzeltirler umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Vallahi kıskandım hayırlı olsun, çok beğendim beyaz renk harika

Daha iyisi sizlerin olsun İmkanlarınız dahilindeyse kesinlikle öneririm. Ben bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum androidden sonra

Hocam ben Android'den sonra 5s'e geçtim ve 4 ay kullandım. Ama memnun kalmamıştım ancak siz ne şekilde kullanıyorsunuz telefonu da memnun kaldınız? Zil sesini değiştirmekle epey uğraşıyordum. Bu değişmiş mi acaba? Merak ettim. Çok zil sesi değiştiririm.

Bende G2'den 5S'e geçmiştim ancak pek memnun kalmamıştım. IOS bana uygun degil diye dusunuyordum, bunu kullanirken cok keyif aldim. Hızı çok iyi, ios 10 ile animasyonlar çok daha hızlı, orta tuşun bozulma ihtimali yok ve hissiyatı çok iyi, parmak izi çok hızlı çalışıyor, geçişler abartmadan söylüyorum yağ gibi.

Zil sesi android kadar kolay olmuyor ancak şu site size yardim edecektir. Çokta zor degil.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    iPhone'da müzikleri zil sesi yapmak - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/iphoneda-muzikleri-zil-sesi-yapmak-44996

Başka sorunuz varsa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

Bir önceki mesajını okuyunca " note 7 , 5s " vs. (kullanıcı adına bakmamıştım) , kesin tahrik dedim amaç.

Sonra bu mesajı gördüm ve o kamera problemini senin yaşadığını anladım kullanıcı adına bakınca .

Evet , önce Cuma gecesi saat 1.00 de havale yaptım , sonra sabah 9'da tekrar kredi kartı ile aldım .
    Cuma akşamı " Gönderim Hazırlığı " olarak güncellendi sipariş.

Bu akşam gönderildi derler diye düşünüyorum .

Bu arada Apple online store'dan havale ile almayı düşünen arkadaşlar için ,

Apple ödemeyi onaylamadan siparişi iptal etmeyin , zaten Apple'a telefon ederseniz bunu söyleyeceklerdir;ama internet üzerinden iptal etmeyi denemeyin.

Yok hocam olur mu öyle şey kimseye bi lafım yok zaten durumdan bahsederken arkdaşın biri 5s te bile kasmıyor 7'yi de 7 plus da inceledim yok öyle birşey kendi sorununu genelleme diye bana söylenince gerildim biraz :) ( sanırsın iPhone'u kendisi yaptı laf kondurmuyor ) neyse tartışmaya gerek yok isteyen istediğini desin :). İnşllah bu gün göndermişler dir sizde bir an önce kavuşursunuz cihazınıza

• pinwheel kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal,

Çoğu 7/+ kullanıcısında var bu durum.

10.1 beta'da da düzeltilmedi diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 17 Ekim 2016; 18:13:30 >
  • 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.