Şimdi Ara

Apple iPhone 17 Pro / iPhone 17 Pro Max [ANA KONU] (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.882
Cevap
342
Favori
477.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefon hastaliginiz yoksa 18 i bekleyin derim. Performans tamam ama yeni kasa yeni nesil bi telefon soru lariyla beraber geldi seneye daha oturmuş olur. Iphone 13 14 olsaydiniz gecin derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 pro sonrası aire geçtim. Ses çok kötüydü, macro olmaması evrak çekerken sorun çıkardı. İlk defa bir telefonun wifi - mobil veri pil tüketimini aynı gördüm. Wifi çekim gücü hissedilir daha iyi. Apple n1 çipi inanılmaz başarılı. Neyse konumuza dönelim.

Yurtdışı air ve 17 pro almıştım. Airi sattım 2 gündür 17 pro kullanıyorum. En etkileyici kısmı ısınmaması. 4k çekim, render telefon çok az ısınıyor daha doğrusu ısıyı kasaya yayıp belli noktada rahatsız edici olmuyor.

Pil süresi 16 proya göre bir tık daha iyi, öyle 16 promax gibi 2 gün kullanayım diye beklemeyin. Full Mobil veride 2 günlük kullanımda 6 saat civarı süre veriyor. Özetle bataryada şaşırtacak bir artış yok.

Gelelim en merak edilen kameralara. Testlerde 16 pro ve 17 pro ana kamerada fark görünmüyor. Benim kişisel tecrübemde iyi ışıkta fark yok düşük ışıkta 17 pro biraz daha iyi. Farkı görmek için tam boyut bakmak lazım sosyal medyada kesinlikle fark belli olmaz.

Telefoto kamerada fark net biçimde var. 4x zoom 16 proya göre çok daha iyi. 8x zoom eh işte. Ön kamerada bariz biçimde 17 pro daha iyi. Ön kamera çok sık kullanıyorsanız bütçeyi zorlayın kesinlikle farka değecektir.

Ben kasa kalitesini hiç beğenmedim. Eldeki hissi iphone 11 gibi. 14 pro çelikte sonra giderek düşen premium hissiyat dibe inmiş durumda.

Ekranda seste 16 proya göre fark göremedim. s25u yansıma önleyici harika görünüyordu. 17'de çok iyi diyeceğim bir kaplama yok.

Telefon zevkinizse para sorunu da yoksa 17 pro alınır. Telefona bütçe ayırıp diğer ihtiyaçlarınızı erteleyecekseniz yazık günah 15-16 serisinden geçilmez. Özellikle yurtiçi fiyat düşünülürse 50-60k değişim farkları vermek sizi mutsuz eder.

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

abartılara kanmayın hocam ciddi bir fark hissetmeyeceksiniz çevremde geçenler kamera, hız herşey aynı diyorlar kesinlikle 18 bekleyin tamamen yenilenmiş bir kamera sistemi ile gelecek fark atacak her sene yeni modele geçen biri değilseniz 18'deki kamerayı gördükten sonra 17 aldığınıza pişman olabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam bu konudaki insanlar öyle ya da böyle 120 bin tl'yi bir telefona verebilecek maddiyatta insanlar. Bense önceki 4 nesili (öncesinde diğer iphone'lar da var) kesintisiz kullanmış biri olarak kendi tecrübelerimi almak isteyenlere aktardım. Burada ne abartı ne de insanları kandırma düşüncesi var, amacım forumu görevince kullanıp tecrübemi aktarmak. Babamın şirketi değil, parayı verecek herkesin kendi iradesi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Trednyoldan 1499 tl ye aldım arkadaslar. satıcı trendyol, son 1 adet var siyah renkte.

aldım hocam teşekkürler

Apple, iOS 26.2 güncellemesinden (Aralık) itibaren Avrupa'da iPhone ve Apple Watch arasındaki otomatik Wi-Fi ağ senkronizasyonunu devre dışı bırakacak.

Sebep: Avrupa Komisyonu, Apple'ın bu senkronizasyon bağlantısını üçüncü taraf aksesuarlara açmasını talep etti. Apple, güvenlik ve gizlilik endişelerini öne sürerek bu talebi reddetti.

Bu nedenle Apple, DMA'ya uymak için bu özelliği Avrupa'daki herkes için devre dışı bırakacak.

Maalesef bu durumdan biz de etkileneceğiz.

Teşekkürler bilgi için alım yaptım biraz önce Gönderime Hazırlanıyor çıktı dediğiniz gibi cuma teslim olacak sanki

Avrupa’ya özel üçüncü parti App Store var, .ipa direkt yükleyebiliyorsun. Bunlar bize gelmiyor ama bizde WiFi da kesiyorlar, Avrupa tarafında isek Apple’a göre bunlarında bize gelmesi gerekiyordu normalde.

Hocam bu ay sonunda Berlin’e gideceğim.. Destek ihtiyacınız olursa elimden geleni yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 6 Kasım 2025; 0:48:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt

S25u ya kıyasla nasıl peki hocam. Aradaki farka değer mi pro için.

Su olay yüzünden cesaret edip yd telefon alamıyorum. Bu ülkede yaşadığımız için bize ceza veriyorlar yemin ederim başka açıklaması yok. Dindirik bir telefon anasını satayim ne demek bakamıyorum bakacaksın işte global garantisi var yersen ama Türkiye’ye gelince yok. Sanki el dokuma hali sadece İran’daki halici tamir edebiliyor.

• Bugün hali hazırda alalı daha 1 sene olmayan 20w Şarj aletimi kaybettim. Evde hali hazırda Samsung 25w Sarj aleti var iki ucu type c Orjinal o da 17pm onunla sarj etsek sorun yaşanır mı? Bir daha boşuna 20w para vermek istemiyorum yeni 40w alırım alana kadar da bununla idare etmek istiyorum fakat ne olur cihaza hiç fikrim yok 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanankruf -- 6 Kasım 2025; 1:57:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.