Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21282129213021312132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.1.2 den 11.2.6 ya geçtim performans daha iyi ama pilde 30dk veya daha fazla azalma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 9 Mart 2018; 17:9:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

JetBlack almada ne alırsan al.

Neden ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iphone 7 plus ios 11.2.6 kullanıyorum. Telefonda whatsapp kendi kendine şişiyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor. Şişme derken diyelim bir metin yazıyorum belli bir yere kadar hızlı yazıyorum 1 sn donarak yazıyor. Gönderme tuşuna basıyorum 1 sn bekliyor. Soldan sağa parmağımı kaydırarak geri gitmeye çalışıyor yine 1 sn donuyor.

Sizde de bu sorun var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfın içinde bile çiziliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakone B kullanıcısına yanıt
    Mat siyah kullanıyorum bende de kamera ve şarj soketinin oralarda atma vardı.Cihaz yurtdışından geldiği için Apple Store’lar bakmıyor teknik servisler bakıyor.E onlarda tabi bişey yok deyip geri yolluyorlar.Yine boya atma sorunundan Apple Watch’u Zorlu centerda ki Apple Store da değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infazci captain -- 9 Mart 2018; 21:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Kılıfın içinde bile çiziliyor.

Yuh. İyi ki gold almışım...

• infazci captain kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bugün verdim cihazı Pupa Bilişim'in teknik servisine bakalım sonuç ne olacak.

• Arkadaşlar home tuşunu kullanmıyım diye assistive touch’ı etkinleştirdim ama home tuşu kadar seri değil mesela tek tıka ana ekranı atadım tıklıyorum biraz bekledikten (yaklaşık 1sn) sonra ana ekran geliyor ama home tuşunda direkt açılıyor, kullananınız varsa sizde de öyle mi acaba ?

• Mala Vuran Adam. kullanıcısına yanıt
    Neden kullanmıyorsunuz? Gerçek bir tuş değil ki o. Sonuna kadar kullanınız efendim.

• son iki haftadır günde bir kez de olsa beni arayan ulaşamama durumu oluyor daha sonra şu kişi aradı şeklinde mesaj geliyor bir arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor bu durum neyden kaynaklı olabilir bilgisi olan var mı

• M_EKN M kullanıcısına yanıt
    Yazılımla telefonu bozmak da üstüne olmadığı için apple

• Jetblack kullanıyorum kılıfla. herhangi bir çizik yok, internetteki yorumları görünce korka korka almıştım

• radko kullanıcısına yanıt
    10.3.3 sürümü var telefonda bunu da belirteyim bu arada donanımsal değildir umarım 5-6 ay olcak telefonu alalı

Hocam bende 1 yıldır 10.2.1 kullanıyorum assistive touch kayboldu geçen ilginç şekilde geri gelmiyor.https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=131711802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 10 Mart 2018; 14:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_EKN

son iki haftadır günde bir kez de olsa beni arayan ulaşamama durumu oluyor daha sonra şu kişi aradı şeklinde mesaj geliyor bir arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor bu durum neyden kaynaklı olabilir bilgisi olan var mı

Bu sorunu bende yaşıyorum. Zaman zaman üst üste arıyorum o sinirle yine ulaşamıyorum. Sonra whatsapp ile görüşüyorum kapatınca tekrar arıyorum ulaşıyorum.

• İp 7 için hangi kılıfı önerirsiniz ince şık dayanıklı birşey arıyorum n11 be hepsiburada dan almak istiyorum pahalı birşey bakmıyorum max 50₺

10.x.x sürümler sorunlu hocam 11.2.6 gerçekten çok iyi pil probleminiz yoksa temiz kurulumla güncelleme yapın ama pil eski ise 11.3 ü bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    1 yıllık telefonun son sürüme geçmesi pil açısından ne kadar doğru olur hocam?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Var evet 11 ciktigindan beri...

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    Alışamadım kapattım hocam zaten

• 
Sayfa: önceki 21282129213021312132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.