Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sa_vas

5s stabildir değil dir ben onu mu söylüyorum iPhone 5 5s 6 6s 7 hepsini kullandım neyin ne olduğunu senden iyi biliyorum al eline iPhone 7 plus aç kamerayı 5 saniyeden aşşagıya açılmıyor kamera

7 ve 7 Plus'ıda inceledim böyle bir sorun yoktu keza diğer arkadaşlarda böyle bir sorundan bahsetmedi kendi yaşadığınız lokal sorunları genelleştirmeyin.
  • Iphodenden anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şu an android kullanıyorum ve sıkıldım hayatımda ilk defa Iphone alayım diyorum. 6s ile 7 arasında çok fark var mı ? 6s mi tavsiye edersiniz 7+ mı ?
    Teşekkürler
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Sen incelemiş sin ben kullanıyorum bence gereksiz yere tartışma ortamı yaratmayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

6s den 7 ye geçsemmi acaba çok kararsızım geçersem telefonu 2200 den satarım 64gb 20 ay garantisi var pırıl pırıl üzerinede 900 tl ateşler alırım ama değermi karar veremedim

Eğer maddi durumunuz elverişli ise ve 7 Plus'a geçecekseniz kısmen olabilir ancak 6s'den 7'ye geçmek bence oldukça gereksiz olur. Çünkü aralarında geçmeye değer bir fark görmüyorum ben sizin yerinizde olsam bir sene daha kullanırım çünkü bildiğiniz gibi 6s'de 7'de 2 GB RAM'e sahip kullanıcı deneyimi olarak da çok farkları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Spigenin en ucuzu 60 lira olan kılıflarından almak yerine herhangi bir telefoncudan süper ince renksiz silikon kılıf öneririm herkese. Hem telefonun estetigini bozmadığı gibi kalınlaştırmıyorda. 30 liraya kılıf + kırılmaz cam ile telefonu garantiye aldık sayılır
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Bu kılıflar telefonun arkasında benek benek izler yapıyor bilgin olsun

Dusme carpmalarda kilif telefondan cikiyor, kasa sanki hic kilif takilmamiscasina darbe aliyor. Hicbir koruyuculugu yok bunlarin.

Malesef alakası yok. Kılıfı zor takıyorsunuz zaten nasıl çıkabilir düşme ile? Sert kılıflarda o sorun olur, yumuşak silikonlu kılıflar telefona yapışır, darbeyi sönümler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sa_vas

5s stabildir değil dir ben onu mu söylüyorum iPhone 5 5s 6 6s 7 hepsini kullandım neyin ne olduğunu senden iyi biliyorum al eline iPhone 7 plus aç kamerayı 5 saniyeden aşşagıya açılmıyor kamera

Arka plandaki kamerayı kapatıp kamerayı açtım 1sn anca sürdü. Bir kerelik 3sn de açıldı ama dediginiz gibi 5 sn imkansız.

• selam arkadaşlar spigen.com.tr den iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal ürünü aldım biraz önce geldi kıllıfın köşesinde hata var spigene durumu bildirdim fotoğraf gönderdim ek yeridir orası diyorlar o bölge delik desem delik değil bu üründen alıpta böyle sorunla karşılaşan var mı

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 17 Ekim 2016; 16:56:13 >
  • Parlak siyah mı daha güzel yoksa mat siyah mı
    ikisinide yakından gören var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Iphodenden anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şu an android kullanıyorum ve sıkıldım hayatımda ilk defa Iphone alayım diyorum. 6s ile 7 arasında çok fark var mı ? 6s mi tavsiye edersiniz 7+ mı ?
    Teşekkürler

Ben kesinlikle 7+ tavsiye ederim. Çünkü bu devirde büyük ekran bana göre bir gereklilik. Onun dışında daha iyi pil ömrü daha iyi kamera(çift kamera olarak yoksa genel özellikleri benzer) ve 3 GB RAM gibi farklar bence önemli ayrımlar oluşturuyor. Bir tekno mağazaya gidip ergonomisine bakınız eğer Plus modelleri beğenmezseniz tabi ki yeni olan modeli 7'yi tavsiye ederim. Ama biraz param cebimde kalsın diyorsanız 6s'de gayet tabi alınabilir. Çünkü 7 Plus modelinde ki ufak ama etkileyici farkları maalesef 7'de göremiyorum.

• kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Ben Jet Black ağır basmasına rağmen Mat Black almaya karar verdim.
    Çünkü mat black yeri geldiğinde kılıfsız kullanabilirsin fakat jet black imkansız.
  • Arkadaşlar şimdi yorumları okuyunca fark ettim de benim telefonun camında arkasında kamerasında falan hiçbir yerde jelatin yoktu ilk gün zorludan aldım niye böyle

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam her daim olan bir şey değil zaten bazen hemen açılıyor bazen 3 4 5 saniyeyi bile buluyor kameranın açılıp siyah ekrandan sonra kendine gelmesi 1 haftada 4 5 defa oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

selam arkadaşlar spigen.com.tr den iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal ürünü aldım biraz önce geldi kıllıfın köşesinde hata var spigene durumu bildirdim fotoğraf gönderdim ek yeridir orası diyorlar o bölge delik desem delik değil bu üründen alıpta böyle sorunla karşılaşan var mı

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

2 tane spigen liquid crystal kılıf aldım 2 sindede bu vardı.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Vallahi kıskandım hayırlı olsun, çok beğendim beyaz renk harika
  • sa_vas S kullanıcısına yanıt
    Bana da 1-2 defa oldu hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

quote:

Spigenin en ucuzu 60 lira olan kılıflarından almak yerine herhangi bir telefoncudan süper ince renksiz silikon kılıf öneririm herkese. Hem telefonun estetigini bozmadığı gibi kalınlaştırmıyorda. 30 liraya kılıf + kırılmaz cam ile telefonu garantiye aldık sayılır
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Bu kılıflar telefonun arkasında benek benek izler yapıyor bilgin olsun

Dusme carpmalarda kilif telefondan cikiyor, kasa sanki hic kilif takilmamiscasina darbe aliyor. Hicbir koruyuculugu yok bunlarin.

Malesef alakası yok. Kılıfı zor takıyorsunuz zaten nasıl çıkabilir düşme ile? Sert kılıflarda o sorun olur, yumuşak silikonlu kılıflar telefona yapışır, darbeyi sönümler.

Valla zamanla gevseyecek ve sararacsk.

inanmayabilirsin, tecrübeyle sabittir bu cumleler

• onurgti kullanıcısına yanıt
    iOS 10 güncellemesinden sonra 6s lerde çok yaşanan bir durum 6s forumda çok bahsedilmişti ben hiç yaşamamıştım gerçi iPad Air 2 de karşılaşmadım ama 7 plusta denk gelmeye başladı yazılımsal diye düşünüyorum inşallah öyledir güncellemeler ile düzelir sizin ki de plus mı hocam

• sa_vas S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 7 plus benimki de.. Büyük ihtimalle güncelleme ile düzelecektir..
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    Öğrenmek istediğin bu işte zorunlumu değilmi nereden öğrenebilirim

• onurgti kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam daha önce bir kaç arkadaş ta bahsetmişti bu konudan 7 plus için güncellerde giderilir inşallah çok sık olmuyor ama yine de can sıkıyor denk geldiğinde

• 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.