Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21302131213221332134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum 2 ocak ayında aradım apple mh yi batarya değişimi istiyorum dedim batarya sipariş ettiler şubat ortası gibi batarya geldi akasyaya gittim aynı gün ücretsiz batarya değişimini yapıp teslim ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustNaiR__ -- 12 Mart 2018; 11:4:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişim için ön koşul var mı? Elden mi götürmek gerekiyor? Kargoyla teslimat Yok mu?

• Şu donanım haber forum sitesinde bir sorun mu var benim aldığım tüm tellerde mi sorun bi anlayamadım çok eski bir konuyu görünce giriyorum siteyi masaüstü moda aldığımda tel çöküyor restart ediyor örneğin geçen şu nicklerimizin altındaki rütbelerin neye göre belirlendiğini araştırdım 2009'da rds nickli arkadaş rütbeyi açıklamış onda oldu mesela safari bildiğin çöktü ardından elmayı gördüm beyaz ekranda. Anlam veremiyorum android kullanırken de oluyordu bu ios'ta da oldu. Dh sunucularıyla alakalı olabilir mi acaba bilemedim...

• hannibal kullanıcısına yanıt
    Ön koşul yok pil değişim programından yararlanmak istiyorum diyin piliniz çabuk bitiyor ise elden yada kargo seçeneklerini kendiniz seçin ztn akasya yada zorlu center sizi ariyor piliniz geldi 1 hafta bekletirler kargo edersiniz telefonunuzu

• Satılık i7 128 gb mat siyah var. Kasım ayına kadar garantili. İlgilenenler olursa özelden ulaşabilir. 7 den 10 a geçeceğim.

• Arkadaşlar merhabalar bir şey danışacaktım..
    Bugün telefonu kılıfından çıkarttım ve bir durumla karşılaştım.Apple logosunun biraz üst tarafına hafif parmağımla tık tık yapınca sanki içinde olan malzemenin vidası gevşemişte oynuyor gibi ses çıkartıyor bu neden olabilir?Telefonum i7 ve hiç düşürmedim özenle kullandığım telefonda böyle bir durum ortaya çıkması canımı sıktı sorun ile alakalı bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: özket

Arkadaşlar merhabalar bir şey danışacaktım..
    Bugün telefonu kılıfından çıkarttım ve bir durumla karşılaştım.Apple logosunun biraz üst tarafına hafif parmağımla tık tık yapınca sanki içinde olan malzemenin vidası gevşemişte oynuyor gibi ses çıkartıyor bu neden olabilir?Telefonum i7 ve hiç düşürmedim özenle kullandığım telefonda böyle bir durum ortaya çıkması canımı sıktı sorun ile alakalı bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum..

Bu soruyu soran 673623929. kişi oldunuz tebrikler. :D Canınız sıkılmasın herkeste var o ses.
  • Arkadaşlar ikinci el bir 7 almayı planlıyorum 2000tl'ye abd kayıtlı 128'lik bir cihaz var yurtiçi 32gb ve 8-12 ay garantili cihazlar yaklaşık 2300 tl bandında sizce hangisine yönelmem daha doğru olur
  • özket kullanıcısına yanıt
    Telefonun sağlam kardeşim adım sayar o hepimizde öyle

• özket kullanıcısına yanıt
    Kamera sarsıntısız cekim yapmak icin hareketli parçadan oluşuyor. Stabilizer olduğu icin vurdukça kamera hareket ediyor. Ses onun sesi. Bir şey olmaz yanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Telefonun sağlam kardeşim adım sayar o hepimizde öyle

Adımsayar

• Evet dahi anlamında kullanılan de/da'lar da ayrı yazılıyor teşekkürler
    Hala sizden kaldı mı yaa mesajı yazarken dalgınlıkla yazmışım edebi eser yazıyorum sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassin(z) -- 13 Mart 2018; 23:33:20 >
  • assassin(z) kullanıcısına yanıt
    optik imaj sabitleme sistemi. OIS deniyor. telefon haraket ettiği halde görüntü mümkün mertebe sabit kalamasini saglayan sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 14 Mart 2018; 0:15:9 >
  • Beyler 11.2.6 kullanıyorum telefon 7 Plus

Kaç kez denk geldim apple musicte muzik dinlerken ekran kapanıyor ve ortada bir çember dönüyor 3-4 sn sonra ana ekrana atıyor. Bunun sebebi nedir ve sizde de oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    iTunes’tan geri yükleme ile sıfır kurulum yapın

• Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ois'in ne olduğunu biliyorum adamın sorunu normal zamanda ses gelmesi yani adımsayardan geliyor ses kamera açık olsa haklısın vee yanlış kişiye cevap verdin sanırım :)

• fertm F kullanıcısına yanıt
    2998₺ veririm 🤣🤣🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Adımsayarın hareketli bir parça olduğu kanısına nasıl vardınız? OIS zaten kamera açık iken devreye girdiğinde ses çıkartmaz. Yani güç gelmiyorken boşta sallanır güç verilince direnç gösterir. Çalışma prensibi bu şekildedir.
  • mylord92 kullanıcısına yanıt
    Biraz mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın , evet direk güneş ışığına doğru tutunca oluyor ama arka fonda mesela birinin güneşe karşı fotoğrafını çekince resimin saçma yerlerinde yeşil noktalar çıkıyor mesela:

@mylord92

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Adımsayarlar mikron mertebesinde hareketli parçalardır. İçlerinde basit makineler bulunur :) "IMU"ları araştırabilirsiniz bu konu için Ama tabi bu mesajlarda bahsedilen ses kameradan gelmekte
  • 
Sayfa: önceki 21302131213221332134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.