Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11991200120112021203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftalardır ingilterede stokta olan iphone 7 plus. Tam lazım olcagı zamanda stokta yok gozukuyor. Tövbe estağfurullah ya. Sanki adamlar bizi bekliyomuş. Neyse artık vodafone vs. Bakıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim. cihazı kendime almadım. aslında 7 plus istiyordu ama bu sorunlardan bahsedince vazgeçti. 6s plus da güzel hem bu sorunlar yok hem de daha ucuz diye 6s plus aldık. geçen arkadaş 7 almış, baktım ekran sarı. iade şansı da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf87 -- 12 Aralık 2016; 1:23:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı cihaz kullanıyormuş gibi hissettirdiği için Night Shift kullanırken garip oluyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Apple yamalı bohça mı veriyormuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler dfu modda telefonu guncellemekle itunes ile guncellemek arasindaki fark nedir? Bir de dfu moda iphone 7 lerde nasil aliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Animasyonla alakalı.
    Apple ios 7 den sonra animasyon olayına kafayı taktı. Çok ağır ve uzun süreli animasyon tercih etmeye başladı.
    İnsanların yeni ios lardan nefret etme sebebi animasyonların uzunluğu ve cihazı yavaşlatmasıydı.

Ama 6S den itibaren bu animasyonlar cihazla tam uyumlu hale geldi. Önceden çok daha uzun olan animasyonlar iphone 7 ile özellikle hızlı hale getirildi. Büyük ihtimalle yeni işlemci ve grafik kartı çok hızlı olduğundan animasyonları rahatlıkla kaldırıyor. Bir de bu animasyonların süresi kısaldı.

Yine de böyle ufak tefek sıkıntılar var. Hücresel veri bölümü halen kaydırma animasyonların da kasıyor. Ekran kilitlense bile bir süre sonra ekran ancak kapanıyor.

Aynen hocam bende bunu merak ediyordum bir tek bende mi oluyor diye :) veriyi açıyosun telefon 4 sn bi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

ne kalitesi var Allah aşkına, ben neden hissedemiyorum :)

heryeri kalite hocam, güvenlik olsun, kamera olsun, ses kalitesi olsun, iosun akıcılığı olsun, en kötüsü telefondan hiçbirşeyi kısmadan interneti 1 saniye kapatmadan tüm günü çıkartıyor bu bile yeter hiçbir samsung cihazda bunu yapamıyordum. Madem keyif alamıyorsun sat hocam fazla zarar etmezsin samsung cihaza geç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

Videoda karşımıza çıkan şu ışık parlamasının çözümü var mı ?

Ben daha önce böyle sinir bozucu bir durum görmedim. Acayip dikkat dağıtıyor.

örnek;

Tesadüfen denk geldi

iphone 6s'de olmadığını söyleyen de olmuş ama videoda görebilirsiniz. Yazılım ile gidecek bir şey değil bana kalırsa bu sorun.

Meğer ezelden beri varmış ama iphone 5'te yoktu

videoyu başlatır başlatmaz anlayacaksınız ne demek istediğimi. Işığa karşı çekim bir yana bir arkadaşımın nişanında çekim yaptım evin içinde ve ne kadar kötü gözüktüğünü anlatamam. O gece çekimi değil evin içi normal aydınlatma çekimi. Vakit bulursam paylaşırım videoyu.

Ben de konularda gezerken gördüm sorunu, normalde HTC kullanıcısıyım, iş için ikinci telefon olarak 5S kullanıyorum. Eğer lens diziliminden kaynaklı bir sorunsa yazılım ile düzelmez. Yalnız lens camını gözlük bezi ( mikrofiber olanlar ) ile dairesel olarak silip bir de o şekilde çekim yapın, faydası oluyor mu bakın.

Kesinlikle donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum.

@atroce

Ben de bir feedback vermeyi düşünüyorum bu konuda ama halen vakit bulamadım. Kendi çektiğiniz örnek videoyu eklerseniz daha güzel olabilir ben öyle yapacağım.

@Mr. Jingles
    Örnek videoda pek farklı durmuyor aslında ama şanslısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 12 Aralık 2016; 9:36:49 >

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    S6 dan gectim zaten, s8 ciksin satacam...kamerasi cok dar bi lense sahip nesi guzel :) bi yaziyi secip kopyalamak bile iskence, mesaj sesini kısıp arama sesini yukseltme secenegi bile yok cok basit seyler bunlar...
    Cevapla secenegine basacagima arkadaslik teklifine bastim yanlislikla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 12 Aralık 2016; 9:44:27 >
  • quote:

S6 dan gectim zaten, s8 ciksin satacam...kamerasi cok dar bi lense sahip nesi guzel :) bi yaziyi secip kopyalamak bile iskence, mesaj sesini kısıp arama sesini yukseltme secenegi bile yok cok basit seyler bunlar...

S7 edge var kardeşimde selfie kamerası ağır çöp bak abartısız söylüyorum, kafamı yanlardan bastırıp uzatıyor, pudralı gösteriyor falan. Ben 6s plusdan note 7 ye geçtiğimdede hayatımın hatasını yaptığımı kamerayı ve uygulamalardaki çözünürlük ayarı olmayınca ve telefonda şarj bitmesin diye sürekli birşeyleri kapatmaya başladığımda anladım. S7 edgede 2k çözünürlük var uygulamalar hala 720p şaka gibi demi :D inanın şu 1920x1080 çözünürlüğe alışan birisi 720p çözünürlükle uygulama kullanınca okadar kötü geliyorki anlatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargahx -- 12 Aralık 2016; 9:51:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

quote:

S7 edge var kardeşimde selfie kamerası ağır çöp bak abartısız söylüyorum, kafamı yanlardan bastırıp uzatıyor, pudralı gösteriyor falan. Ben 6s plusdan note 7 ye geçtiğimdede hayatımın hatasını yaptığımı kamerayı ve uygulamalardaki çözünürlük ayarı olmayınca ve telefonda şarj bitmesin diye sürekli birşeyleri kapatmaya başladığımda anladım. S7 edgede 2k çözünürlük var uygulamalar hala 720p şaka gibi demi :D inanın şu 1920x1080 çözünürlüğe alışan birisi 720p çözünürlükle uygulama kullanınca okadar kötü geliyorki anlatamam.

s7 edge kullandım kısa bir süre note 7 deneyimimde oldu şu an 7 plus kullanıyorum içlerinde kamera olsun ekran olsun stabillik olsun en çöpü ağır farkla iphone. Note 8 çıkar çıkmaz arkama bakmadan değiştiricem belki s8 edge de bile yapabilirim bunu. Note 7 ile arasında resmen teknoloji farkı var attan inip eşeğe binmek zorunda kaldık. Bu arada 6s plusta kullandım o cihaz sorunsuzdu bu arada kamerası daha kötü demişsin s7 nin ama tüm testlerde 7 serisi samsunglar tokat manyağı yaptı iphonu halen kabullenemiyosunuz 1 sene sonra çıkan cihazın daha dandik kamerası olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nallartingodzillasi

quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

quote:

s7 edge kullandım kısa bir süre note 7 deneyimimde oldu şu an 7 plus kullanıyorum içlerinde kamera olsun ekran olsun stabillik olsun en çöpü ağır farkla iphone. Note 8 çıkar çıkmaz arkama bakmadan değiştiricem belki s8 edge de bile yapabilirim bunu. Note 7 ile arasında resmen teknoloji farkı var attan inip eşeğe binmek zorunda kaldık. Bu arada 6s plusta kullandım o cihaz sorunsuzdu bu arada kamerası daha kötü demişsin s7 nin ama tüm testlerde 7 serisi samsunglar tokat manyağı yaptı iphonu halen kabullenemiyosunuz 1 sene sonra çıkan cihazın daha dandik kamerası olduğunu.

Hocam testler beni ilgilendirmez ben pratikte nasıl görünüyor ona bakarım benim gördüğüm kadarıyla s7 edge çok makjaylı ve kafayı yamuk yumuk çıkartıyor, iphone ise daha orjinal aynada ne görüyorsam onu çekiyor. Note 7 teknoloji olarak tabiki daha üstün ama iş teknolojide bitmiyor benim gözümde yazılım herşeyden daha önemli. Mesela note 7'de göz tarayıcısı vardı ne işe yarıyor bence hiç bi işe yaramıyor parmak izi daha stabil.. iphonenin en büyük eksilerinden birisi led ışığının olmaması..

• iPhone 6'nın full çektiği yerde iPhone 7 1 diş çekiyor genel olarak bir az çekme problemi var bunu yaşayan var mı ?
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    çekecek değilde çeksin gibi yazmışsın resmen...iphone 3gs 32gb ile başladım akıllı telefona hiç android kullanmadım...5-5s diğer telefonlarım ve hepsi garantili sıfır türkiye cihazlarıydı...1kere olsun arıza yaşamadım hiç bi cihazda hala 3gs bile evde duruyo çalışır durumda eğerki bunda arıza çıkarsa bulurum seni şehzade
  • onr1102 kullanıcısına yanıt
    Kul yapimi cin yapimi herkes problem yaşiyorken senin yaşamaman şans işi bul beni :))

• quote:

Orijinalden alıntı: axil

iOS 10.1 i7plus 128gb
    Yavaş yavaş oturuyor şarj olayı.İlk defa böyle bir değer görüyorum.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

burada kullanım yazan kısım, ekran açık kalma süresi mi oluyor?
  • Evet telefon açık 12 saatten fazla kullanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: axil

iOS 10.1 i7plus 128gb
    Yavaş yavaş oturuyor şarj olayı.İlk defa böyle bir değer görüyorum.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

burada kullanım yazan kısım, ekran açık kalma süresi mi oluyor?

evet hocam

• amerika'dan alınan her iphone'un burada garantisi geçerli değilmiş. apple store üzerinden sipariş verince hangi model gelir? a1784 modeli gelmesi için ne yapmak gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 12 Aralık 2016; 12:7:49 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    işin şakası bir yana arkadaşım aldı amerikadan cihazı kendisine ve kuzeninede aldı toplam 3cihaz 3üde mat siyah plus...bide bikaç hafta önce benim kuzenim almanyadan aldı aynı cihazdan hepsine baktım tek tek...cihazların hepsi sorunsuz...bitanesinde bile en ufak sarılık yok...kişisel fikrim türkiyeye gönderilen cihazlarda sorun çıkma oranı yüksek bilerekmi yapılıyor nedendir bilmiyorum?
  • 
Sayfa: önceki 11991200120112021203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.