Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bende sayenizde yurtdışı Iphone 7 Plus 32gb Gold renk almaktan son anda bugün vazgeçtim.

Yoksa boşuna 3700 lira civarı bi para verecektim yurtdışı cihaz için ve pasaport işleriyle baya masraflı olacaktı.
    3800 gibi bir fiyata çıkacak madem 2 yıl Türkiye garantili cihaz alacağım kısmet olursa bu konudakiler sayesinde boşuna paramı kaptırmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    hocam cahilliğimi mazur görün lütfen. gece satışı derken vatan pc her yerde gece açık mı olacak yoksa satış internet üzerinden mi yapılacak?
  • Apple Kesin fiyat acikladimi 14 ekim günümü kesinleşicek fiyatlar ne durumda..?

• Hadi hayırlı olsun. Beklenen gün 14 EKİM =)
  • Selim_1905 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben Edirne Merkez'de yaşıyorum ve tanıdığım 13 ekim gecesi saat 00:00 da mağazayı açacak bizde mağazadan alacağız hayırlısıyla. Edirne'de olduğuna göre yurt genelinde böyledir diye düşünüyorum

Saygılar

• Bugun Polonya'da iPhone 7 256 GB Jet Black aldim. Gonlum Plus'dan yanaydi ama hic bir yerde yok. 4399 zloty'e geldi, TRY olarak 3300 TL ediyor. Uzerine 585 zloty (439 TL) vergi iadesi alacagim. Huawei P8 Lite'dan sonra ilac gibi geldi
    ben de buradaki vatana sorayım ama gece açacaklarını hiç sanmıyorum burdakilerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

Cihazi buyuk ihtimalle internetten siparis vericem fakat en hizli hangisi gonderir acaba ?

Apple store
    Pupa
    Lydia
    Troy veya teknosa vatan vb.

Hocam en hızlı MediaMarkt diye biliyorum. Biraz daha araştıralım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 30 Eylül 2016; 18:33:56 >
  • Hocam inşallah bende iPhone 7 256 GB Jet Black alacağım 13 ekim gecesi. Forumda ilk sizsiniz sanırım nasıl bir renk hissiyatı nasıl biraz anlatabilir misiniz? Çoğu kişi bana Jet Black alma pişman olacaksın diyor ama ben inatla alacağım diyorum. Ayırttırdım hatta mağazadan. Ne diyorsunuz?

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    6 da vatandı çıktıgı gün kargoya verilmişti. Şimdi adana vatandayım sipariş alıyoruz dedi fiyat listesini gösterdi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pisman olmazsin, cok guzel duruyor alet. Ben seffaf koruyucu kilif aldim, telefonun rengini gormedikten sonra korusam ne olur dedim :) Parmak izi kaliyor ama, kalmaz diyenler falan vardi, hikaye.
  • iPhone 7 Plus Siyah ve Altın renkleri en detaylı şekilde göstermeye çalıştım. Kararsızlar için umarım işe yarar.

İncelemeside yakında gelecek.
  • Merhaba arkadaşlar sizler için işinize son derece yarayabileceğini düşündüğüm 'Tongbu' uygulamasını anlattım. Yeni telefonlarımız İphone 7 ellerinize ulaştığında atmak istediğiniz resim video ve müzikleri bu uygulamayı kullanarak atabilirsiniz. Aynı zamanda rehber de yükleyebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/m_120776208//tm.htm#120776208
  • Yeni Akit Gazetesi
    Patlayan Samsung Note 7’ler Apple’a yaradı
    http://m.yeniakit.com.tr/haber/patlayan-samsung-note-7ler-applea-yaradi-216976.html

• Bir "Samsung fanboyu" Apple mağazasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 30 Eylül 2016; 19:22:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bundan sonra düğünlerde geline 5 i 1 yerde yerine iphone 7 takılacak ihtiyaç halinde bozdurup satılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Bir "Samsung fanboyu" Apple mağazasında

Oradaki insanlarda ne sabır var, bizde olsa, döverler, üzerne benzin döker yakarlar. Güvenlik falan, vallaha bravo.

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Apple Watch Edition takın bence, daha iyi durur, elbiseye de uyum sağlar.

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Adam telefon desteğine kızmışmış, geldi dükkanı dağıttı.

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.