Bildirim
Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (629. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam androidden sonra alısması nasıl oldu. Bende gecmeyi düsünüyorum acıkcası. Ekranda soylenilen gibi bi problem farkedebildin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: navyy
Telefonunu alıpda kullanmaya baslayan arkadasların beklentisini karsıladımı acaba. Ekranda herhangi bir problem mevcutmu ?
Ben 4 yıldır kullandığım iphone 5ten geçtiğim için bütün beklentilerimi karşıladı. Ekranda hiçbir problem yok. Rengini beğenmeyen erişilebilirlik ayarlarından istediği renk tonuna ayarlayabiliyor ekran rengini. Bence varsayılan ekran renk tonu gayet iyi.
Bu arada kılıf soran arkadaşlar olmuş. Ben Spigen Liquid Armor ve Liquid Crystal modellerini almıştım Liquid Crystal model mat siyahta pek hoş durmuyor. Liquid Armora bayıldım, gayet şık ve sade duruyor. -
Jet black hakkında ki yorumlar nelerdir arkadaşlar
Alan kişiler memnun mu?
6s plusu satıp 7 plus aldım inş pişman etmez
yorumları görünce tırstım şu an -
Yumuşak silikon benzeri bir kılıf. -
Cihazınızda problem olduğunu düşünüyorsan lütfen değişim talep et.Apple 14 gün boyunca toplam 3 kere değişim yapar.Sana gelen 3 cihaz problemli ise ücreti iadesi yapacaktır. -
Arkadaslar konu dışı olacak belki ama iphone 6s plus telefonlarda bildirim sesi ile zilsesini ayri ayri kismak ya da acmak mumkun mu? Bildirim sessiz zil sesi sesli olacak
şu trolle el atacak bir yetkili yok mu ? -
Şimdilik memnunuz :)
iPhone 7 almadigi halde varmis gibi konuyu trolluyor halen adam sabrina hayran kaldim. Surekli soru soruyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum benim kullandıgım en son iphone 3gs di ama ailem anne baba abi vs. aldıgından dolayı bütün çıkan iphone modellerinede yakınım bu süreçte htc samsung ve sonynin amiral modellerini kullandım hep ama gerçekten boşa eziyet çekmişim diyorum iphone almama inadımı bırakmadıgım için.Bu arada bahsettiğin ekran problemi nedir haberim yok benim ? -
Dün gece Apple online store'dan aldım paket şuan TNT Express ile çekmeköyfe gözüküyor. Yarın nerden elden teslim alabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: White Aura
Cihazınızda problem olduğunu düşünüyorsan lütfen değişim talep et.Apple 14 gün boyunca toplam 3 kere değişim yapar.Sana gelen 3 cihaz problemli ise ücreti iadesi yapacaktır.
Almadım hocam cihazı aveada denedim, zaten ekran böyleyse almaktan da vazgeçtim. Ne çektiğim fotoğraf doğru düzgün görünüyor, ne internette gezmek keyif veriyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yarın inceleyip karar vericem duruma gore. Ekran sarı tonda diyorlardı.
bende öyle bir sıkıntı yok dostum elimde 5s ve 6s plus var benchmark testi falan yaptım üçündede ayarları falan açtım ama ton farkı yok internette görmüştüm o dediğini ama. -
cevap veren olamdı arkadaşlar bir daha soracagım cihazı alıpta ilk şarjı ne zaman yapacagımızı applestore görevlisine soran varmı batarya bittikten sonra mı yapmalıyız ilk şarjı yoksa bitmeden de olur mu ? -
Arkadaşlar ekran koruyucusu hakkında tavsiyeniz nelerdir ? Dokunmatik hissiyatı ve koruması bakımından hangisini önerirsiniz en kaliteli olan hangisi sizce ? -
-
Telefonda herhangi bir kasma var mı? Örneğin oyunlarda? -
iphonede böyle bişey yok yalan yanliş haberler.!!!!samsung kendini bitirdi diye apple nin üstüne gitmeye başladi biz battik apple yide patlatalimm haberleriyle cihazlara fazla akim verip patlatmaya calişiyolar 23 eylülden beri satişda olan iphone o kadar kullanicisi varken bi kaç tane patlatip haber yapmaya calişiyolar o kadar cihaz satişi oldu applede bula bula iphone 7 ve plus mi buldular :))samsung herşeyini kabullendi geri cekildi piyasa şuan apple de o yüzden için rahat olsun..!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 14 Ekim 2016; 23:16:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X