Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.882
Cevap
359
Favori
2.398.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iLDOCK - charge and listen to iPhone 7 at the same time (Suspended)
    https://www.kickstarter.com/projects/291423994/ildock-charge-and-listen-to-iphone-7-at-the-same-t

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Kuzenim Milano'ya gidecek 1-2 hafta sonra. Sizce kuzenime aldırmalı mıyım yoksa Türkiye'den mi almalıyım? Yurtdışı fiyatları ve bu pasaport kayıt işlemleri hakkında henüz hiçbir bilgim yok. Ayrıca akıllı telefon kullanmaya başladığım günden beri samsung kullanıyorum ve sırf oyunlardaki kasmalardan bıktığım için apple'a geçeceğim. Sizce ayak uydurabilir miyim ios'a? Daha önce zorunluluktan 1 yıl iPad 2 kullanmıştım 4 yıl önce onun dışında hiç apple ürünü kullanmadım. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: vbalikci

https://www.kickstarter.com/projects/291423994/ildock-charge-and-listen-to-iphone-7-at-the-same-t

Oha oldu olacak hdmi kablo çıkışıda ekleselermiş süper olurmuş al sana yeni bir sektör ihtiyacı 7 sahipleri için

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Bir "Samsung fanboyu" Apple mağazasında

Ne diyor acaba çok merak ettim.? Arkadaşıma göndereyim bir baksın bakalım ne diyormuş. :)

• quote:

Yazma ihtiyacı duymadım çünkü iOS için torrenti eksi olarak göstermek Apple'ın prensiplerini bilmediğinizi gösteriyor. Paranın büyük bir kısımı medya satışından kazanan bir firma kendi işletim sisteminde torrenti tabi ki yasaklar, bunun farkında olması gerekiyor iphone kullanıcısının.
    Ama illa iOS ile torrent indireceğim diyorsanız onun da bir yolu var ve jailbreak gerektirmiyor.

Gerçi telefonda torrent indirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Note 3 kullanırken bir kere denemişliğim oldu, bir daha hiç kullanmadım. Türkiyede henüz evlere bile full limitsiz internet gelmemişken, telefonda kısıtlı trafikle film indirmek bana çok cazip gelmiyor.

Madem medya satışından ötürü legal ürünleri destekliyor apple, ondan dolayı mı bluetooh'la diğer telefonlara paylaşımı kapalı yada sadece apple tv'lere görüntü aktarımı yapılıyor? Bunlar apple'ın kısıtlayıcı yapısına güzel birer örnek olmuşlardır diye tahmin ediyorum.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Apple kısıtlayıcı, ama başka türlü de kendi ekosistemini kuramazdı ve optimizasyon sağlayamazdı zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Resmi sayfada yayınlanmış, nereden alacağımız da belli oldu artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: firstinfirstout

https://twitter.com/turktelekom/status/781744981962883072

Resmi sayfada yayınlanmış, nereden alacağımız da belli oldu artık :D

İyi bari en azından güvenilir bir yerden alacağız :D
    Bence Apple Store ön sipariş açmayacak. Son sattıkları 6s ve SE telefonlarda da ön sipariş açmadılar. Fiyatı açıklamadılar sadece 14 Ekim dediler. Bence haftaya 7 Ekim gecesi telefon fiyatlarını girecekler. 14 ünde satışa çıkacak. Yine de Apple Online Store dan alacağım.

&#8221;Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.&#8221; Jean-luc Godard
  • quote:

Orijinalden alıntı: westsider12

quote:

https://twitter.com/turktelekom/status/781744981962883072

Resmi sayfada yayınlanmış, nereden alacağımız da belli oldu artık :D

İyi bari en azından güvenilir bir yerden alacağız :D

Ben de bu sefer türk telekomdan almayı düşünüyorum. Fiyat çok farketmez gibime geliyor, muhatabımız da onlar olur en azından kafa rahat olur.

• fetisya F kullanıcısına yanıt
    Muhatabın Apple olması bence çok daha iyi olacak.

Orijinalden alıntı: Erkan0192

6 da vatandı çıktıgı gün kargoya verilmişti. Şimdi adana vatandayım sipariş alıyoruz dedi fiyat listesini gösterdi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Teşekkürler bilgilendirme için

• Arkadaşlar iphone 7 için iyi bir ekran koruyucu tavsiye edermisiniz. Spigen kılıf aldım kullanıyorum. Spigen sitesinde ekran koruyucular satışa çıkmamış daha.
    Hocam siz tartıştığım insanın seviyesini bakın bi bence ya ileri geri konuşuyor android kullandım ben hala 3 sene android cihazda evde duruyor bi tane . LG G2 kullandım bi yıl , Samsung kullandım bi süre ama bana hitap etmiyordu apple a geçtim 3 sene önce android tarafında ki gelişmelerden vazgeçmedim iki tarafı da iyi bilirim ama gelip s7 m şöyle note 7 m böyle diyip sağa sola sataşmasalar umrumda bile olmaz hepsi kullandığım cihaz çok önemli de değil yarın android'de kullanabilirim para benim olduktan sonra her sisteme sahip olabilirim apple'n yeri bende ayrı yani ben bunu kenara atamam devlette vergilere her zaman karşı çıktım yüksek fiyat politikasına . Yeni cihazımı zaten yurtdışı alacağım 3-4 k vermeye meraklı değilim zaten . Apple konusuna gelipte atıp tutmanın alemi yok onu anlatmaya çalışıyorum akıl yaşı 13 olanlarla uğraşıyoruz resmen samsung konusuna gidip iphone m böyle güzel şöyle güzel desem kendime yakıştıramıyorum bile

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    avrupadaki alışveriş merkezlerinde güvenlik yok zaten gezerken göremezsin

Bir bakıma haklı olabilirsin dostum ama, son yapılanmanın ardından ben türk telekoma artık güveniyorum. Eskisi gibi değiller artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Yazma ihtiyacı duymadım çünkü iOS için torrenti eksi olarak göstermek Apple'ın prensiplerini bilmediğinizi gösteriyor. Paranın büyük bir kısımı medya satışından kazanan bir firma kendi işletim sisteminde torrenti tabi ki yasaklar, bunun farkında olması gerekiyor iphone kullanıcısının.
    Ama illa iOS ile torrent indireceğim diyorsanız onun da bir yolu var ve jailbreak gerektirmiyor.

Gerçi telefonda torrent indirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Note 3 kullanırken bir kere denemişliğim oldu, bir daha hiç kullanmadım. Türkiyede henüz evlere bile full limitsiz internet gelmemişken, telefonda kısıtlı trafikle film indirmek bana çok cazip gelmiyor.

Madem medya satışından ötürü legal ürünleri destekliyor apple, ondan dolayı mı bluetooh'la diğer telefonlara paylaşımı kapalı yada sadece apple tv'lere görüntü aktarımı yapılıyor? Bunlar apple'ın kısıtlayıcı yapısına güzel birer örnek olmuşlardır diye tahmin ediyorum.

yanlıs bılgılerınız var

Apple sadece appletv lere goruntu aktarımı yapmaz. Aırplay lısansı alan tum urunlere yapar.

Ayrıca bılgısayara da goruntu aktarmanız mumkun.

• quote:

quote:

Bir bakıma haklı olabilirsin dostum ama, son yapılanmanın ardından ben türk telekoma artık güveniyorum. Eskisi gibi değiller artık :D

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Artık bizim firmalarımız da bir şekilde müşteri memnuniyetini ön plana koymaya başladılar. Bu konuda da türk telekom başı çekiyor. Arkadaşlarımdan da duyuyorum fazlasıyla bunu.

quote:

quote:

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Artık bizim firmalarımız da bir şekilde müşteri memnuniyetini ön plana koymaya başladılar. Bu konuda da türk telekom başı çekiyor. Arkadaşlarımdan da duyuyorum fazlasıyla bunu.

Ben de duydum bunu bir kaç kez. "Artık eskisi gibi değiller" geyikleri dönüyor ve sanırım geyikten fazla. Bir şekilde işi ciddiye alıp yatırım yapıyorlar belli ki.

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.