< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (110. sayfa)

-
-
Hocam eskiden bende çok kızardım ama bakış açım değişti. Bu koşullarda alacak adam bunu hak ediyor. Kimsenin alacağını sanmıyorum ama yine de neyi nereden alacağını bilmeyen hayatı sarı siteden ibaret olan bi kişi belki çıkar diye olta atıyor bu fırsatçılar.
Oltaya yakalanan da sazanın dik alasıdır ama hak etmiştir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Troy’da pazartesiden beri sipariş almışlar liste yapmışlar biz sona kalmışız. Rezillik. Mağazalara kaç tane gideceği listesi gelmiş halen ödeme almıyorlar. Gördüğüm kadarıyla TR geneli 256 pro max çöl 42 tane veriyorlar
Apple store online da alip siparisi iptal etme secenegi gozukmuyor? Henuz siparisiniz alinci kisminda, bu sebepten mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 sinde gelebilecek bir ekran koruyucu bulan var mı?
-
ticariye 3 taksit yapar fakat vade farkı koyuyorlar. kart bilgilerini girince seçenekler geliyor hepsiburada da bakmıştım daha önce.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gang Starr
Online alamayanlar istanbulda ise rezervasyon yapıp apple mağazalarından 20’sinde alabilirler. Hala rezervasyonlar var acele edin
reserve-prime.apple.com
iPhone stok durumunu kontrol edin - Applehttps://reserve-prime.apple.com/TR/tr_TR/reserve/A/availability?iUP=NBir şey söyleyecek misiniz konuyla alakalı? Bu link üzerinden rezervasyon yapabilen varsa lütfen yazabilir mi?
-
5 bin hadi hadi 10 bin kar anlarımda, 30 bin nedir arkadaş. Birde son fiyat yazmış😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 13 Eylül 2024; 16:29:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburadadan natural titanyum sipariş verip vazgeçmiştim. Çöl alacaktım stoğu bitmiş. Mecbur amazondan aldım
-
Gelebilir hocam. Örnekleri çok oldu. Hatırlarsanız bir ara dolar her gün 1 tl artıyordu. Öyle bir durum olursa muhakkak artacaktır. Tabi inşallah olmaz öyle şeylerde bilginiz olsun.
Yapılıyor gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bakıyorum da herkes yeni çöl rengini alıyor :) gerçi sizde haklısınız biz millet olarak gösterişi seviyoruz. 16 pro olduğunu belli etmeniz lazım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef yeniden bayiye gitmek gerekiyor.
-
-
Hocam kılıf ve koruyucunun linklerini alabilir miyim
Sitedeki bilgileriniz eksik olabilir güncelleyip tekrar bir deneyin derim
hocam o kılıf gold telefona nasıl gidecek. baktım şeffafını aradım bulamadım
-
Direkt satış destek birimini aradım eğer konuyla alakalı bir problem var ise direkt site erişimini kapattıracağım.
-
20 yıldan uzun süredir dh üyesi.
vay be hocam maşallah
-
Umarım sorun çözülür de alacaklar mağdur olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X