Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11971198119912001201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Animasyonun çalışma prensibi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Düzgün kalibre edilirse en iyi ekran OLED kesinlikle.
    Kontrast oranı sonsuz. Siyah seviyesi harika.
    Yerel karartma imkanı var. Ekran kapalıyken bildirimler de bu şekilde gösterilebilir. Daha az ısınıyor ve daha az güç tüketiyor.
    Apple Watch seri 2 de amoled ekranı tercih edildi. Muhtemelen iphone 7S serisi amoled ekranla gelecek.

• OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Animasyonla alakalı.
    Apple ios 7 den sonra animasyon olayına kafayı taktı. Çok ağır ve uzun süreli animasyon tercih etmeye başladı.
    İnsanların yeni ios lardan nefret etme sebebi animasyonların uzunluğu ve cihazı yavaşlatmasıydı.

Ama 6S den itibaren bu animasyonlar cihazla tam uyumlu hale geldi. Önceden çok daha uzun olan animasyonlar iphone 7 ile özellikle hızlı hale getirildi. Büyük ihtimalle yeni işlemci ve grafik kartı çok hızlı olduğundan animasyonları rahatlıkla kaldırıyor. Bir de bu animasyonların süresi kısaldı.

Yine de böyle ufak tefek sıkıntılar var. Hücresel veri bölümü halen kaydırma animasyonların da kasıyor. Ekran kilitlense bile bir süre sonra ekran ancak kapanıyor.

• 7 plus,6s plus ve 6s telefonlar var kasa çıtlama ve kamera yansıması var hepsinde de bunların sorun olduğunu düşünmüyorum eğer sadece 7 olsaydı elimde muhtemelen telefonun sorunlu olduğunu düşünürdüm ama hepsinde var
    Diyeceksiniz hepsi problemli o zaman :) bence memnunsanız kafaya takmayın kullanın işte

• iOS 10.1 i7plus 128gb
    Yavaş yavaş oturuyor şarj olayı.İlk defa böyle bir değer görüyorum.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• hocam 6s plus 32gb aldık bu sabah Akasya'dan, dediğiniz gibi iade tarihi 8 ocak 2017 yazıyor.
    sabah 10'da gittim, genius barda müthiş bir sıra vardı. bu 4. gidişim ama hiç bu kadar kuyruk görmemiştim.herkes pazar sabahı boş olur diye düşünmüş herhalde. halk ekmek kuyruğunu geçmiş. satış gene bomboş. 7 plus hala yok deniliyor.
    Apple tv alıp sorunlu çıkan biri vardı, klasik cümleyi(ilk defa karşılaşıyoruz) kurup yeni ürün verdiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lte tek diş çekme ve ısınma sorunu yaşayan varmı ? Kameranın olduğu sağ üst kısım baya ısınıyor.

• Yaklasik 2ay once amerkidan alinan 7plus 32gb cihaz nihayet dun elime ulasti....hemen hemen her yazilani okumaya calistim...2ay resmen kabus gibi gecti cok sukur ekranim bembeyaz cikti kasada citlama var bana taptic engine gibi geliyo citlama:) gece 4k video cektim cizirti sikintisida yok...cihaz a1661 di hicbisekilde degistirme sansimda yoktu cok sukur sorunsuz simdilik

• onr1102 kullanıcısına yanıt
    Sorun olsada türkiyede değişim olmaz problem giderilmez artik acele etmeseydin keşke yinede hayirli olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: onr1102

Yaklasik 2ay once amerkidan alinan 7plus 32gb cihaz nihayet dun elime ulasti....hemen hemen her yazilani okumaya calistim...2ay resmen kabus gibi gecti cok sukur ekranim bembeyaz cikti kasada citlama var bana taptic engine gibi geliyo citlama:) gece 4k video cektim cizirti sikintisida yok...cihaz a1661 di hicbisekilde degistirme sansimda yoktu cok sukur sorunsuz simdilik

telefonu üstten hafifçe gerince geliyor di mi çıtlama sesi?

• Telefonun hopörlörden sesi az çıkıyor(konuşurken çok duyabiliyorum karşımdakini), şarjı %10larda bitiyor 10 dk sonra tekrar açılıyor çıldırdı biraz bide bugün düşürdüm ses açma tuşu içeri göçtü servise versem yenisi gelirmi ?

• Arkadaşlar, ilk kez Iphone kullanacaklar için rehber niteliğinde bir kullanım videosu var mı bildiğiniz?

Youtube da baktım, İngilizce var ancak, güzel bir Türkçe video bulamadım ben.

İngilizce olarak şu var:

AppFindyoutube
    iPhone 7 – Complete Beginners Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=VFixtdkZvtM&t=1249s

• Arkadaşlar bursa da tim den 7 plus alan varsa nerden aldığını yazabilir mi 2 3 yere sordum plus yok neden anlamadım.

• diavolo16 D kullanıcısına yanıt
    Bayiler yok diyor ama turkcellin sitesine gir hepsi var sadece siyah renk yok sitesinde

• Hala Yok satıyor imajımı veriyor Apple şaka gibi telefon tanıtalı 3 ay oldu 😄 Note 3 , note 5, note 7 kullanmış birisi olarak telefonu kullanmaktan son derece keyif alıyorum Premium hissini çok rahat veriyor kardeşimde s7 edge var tasarım anlamında güzel ama onda bu kaliteyi hissedemiyorum.

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    ne kalitesi var Allah aşkına, ben neden hissedemiyorum :)
  • Apple, yeni iPhone yerine tamir edilen iPhone veriyormuş...!!!

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Apple, yeni iPhone yerine tamir edilen iPhone veriyormuş
    http://www.merlininkazani.com/Apple_yeni_iPhone_yerine_tamir_edilen_iPhone_veriyormus-oyun_donanim-91946p1.html

• Beyler internet üzerinden apple isviçre mağazasına bağlanıp ödemeyi Türkiyeden yapabilir miyim ? Kredi kartını kabul eder mi sistem ? Bir de telefonu teslim alacak kişinin bilgilerini girmem gerekiyor sanırım ?
  • Aynen öyle 4 kez ıphone se değişimi yaptım hepsinde de sıkıntı çıktı dayanamayıp sattım zıkkım olsun Lanet girsin

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Apple, yeni iPhone yerine tamir edilen iPhone veriyormuş...!!!

http://www.merlininkazani.com/Apple_yeni_iPhone_yerine_tamir_edilen_iPhone_veriyormus-oyun_donanim-91946p1.html

Doğruysa.. Vay haline yani..
  • 
Sayfa: önceki 11971198119912001201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.