Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22722273227422752276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun 2000 lira civarı bir ücret öderseniz sıfırını vereceklerdir telefon tek parçaysa eğer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil kapasitem %87 performans kısıtlaması görünmüyor ancak ios 12 ile sanki daha hızlı düşmeye başladı.

2 yılı doldurdu cihaz acaba pil değişimi yaptırsam fark edermi?

Ekran süresi açık ortalaması 4 saat 30 dakika, kapalı 1 saat 22 dakika son 10 güne ait.

Bir diğer sorun icloud'da boş yer olmasına rağmen telefonda 6 gb kadar resim görünüyor hepsini yüklemiyor bunun bir yolu varmı?
  • say S kullanıcısına yanıt
    Degistir eder tabi..

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun apple store giderseniz yüksek ihtimalle ücretli değişim kararı çıkacaktır 4.299 TL kabul ederseniz aynı gün jelatinli cihazı teslim ederler
  • eraya44 E kullanıcısına yanıt
    O kadar arttımı ya en son 2000 lira civarıydı. 4400 e n11 de sıfırı var bunun zaten garantide başdan başlar.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Evet bütün cihazların ücretli değişimi yükseldi malesef
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    En yüksek ücretli tamir bedelini ödediğinizde yeni cihaz veriyorlar. Cihazın tek parça olmasına gerek yok benimkinin üzerinden tır gemişti sadece kasa vardı ücreti karşılığında yenisini ile değiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

En yüksek ücretli tamir bedelini ödediğinizde yeni cihaz veriyorlar. Cihazın tek parça olmasına gerek yok benimkinin üzerinden tır gemişti sadece kasa vardı ücreti karşılığında yenisini ile değiştirdiler.
    En yüksek ücretin belirli bir karşılığı var mı yoksa sorunlu ürüne bakan servis mi karar veriyor ? Böyle bir uygulama varsa; günümüz fiyatlarını göz önüne aldığımız zaman çoğu durumda mantıklı bir hal alabilir.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    support.apple.com
    iPhone Servis Fiyatlandırması - Apple Destek
    https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing

burada yazıyor yalnız bu kur farkları yüzünden tamir ücretlerinide abartmış apple. Ben ip6 ilk çıktığı zamanlarda online store dan 2600tl ye almıştım 2 ay sonra dediğim gibi tır geçti genpa servisine yönlendirdi apple destek ve 1300tl ye yensini verdi yarı fiyatına denk geliyordu o zaman şuan sıfır parası istiyorlar gibi ip7 örnek alırsak tabi online store da 4999tl gözüktüğü için herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing

burada yazıyor yalnız bu kur farkları yüzünden tamir ücretlerinide abartmış apple. Ben ip6 ilk çıktığı zamanlarda online store dan 2600tl ye almıştım 2 ay sonra dediğim gibi tır geçti genpa servisine yönlendirdi apple destek ve 1300tl ye yensini verdi yarı fiyatına denk geliyordu o zaman şuan sıfır parası istiyorlar gibi ip7 örnek alırsak tabi online store da 4999tl gözüktüğü için herhalde.
    Teşekkürler.

Kur farklarından ötürü bir hayli yüksekmiş evet.

• | GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA PİL DEĞİŞİMİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA ÖNEMLE DUYURULUR !!! |

Garanti kapsamı dışında pil değişimi düşünen arkadaşlar için alttaki SS'yi ekliyorum. Mesajı artılayarak konunun ilk sayfasında çıkmasını sağlayabiliriz. 31 Aralık 2018'den sonra pil değişim ücretlerine de zam geldiği görülmekte.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
  • Merhaba herkese,

7 Plus'ın arka kamera camı kırıldı, daha önce başına gelen var mı? Nasıl bir yol izledi ve ne sonuç aldı?
  • Merhaba arkadaşlar , benim bir sorunum var bir haftadır çözmeye çalışıyorum . Ben Arkadaşlarımı Bul’dan istek gönderiyorum yada istek alıp onaylıyorum karşı taraf beni takip edebiliyor ama ben onları göremiyorum “konum yok” diyor ayarlardan bildiğim konumlara bakıyorum hepsi açık.Başına gelen var mı ? Sorunum ne olabilir ?

• biuu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nasıl oluşturuluyor? Ben wifi açıp kapatmak için ayrı ayrı kestirmeler yaptım. Bunları tek kestirmeye nasıl çevirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Hocam bu nasıl oluşturuluyor? Ben wifi açıp kapatmak için ayrı ayrı kestirmeler yaptım. Bunları tek kestirmeye nasıl çevirebilirim?

Eğer formülü kullanılıyor.

Tek tıkla Wifi-Mobil veri dönüşüm(siri seslendirmeli)

Tek tıkla Wifi-Mobil Veri dönüşüm (seslendirme yok)

İçeriğini kontrol edip kendinize uyarlayabilirsiniz.

Çözemediğim tek sorunu var, aktif wifi olmayan ortamda çalışmıyor. Evden çıkmadan çalıştırmanız lazım.
    ————————
    Sorunsuz, alttan seçmeli wifi hücresel seçimli, kıpraşımlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 16 Ekim 2018; 21:06:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Eğer formülü kullanılıyor.

Tek tıkla Wifi-Mobil veri dönüşüm(siri seslendirmeli)

https://www.icloud.com/shortcuts/a8cebfdbac7a46d4a398ecc215e50d1d

Tek tıkla Wifi-Mobil Veri dönüşüm (seslendirme yok)

https://www.icloud.com/shortcuts/c333b251f1b548bdbd991df76984ed79

İçeriğini kontrol edip kendinize uyarlayabilirsiniz.

Çözemediğim tek sorunu var, aktif wifi olmayan ortamda çalışmıyor. Evden çıkmadan çalıştırmanız lazım.
    ————————
    Sorunsuz, alttan seçmeli wifi hücresel seçimli, kıpraşımlı

https://www.icloud.com/shortcuts/afcae18a3b204666b22b65842e8b288d

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 11.2.6'da olan baska kimse var mi? uzun suredir guncelleme yapmadim cihaza.sanki her guncelleme sonrasi pil daha cabuk bitmeye basliyor,apple'in surum eskitme haberinden sonra boyle yapmaya karar verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

11.2.6'da olan baska kimse var mi? uzun suredir guncelleme yapmadim cihaza.sanki her guncelleme sonrasi pil daha cabuk bitmeye basliyor,apple'in surum eskitme haberinden sonra boyle yapmaya karar verdim.
    11.3.1 var olur mu ?

• Arkadaşlar merhabalar. 22 aylık iPhone 7 kullanıcısıyım. Telefonumdan çok memnunum tüm özelliklerinden. iOS 10 dan beri tüm güncellemeleri de ota üzerinden kurup kullanmış biriyim. Hiçbir zaman da ne yavaşlıktan şikayet ettim ne de sürüm odaklı batarya performansı kaybı yaşadım. Fakat bilemiyorum bu lityum Ion pillerin tümünün bir özelliği sanırım telefonumda inanılmaz bir batarya yeme durumu var. Bu süreç gitgide kullanımla beraber oluşan yıpranmadan dolayı oluştu. Şu an normal bir kullanım ile telefonu temiz günde 2 kere şarj ediyorum. Hele oyun oynasam günde 3 kere şarja hayır demez. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. 2010 dan beri iPhone kullanıcısı olarak sırayla 4, 5s,6 ve 7 kullandım hepsinin sorunu bataryalarının ilk 3-4 ay canavar gibi olması ve sonrasında çok hızlı bir şekilde yıpranması oldu. Aralık ayı için apple store dan randevu alıp hazır bedava batarya değişim programı devam ederken ücretsiz şekilde batarya değişimi yapacağım. Sonrasında da bir 2-3 yıl kullanırım telefonumu sanırım. Bildiğiniz gibi malum sebeplerden dolayı telefon fiyatları hele hele iPhone fiyatları bu kadar üstte iken çok çok varlıklı olmayan birinin bu paraları telefona vermesini doğru bulmuyorum. Batarya haricinde ve jetblack renkten dolayı olan cızıkler dısında telefonumdan son derece memnunum:)

• 
Sayfa: önceki 22722273227422752276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.