< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (109. sayfa)

-
-
Benimde endişem bu.15 pro max’ten 16 proya geçiyorum. Bıktım büyük telefon kullanmaktan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
apple'dan sipariş vren arkadaşlar sipariş no ne acaba? bende 15:02 de sipariş vermeme rağmen 23 eylül görünüyor. Şuan sipariş durumum işleniyor olarak görünüyor
-
HB değişim ile telefonumuza fiyat biçtikten sonra telefonu incelediğin de bir sorun olmasa bile fiyat kırma ihtimali varmı ?
Daha önce HB değişim tecrübesi olan varmı ?
-
bence hiçbir sorun olmasa bile ufak bir fiyat kırıyorlar ben daha önce x verdim fakat +3000 fark verdikleri için çokta önemsemiyorum o kadar fiyat kırmıyorlar çünkü
-
açıldı hocam ekran görüntüsü de attım hatta. bitmiş olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noel-dayi -- 13 Eylül 2024; 16:19:38 > -
peki hocam fatura, şarj aleti veya kutusunu istiyorlar mı telefonun
-
Hiçbir şey istemiyorlar. İlk formu doldururken bilgileri doğru girerseniz sıkıntı olmaz. Hepsijet kuryesi zaten o formdaki girdiğiniz özelliklere bakıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben orjinal kutusu ve faturasını verdim şarj aleti veya kablo koymadım öyle bir şey istemediler. yine öyle yapacağım 13 pm 128 verdim.
-
hb'de lansman renk 512-1tb'de bitti. çok garip
-
99 bin olan PM ye Sarı sitede 130 bin yazmışlar. Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar. Ellerinde patlar inşallah cihazları.
-
Garantisi devam eden çiziksiz yurtiçi 13 pro 128 gb ya telefoncu geçen ay 40K vermişti , HB 35+3 38 veriyor.
Kararsız kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 13 Eylül 2024; 16:17:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: Gang Starr
Online alamayanlar istanbulda ise rezervasyon yapıp apple mağazalarından 20’sinde alabilirler. Hala rezervasyonlar var acele edin
reserve-prime.apple.com
iPhone stok durumunu kontrol edin - Applehttps://reserve-prime.apple.com/TR/tr_TR/reserve/A/availability?iUP=NHocam böyle bir şey var mı benden mesaj göndermemi istiyor ancak telefon mesaj gönderemiyor Türk Telekom 38 hatası veriyor.
-
Yok hocam imkanı yok o bende de çıktı satın al dedim sonra ödeme ekranına geçince hata verdi. Büyün gb ler bütün renkler mi tükendi Allah için hiçbir iPhone 16 ve iPhone 16 Pro serisi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 14 ekim teslim. Durum işleniyor.
-
telefoncu o fiyatı veriyorsa oraya ver hacom iyi fiyat vermiş benim burada öyle telefoncu yok hepsi üçkağıtçı.
-
Hiç plus alan yok mu?
-
O kadarını bilmiyorum hocam doğrudur, ben hb'den aldım. mediamark'ta da denemek için sepete ekledim ama aldım.
-
taksit işi nasıl oluyor bilen var mı? ticari kart da var taksit yapıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X