Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.366.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ön sipariş vericem gelecek hafta 7 plus alacağım ama nerden versem siparişi? online store dan mı alaam vatandan falan mı? hangisi daha hızlı elime geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    6s'in fiyatı zaten anons arkasından hemen düştü, daha fazla düşmeyecektir. Almayı planlıyorsanız şimdi alın.
  • beyler amerikadan bi arkadaşım gelicek ve şöyle bi durum var kendisinin telefonu var yeni almış ip 7 hadi onu geçelim yanında ben dahil 3 tane daha getirmek istiyor ancak memura yakalanacağım korkusu var sizin yorumunuz nedir sanırım el koyuyorlarmış eğer olmazsa getirebilir mi valizde yoksa hiç istemeyim mi
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak piyasada yer almasını bekliyorum hepsiburadada falan, o zaman ellerindeki 16 ları nereye konumlandıracaklar ona göre kafama yatanı alıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Türkiye'de stok sorunu olur mu ?

• hegomanya48 kullanıcısına yanıt
    Daha hızlı hangisi konusunda bir tecrübem yok bu konuda bir fikir belirtemem ancak tavsiyem Apple Store dan sipariş vermeniz onlarında ön satış açacağını düşünüyorum yakında

• canoo kullanıcısına yanıt
    7lerde jet black dışında olcağını sanmamda pluslarda avrupada ki stok sorunundan dolayı ülkemize daha az gelceğini varsayarak pluslarda stok sorunu olması muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Sanane ki benim cebimdeki 4K dan benle ortak çalışıp kazanmıyorsun orası seni ilgilendirmiyor param var alırım , ben iPhone u 2 ay sonra takılsın diye almıyorum Bi kalite markajı var Bi imajı var bizim gözümüzde yarattığı bizim telefon kaplarımızda elma kısmı boş ne için marka için iOS için . Telefondan film mi izlenir ya kocaman 1080 tv dururken . Blok

İşte kardeşim tartışırken bu hatayı yapıyorsunuz. Kimse sizin paranızı nereye gömdüğünüzü umursamıyor, ister tuvalet kağıdı olarak kullanın ister şöminede yakın. Tek sıkıntı adam 4bin tl fiyat biçip alanlar olduğunda rakip firmalar da fiyatlarına zam yapıyor. Samsung son teknolojiyi yine yakalamiş bir firma ancak apple ciğeri 2bin tl yi geçmemesi gereken telefon.

Paramı istediğim şeye veririm diyorsun haklısın ancak 2 ayda kasan sistem dediğinde biz androidçilere söz hakkı tanıyorsun. IOS, android tartışmalarından nefret ederim, çok cocukca ve sacma gelir. İkiside amerikanın yazılım firmaları ve canları cehenneme. Ama 3 senedir stabil bir şekilde androidini kullanan biri bu mesajı gördüğünde karşı çıkmaması icin hic bir sebep yok. Kendin diyorsun kiliflarimizin elma logosu boş sırf imaj olsun diye. Tamam kardeşim sen telefonunla mutlu ol, kafa yapını ortaya koymuşsun zaten. Telefonda film mi izlenir demişsin. Telefonda izlememe gerek yok, filmleri telefona atar ister kendi evimde ister arkadaşımın evinde miracast ile televizyona aktarırım. Olmadı telefonda izlerim çünkü televizyona göre daha dogru renkler ve keskinlik veriyor. İşte sıkıntı sizin android cephesindeki bu gelişmeleri, bu kolaylıkları bilmemeniz.

Biz burada boş yapmıyoruz, sadece bize söz hakkı veriyorsunuz biz de cevap veriyoruz ki note 7 konusunda da aynısını applecılar yapıyor :)

Herkes sevdigi, "fiyatini gercekten hakettigine inandigi", işine en fazla yarayan telefonu alsın. Millete de b.k yemek düşer sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Merhaba arkadaşlar. Ios tecrübenize dayanarak sizden fikir beyan etmenizi rica ediyorum. Bugüne kadar akıllı telefon cephesinde hep android cihaz kullandım. Son 1 yıldır da android cihazlardan yana şansım gülmedi. Benden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı 5 cihaz değiştirmek zorunda kaldım. Bütçeye külfetini hiç söylemiyorum. Yıl oldu 2016 androidin hala kararsız çalışmasından bıktım artık ve zorunlu olarak yine değişikliğe gitmeye düşünüyorum. Fakat bu defa uzun bir süre için son olmasını diliyorum. Aktif olarak; Ofis uygulamaları, bankacılık uygulamaları, sosyal medya platformları, video izleme, fotoğraf ve video çekme işlemlerini kullanıyorum. Müzik dinlemiyorum. Oyun ara sıra oynuyorum. Bugüne kadar Apple ürünlerine hep mesafeli yaklaştım Itunes yüzünden. Fakat Apple kullanan tüm arkadaşlarım Apple stabil, kararlı, takılmıyor, donmuyor diyor. Bu bilgilerin ışığında ön yargılarımı kırıp, Iphone 7 almaya karar verdim. Sizce androidin içini dışını ezberlemiş biri olarak Iphone'a geçmeli miyim? Zorlanır mıyım? Yaptığım işlemler neticesinde uzun kullanım düşüncesinde olan birine 32 gb versiyon yeterli olur mu yoksa 128 gb versiyonu mu almalıyım? Cihazı Bulgaristan'dan 2600tl'ye almayı düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederim.

android kullanıyorum 2012 den beri. samsung note 2 hala değiştirmedim. ikinci telefonum iphone 5s. ikisininde nimetlerinden ayrı ayrı yararlanıyorum. bence o mu iyi bu mu iyiden ziyade hangisi size uyara bakmak lazım. androidde at koştururken iphone da kısıtlısınız. ama bir yandan da iphone da donma kasma olmazken samsung insanı hasta edebiliyor. 2012 den beri kullandığım note 2 donsada yinede beni mutlu ediyor. iphone 5s de bence fiyat performans olarak şu an çok iyi. 1000 tl ye sıfırı var heryerde. illa 6-7 almanıza gerek yok yani.

durum bu .

• Tongbu kullanan var mı arkadaşlar ? Insanlar telefona müzik atamamaktan şikayetçi olmuş sanırım tongbu dan haberdar olan çok yok en 5s kullanırken her işimi tongbu ile yaptım rehberini pcye atabiliyorum yedeklemek için foto atabiliyorum telefona telefondan da pcye müzik yine aynı şekilde izlemelik filmde atıyorum sizde kullanıyormusunuz? Bu konuda bir başlık açmayı düşünüyorum haberdar olmayanlar için zira telefona yapılamadığı düşünülen her şeyi yapıyordu tongbu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Sanırım dil bilginiz biraz zayıf yoksa ve/veya arasındaki farkı anlamanızı beklerdim.
    Xiaomi merdiven altı değil, Meizu ve Oppo ile birlikte gelişen bir firmadır, OnePlus da onları takip ediyor. Donanım olarak son yıllarda iyi gelişme kaydettiler, ama bunların yazılımını bana anlatmayın lütfen. Temiz android koysalar hadi neyse, ama yerli OS'lar çok sorunludur ve stabilite bakımından bırakın Apple, Samsung ürünleriyle bile kapışamazlar.

"Veya" yazdığınızı görmedim, kusura bakmayın. Ancak cat12 modem'le alakalı yazdığım şeye de ufak tefek bir şeyler yazmamanızda beni haklı bulduğunuzun yada yazacak bir şey bulamadığınızın dolaylı yoldan göstergesi. Teşekkurler, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: canoo

Arkadaşlar Türkiye'de stok sorunu olur mu ?

Olmaz. Gecen sene 6S'i bile satamadilar. O kadar ki 2-3 hafta sonra perakende zincirleri 3099'luk fiyati 2899'a indirmek zorunda kaldi. iPhone 7 de hele bu kadar yuksek fiyatla, kucuk bir kitle disinda cok fazla satmayacak. Her yil yeni modele gecen ben bile artik ilk gunlerde almiyorum. Gecen sene kasimda almistim. Bir seyim de eksilmedi. Bu sene de duruma gore bakacagim. Sahibinde'de bile kayitsiz yurtdisi cihazlar (7 Plus) simdiden 3250'ye kadar indi. Daha da inecek. Cok yakinda Sirkeci Fatih'teki magazalardan avrupayla ayni fiyata kayitsiz yurtdisi cihaz alacagiz. Tipki gecen seneki gibi.

Ayrica aslinda dunyanin hicbir yerinde stok sorunu yok ama "yok satiyoruz" diyebilmek icin her pazara ozellikle kisitli sayida sevkiyat yapiyorlar. Satis rakamlarini aciklamaya korkuyorlar. Apple iPhone 7 icin tedarik zincirlerine siparis ettigi parcalarin sayisini bile azaltmis durumda. Panik yapmayin, galeyana gelmeyin. Apple'in PR calismasina alet olmayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Tongbu kullanan var mı arkadaşlar ? Insanlar telefona müzik atamamaktan şikayetçi olmuş sanırım tongbu dan haberdar olan çok yok en 5s kullanırken her işimi tongbu ile yaptım rehberini pcye atabiliyorum yedeklemek için foto atabiliyorum telefona telefondan da pcye müzik yine aynı şekilde izlemelik filmde atıyorum sizde kullanıyormusunuz? Bu konuda bir başlık açmayı düşünüyorum haberdar olmayanlar için zira telefona yapılamadığı düşünülen her şeyi yapıyordu tongbu.

Hocam anlatın biz de okuyalım. Faydalı paylaşımlar lazım bizlere Teşekkür ederim ilginiz için...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Tongbu kullanan var mı arkadaşlar ? Insanlar telefona müzik atamamaktan şikayetçi olmuş sanırım tongbu dan haberdar olan çok yok en 5s kullanırken her işimi tongbu ile yaptım rehberini pcye atabiliyorum yedeklemek için foto atabiliyorum telefona telefondan da pcye müzik yine aynı şekilde izlemelik filmde atıyorum sizde kullanıyormusunuz? Bu konuda bir başlık açmayı düşünüyorum haberdar olmayanlar için zira telefona yapılamadığı düşünülen her şeyi yapıyordu tongbu.

Hocam anlatın biz de okuyalım. Faydalı paylaşımlar lazım bizlere Teşekkür ederim ilginiz için...

Ne demek hocam rica ederim telefonlarımız elimize geçmeden önce işimize yarayan bilgiler paylaşabilirsek ne güzel. Eve geçtiğimde resimlerle detaylı bir anlatım konusu açacağım haberdar ederim.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Yazma ihtiyacı duymadım çünkü iOS için torrenti eksi olarak göstermek Apple'ın prensiplerini bilmediğinizi gösteriyor. Paranın büyük bir kısımı medya satışından kazanan bir firma kendi işletim sisteminde torrenti tabi ki yasaklar, bunun farkında olması gerekiyor iphone kullanıcısının.
    Ama illa iOS ile torrent indireceğim diyorsanız onun da bir yolu var ve jailbreak gerektirmiyor.

Gerçi telefonda torrent indirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Note 3 kullanırken bir kere denemişliğim oldu, bir daha hiç kullanmadım. Türkiyede henüz evlere bile full limitsiz internet gelmemişken, telefonda kısıtlı trafikle film indirmek bana çok cazip gelmiyor.
  • canoo kullanıcısına yanıt
    Turkcell de jet black olmayacakmış ön satışda müşteri temsilcisinin söylediği bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohibar -- 30 Eylül 2016; 17:42:20 >
  • Dostlar herkese hayırlısı olsun cihazları. Fiyatları da belli, çıkış tarihi de belli resmî olarak. Ben yurt dışından almaktan bugün vazgeçtim. Vatan Bilgisiyar'dan iPhone 7 256 GB Jet Black ayırttırdım hayırlısıyla. 13 ekim gecesi saat 00:00 da gece satışıyla beraber teslim alacağım cihazımı. Ödemeyi de 7 eylül de yapacağım. Beklenen günler geliyor dostlar. Şimdiden tüm alacaklara iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyorum.

@ScReaM

Hocam çok selamlar, nasıl durumlar beklediğiniz gibi mi? Bu konuda çok yardımlaştık hakkınızı helal edin :)

@Anıl Akça

Kardeşim benim! Bekleyen derviş muradına erermiş :) bak çok istiyorduk cihazları 2 hafta sonra gelecek. Seninle de yardımlaşmamız oldu hakkını helal et lütfen. Bu konuda sabahlara kadar bekleyenler oldu, inşallah bundan sonra da bu konudayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 30 Eylül 2016; 17:45:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Ne demek hocam rica ederim telefonlarımız elimize geçmeden önce işimize yarayan bilgiler paylaşabilirsek ne güzel. Eve geçtiğimde resimlerle detaylı bir anlatım konusu açacağım haberdar ederim.

Tamam hocam çok teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Dostlar herkese hayırlısı olsun cihazları. Fiyatları da belli, çıkış tarihi de belli resmî olarak. Ben yurt dışından almaktan bugün vazgeçtim. Vatan Bilgisiyar'dan iPhone 7 256 GB Jet Black ayırttırdım hayırlısıyla. 13 ekim gecesi saat 00:00 da gece satışıyla beraber teslim alacağım cihazımı. Ödemeyi de 7 eylül de yapacağım. Beklenen günler geliyor dostlar. Şimdiden tüm alacaklara iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyorum.

@ScReaM

Hocam çok selamlar, nasıl durumlar beklediğiniz gibi mi? Bu konuda çok yardımlaştık hakkınızı helal edin :)

@Anıl Akça

Kardeşim benim! Bekleyen derviş muradına erermiş :) bak çok istiyorduk cihazları 2 hafta sonra gelecek. Seninle de yardımlaşmamız oldu hakkını helal et lütfen. Bu konuda sabahlara kadar bekleyenler oldu, inşallah bundan sonra da bu konudayız.

Ne demek kardeşim, helal olsun :)

Sende en mantıklısını yaptın bence Türkiye'den alarak...

Evet beklediğim fiyatlandırmalar oldu diyebilirim. Bende 7 Ekim'de ön sipariş vereceğim kısmetse.

Konuda birbirimize destek olmaya devam

Alacak herkese şimdiden hayırlı olsun inşallah. İyi günlerde kullansınlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 30 Eylül 2016; 17:50:31 >

• Cihazi buyuk ihtimalle internetten siparis vericem fakat en hizli hangisi gonderir acaba ?

Apple store
    Pupa
    Lydia
    Troy veya teknosa vatan vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 30 Eylül 2016; 17:58:01 >
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.