Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.328
Cevap
27
Favori
84.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anabelin Dilegi

    Merhaba . Türkiye cihazın sıfırı yok malasef :( alıp kullanmak istiyorum . arma yapmak müzik dinlemek felan . sıfırnı nerden temin edebilirim? mavi , sarı ve yeşil renklerinden istiyorum . yurtdışında sıfır satılıyor mu hala ? lütfen bilginiz varsa bekliyorum cevabınızı almak istiyorum sıfırını ve orjinal kılıfıyla birlikte .
    Dostum 5C özel bir seriydi ve sınırlı sayıda üretildi. Zaten fazla tutmayınca Apple kısa sürede satıştan çekti. Sıfırını bulman çok zor hele yurt dışında hiç bulamazsın çünkü orada herkes telefonlara erişebilecek gelire sahip olduğu için eski model telefonlar çok çabuk piyasadan kayboluyor. Türkiye’de anca eski püskü telefonculardan elinde kaldıysa bulabilirsin tek ihtimal bu. Çok sevdiğiniz bi modelse yenilenmiş versiyonlarını satın alabilirsiniz ama bence gereksiz olur. Yol yakınken 5C sevdasından vazgeçin derim sizin için bu telefon neden özel bilmiyorum ama çıktığı dönem bile pek yüzüne bakan olmamış, iPhone 5’in üstüne hiçbir yenilik katamayan silik bir model olarak tarihe geçmişti.


    Edit: Aliexpress’de bir tane buldum sanırım. Tam inceleyemedim mobil sürümdeyim ancak yorumlardaki kutu ve içeriğine bakarsak sıfır gibi gözüküyor. Linki aşağıya bırakayım vaktim olursa inceler başka yerlerden de bakarım.

    https://m.tr.aliexpress.com/item/32809967024.html?pid=808_0011_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.32809967024&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=2116gvaBeuW9gVgFOyLxOLTR1jkRkpbISDHDkW5daW2U3MNK_cjTusmg_1yCC7g5HUms1555959004819



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 22 Nisan 2019; 21:53:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anabelin Dilegi A kullanıcısına yanıt
    hocam zaten sıfırına bakmışsınız ve bulamamışsınız, ben ne yapabilirim bu konuda :)
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com da neredeyse sıfır mavi olan 32 gb olan iphone 5c yi buldum . tüm orjinal renkli kılıfları açılmamış şekilde yanında verecekmiş . batarya usb kablosu hiç kullanılmamış ve kulaklığı az kullanılmış yani adam koleksiyon için almış resimlerden anladım belli zaten . Ürünü önerir misiniz ne diyorsunuz ? günlük işlerimde zorluk çıkarırmı ? kasma donma felan . biliyorum ios çok stabil hızlı ve uzun ömürlü bir işletim sistemi ama bilemiyorum . video izleme aram yapma müzik dinleme gibi işler yapıcam işte . sizce şuanki modeller gibi stabil çalışır mı ? alacağım ürün bekletilmiş sadece . linikide atıyım şöyle :
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-iphone-5c-32-gb-653039017/detay/




  • If you my star kullanıcısına yanıt
    cevabın ve ilgin için tşk ederim . baktım linke ve sıfır deil ikinci el sanırım çünkü fotoğraflar felan vardı kutusu açılmış kulaklık felan . herneyse sahibinden ilan buldum atıyım linkini şöyle:
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-iphone-5c-32-gb-653039017/detay/ diğer arkadaşada sordum şuanki apple ürünleri gibi cihaz stabil ve akıcı çalışır mı ? arayüz geçişleri uygulama açma felan . linke bakmanızı istiyorum bi göz gezdirin . adam koleksiyon yapmış kullanmamış . tüm orjinal kılıfları yanında vericekmiş . inandım açıksa kullanmadığına . 1100 tl gibi fiyat biçmiş . pazarlık felan yaptım 1000 olur ama tüm kılıfları veremem diyor :D fikrinizi bekliyorum . Bu arada 2. telefon olarak kullanmak istiyorum yedek telefon olarak yani . gene arada kullanırımda anladınız işte seviyorum telefonu hoş bişey :D




  • Anabelin Dilegi A kullanıcısına yanıt
    Apple ürünleri satın alındığı tarihten itibaren değil, cihazın açılıp kullanıldığı andan itibaren garantisi başlar. Kutuyu hiç açmamışsa garantisi bitmiş olmamalıydı. İlanda da sıfır ayarındadır diye yazmış. Yani sıfır değil demek oluyor bu. Ayrıca cihazın kullanılırken fotosunu da atmış. İkinci el statüsüne girer bence bu. Bunun yerine temiz 2.el daha uygun fiyata bulunabilir gibi.

    İsteğiniz var istiyorsanız alın ancak Apple, iOS 11 ile 32 bit desteğini sona erdirdi. İkinci telefon için belki kullanılabilir ancak uzun vadede güncel uygulamaları desteklemeyecektir. Eylül ayında iOS 13 yayınlanmasıyla birlikte 5C modeli 3 sürüm geriye düşmüş olacak. Bu yeni uygulamalar, yeni özellikler için sıkıntıya sokacaktır. Karar sizin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anabelin Dilegi A kullanıcısına yanıt
    ben geçen sene temiz 32 gb beyaz rengi 600 liradan aldım, baya pahalı söylemiş. o kılıflar 15-20 liradan satılıyor gg'de, orijinal olup olmamasının da bi anlamı yok zaten. o fiyata değmez.
  • If you my star kullanıcısına yanıt
    sıfır deil zaten keşke sıfır olsa . yani adam almış kullanmış taş çatlasa 1 ay kullanmıştır telefonu . faturası kutusu kulaklığı bataryası herşeyi olunca güven veriyor . 32 bit 64 bit olayını biliyorum ama o dedğin 32 bit olayını anlamadım biraz ayrıntılı anlatır mısın o dediğini . uygulama olarak youtube ,instagram safari , chroom ve normal oyunları yüklerim vakit geçireceğim. bunları karşılar diye düşünüyorum cihaz . bi 4 sene gider cihaz . fikrini alıyım tekrardan :)
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    temizini yok bence sahibinden .com da . insanların cihazı ne kadar kullandığı belli deil . 3 sene kullanmış olabilir 4 sene de olabilir veya 1 sene bilemeyiz dediğim gibi . ama o adamın sattığı cihaz baya temize benziyor . koleksiyon olarak aldığı belli . 1 ay felan kullanmıştır iyi kötü belki de 1 hafta kullandı . temizliğinden dolayı öyle bir fiyat biçmiş . faturası kutusu kulaklığı usb kablosu herşeyi var adamda . fikrini bekliyorum seninde .
  • Anabelin Dilegi A kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim gibi pahalı, ben olsam almam. sahibinden ilanına bakıp ürüne güvenmek zanlıya mahkemede iyi huylu oldugu için ceza indirimi yapmaya benziyor :)
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    fiyat olarak evet öyle pahalı . o fiyata pubg yi güzel oynatan cihazlarda bulunuyor piyasada . mesela benim elimdeki huawei y7 telefonum gibi . fiyat baya iyi demiyorum ben zaten yanlış anlaşılmasın . Benim içinde pahalı baya hatta adamla konuştum pazarlık için 1000 den aşşaya indirmedi . çok uğraştım ama indirmedi . peki diyelim fiyat ta sıkıntı yok 500 den satıyor diyelim . cihaz nasıl güzel cihaz mı ? yukardada yazmıştım . youtube whatsap safari müzik dinleme gibi işlerimi çok stabil bir şekilde akışkan bir şekilde yapabilir miyim ? tekrar diyorum ios çok iyi bir işletim sistemi . ipad olsa tereddüt etmem sormamda kimseye çünkü ipad hakkında yeterli bilgiye sahibim . ama iphone kullanmadım belki iphone lar sene geçtikçe yavaşlıyordur az da olsa ondan soruyorum . uzun lafın kısası oyun haricinde herşeyimi akıcı ve stabil bir şekilde yapabilir miyim bu telefonla ? teşekkürler şimdiden .
  • Anabelin Dilegi A kullanıcısına yanıt
    Bende 2.el var dusunursen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5c 16 gb var bnde sorunu yok sadece kasada bı bolumde cızık var kılıf hedıyesınde belli olmaz fıyat 380 iphone icin gayet uygun arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    @Man Down

    cihazı alıcamda hızlı geri dönüş yaparsanız soruma çok iyi olur .
  • Anabelin Dilegi A kullanıcısına yanıt
    artık ios güncellemesi almıyor. uyumsuzluk sorunları başlar yakında. zira bazı uygulamalar da geç açılıyor. tipi hoşuna gittigi için tutuyorum artık. yavaş hissettirecektir cihaz.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    @Man Down

    cihazın renkleri çok güzel evet . benim kullanacağım uygulamalar whatsap instagram youtube bide safaride nadir gezinirim . benim bildiğim kadarıyla arayüz geçişlerinde çok akıcı ve stabil olması lazım itunes i açarken rehberi açarken muzikleri açarken felan öyle deil mi ? bide sizin telefonunuzun bataryası ölmüş olabilir ondan yavaşlık hissetmiş olabilirsiniz . bide telefonu kaç senedir kullanılıyor ? son sorumdu bu arada bidaha sormucam . Mesaj gönderdim daha yeni attığım mesaj gitmemiş herhalde tekrar yazdım .
  • Anabelin Dilegi A kullanıcısına yanıt
    kaç senedir kullanıldığını bilmiyorum ama ben dahil en az 5 senedir diye tahmin ediyorum. menü geçişi diye bir şey yok zira menü yok, ios. aynı anda birden fazla uygulama genelde çalıştırmıyorum, işimi görüyor. itunes diye bir uygulama yok telefonda zaten. son dönemde spotify donuyor arada bir ama bu uygulama güncellendikten sonra oldu, düzeltirler herhalde.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    @Man Down

    ne ? itunes yok mu ? itunes yoksa niçin alayımda telefonu . sizdemi yok yoksa hepsindemi yok . bi nevi ipod olarak ta kullanıcam ben cihazı . bilgsayara itunes indirip telefonu bağlayıp şarkı indireceğim . itunes konusunu biraz daha kapsamlı bahseder misniz . olması lazım .@Man Down
  • Anabelin Dilegi A kullanıcısına yanıt
    hocam müzik diye bir uygulama var. itunes ile bilgisayara kurup baglanıyorsunuz.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    tamam ilginizi için tşk ederim . size hayatta kolaylıklar dilerim .
  • If you my star kullanıcısına yanıt
    @If you my star

    Reis tekrar baktım ilana , evet sıfırı var gibi görünüyor ama türkiyeye gelmiyormuş . bi bakabilir misin birdaha türkiye ye geleni varmıymış .varsa yurtdışından telefon getirtmek sıkıntılı deilmi türkiye de sınırda kalıyormuş diye biliyorum .
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.