Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında apple store'da güzel lacivert bir kılıf beğenmiştim ama 60 Euro fiyatı vardı. O kadar parayı bir kılıfa vermek istemedim. Aynı kılıfı ebay'den falan daha uyguna alırım diye düşündüm.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
  • her forumda boş gereksiz muhabbetler arkadaş her telefonmu sorunlu bizim millette bunları dinleyip tel almaktan mı vazgeçiyor dışarıda çoluk çocuk deyip muhattapp bile olmayacağımız insanlar bu forumlarda kendilerini bi halt sanıp her türlü saçmalığı yapıyorlar millette yiyor alın kullanın kardeşim keyif sizin para sizin
  • Teşekkürler.

Adamlarda stok durumu çok iyi. İlk akşam baktığında hiç stok yoktu, ertesi gün neredeyse tüm telefonlarda stok vardı.
  • Merhaba, ne kadar acaba.
  • Arkadaşlar konuya yok efendim bu para verilir mi yok efendim iPhone şöyle böyle diyenlere lütfen cevap vermeyiniz.

Bunları yazan arkadaşlar sizde lütfen bu konuda iPhone 7 kullanıcıları ve almak isteyenlerin bulunduğunu hatırlayarak ilgili konularınızda yazınız.

Zira madem telefonlarınızdan bu kadar memnunsunuz o zaman neden iki lafınızdan biri iPhone şöyle böyle bırakın bu işleri altı üstü bir telefon herkes kendi zevkine kullanımına göre bir cihaz alıyor. Neticede hepimiz tüketiciyiz ne fanlık ne de başka bir şeye gerek yok.

Saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane ki benim cebimdeki 4K dan benle ortak çalışıp kazanmıyorsun orası seni ilgilendirmiyor param var alırım , ben iPhone u 2 ay sonra takılsın diye almıyorum Bi kalite markajı var Bi imajı var bizim gözümüzde yarattığı bizim telefon kaplarımızda elma kısmı boş ne için marka için iOS için . Telefondan film mi izlenir ya kocaman 1080 tv dururken . Blok

• Arkadaşlar 4,600 TL'ye telefon var. İngiltere'de ki fiyatı 3,500 TL. Normalde hemen hemen aynı oluyordu. Devlet son dönemde yurt dışı teknolojik ürünlerde ekstra vergi almaya karar verdi bundan dolayı epey bir fark oluşmuş sanırsam. Ama bu telefon 4,500 TL de olsa 3,500 TL de olsa alınması ne kadar mantıklı? Mesela örnek olarak soruyorum iPhone 5S'de yapamadığınızda bu telefonda (7 PLUS) yapamadığınız ne var acaba? Hayır aklım almıyor bu kadar para verilmesini. Bilmiyorsam bilgilendirin. Politikaya dökmek istemiyorum bu işi ama sosyalistim diye geçinen adam alıyor bu telefonu. Dine de dökmek istemiyorum ama filtre zekkatını vermeyen ya da verirken canından can giden adam Allah'tan da utanmadan bu telefonu alıyor. Hatta faizle alanlar var. Benim şuan ki mantığıma göre bu telefonu almak için Justin Bieber hayranı kızlar gibi herkesin "bir hi bile demedi" demesi lazım.
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Sana alma diyen mi oldu :) boş yapma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 7 plus ve air 2'si olanlar kıyaslayabilir mi hangisinin sesi daha fazla çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Gorunurde ıPhone 7'ye ucuncu partı ıyı bır kamera uygulaması gerekecek.

Onerılerınız neler ? Bırde lıve photo destekleyen bır sey var mı bıldıgınız ?

Kamerası bu kadar kötümü ya. Herkes kameradan şikayetçi koskoca apple kendinden 1 yıl önce çıkan telefonun teknolojisini nasıl yakalayamaz hayret. Gerçi diyorlardı artık samsung amiral gemiler 1 yıl önden gidiyor diye doğruymuş demekki. Note 7 olayı olmasaydı zaten satışlarıda baya düşerdi elmanın ama yine 4 ayak üstüne düştü.
  • İphone 7 plus ile speedtest yapan oldu mu ? Turkiyede 4.5g ile download ve upload hızı ne kadar bir de sadece wifi bağlıyken ne kadar hiç deneyen oldu mu acaba?
  • Bir telefona bu kadar para verilir mi be biz domaldıkca apple gerekeni yapıyor). Demekki neymiş domalmamak gerekliymiş)

• iphone kötü olsa bile alacak insanlar var, kamerası note dam kötü, eski modelden bile kötü olsa, olsun vs diyenler var

• Arkadaşlar meraklanmayın tüm modeller geliyormuş şimdi telefon görüşmem oldu. iPhone 7 256 GB Jet Black ayırttırdım parasını ödeyeceğim yakın zamanda. Bu arada Vatandan alıyorım 4.049 TL a aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

arkadaşlar 7 plus ve air 2'si olanlar kıyaslayabilir mi hangisinin sesi daha fazla çıkıyor?

Bence en sağlam ses Pro da ancak 7 serisi tabletle boy ölçüşebilecek derecede temiz ve yüksekliğe çıkabilen ilk ios lu mobil alet diyebiliriz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ios tecrübenize dayanarak sizden fikir beyan etmenizi rica ediyorum. Bugüne kadar akıllı telefon cephesinde hep android cihaz kullandım. Son 1 yıldır da android cihazlardan yana şansım gülmedi. Benden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı 5 cihaz değiştirmek zorunda kaldım. Bütçeye külfetini hiç söylemiyorum. Yıl oldu 2016 androidin hala kararsız çalışmasından bıktım artık ve zorunlu olarak yine değişikliğe gitmeye düşünüyorum. Fakat bu defa uzun bir süre için son olmasını diliyorum. Aktif olarak; Ofis uygulamaları, bankacılık uygulamaları, sosyal medya platformları, video izleme, fotoğraf ve video çekme işlemlerini kullanıyorum. Müzik dinlemiyorum. Oyun ara sıra oynuyorum. Bugüne kadar Apple ürünlerine hep mesafeli yaklaştım Itunes yüzünden. Fakat Apple kullanan tüm arkadaşlarım Apple stabil, kararlı, takılmıyor, donmuyor diyor. Bu bilgilerin ışığında ön yargılarımı kırıp, Iphone 7 almaya karar verdim. Sizce androidin içini dışını ezberlemiş biri olarak Iphone'a geçmeli miyim? Zorlanır mıyım? Yaptığım işlemler neticesinde uzun kullanım düşüncesinde olan birine 32 gb versiyon yeterli olur mu yoksa 128 gb versiyonu mu almalıyım? Cihazı Bulgaristan'dan 2600tl'ye almayı düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederim.

• Orta agir kullanim sonunda batarya durumu beni asiri mutlu etmis durumda. Bu gune kadarki amiral gemisi diyebilirim. Ipad pro 12.9 ile ayni tadi veriyor su an :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• Arkadaşlar bugüne kadar saygımı bozmadım ama iPhone 7 serisi almak isteyenlere laf atan ergenlere bende ergence bişeyler yazayım dedim

Forum ekonomistleri yine iş başında Cebimdeki paramın, tüketim nedenimin, zevkimin sorumlusu olmuşlar. Yok alınır mı yok para verilir mi ? :) Kime neyse??? Alacağım arkadaş!!! Bineceğim üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Şimdi derlerki millet kazık yemeye çok hevesli :) Bende derimki kedi uzanamadığı ciğere miyav miyavvv dermiş Yazık pisilere :)

Bir de param var ama ben almıyorumcular çıkar birazdan onlara da sözüm Yav he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 30 Eylül 2016; 15:34:29 >

• İphone 6s fiyat permormans açısından daha iyi duruyor.
  • seco917 kullanıcısına yanıt
    Bence almayın. Zorlanırsınız, beğenmezsiniz, öğrenmek ve alışmak için de vakit harcamazsanız iOS haterlerden biri olup çıkarsınız.
    İlla merak ediyorsanız alın ucuz bir ikinci el iphone veya ipad, ve öğrenmeye çalışın. Daha sonra pahalı modeller için kararınızı verin.
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.