Şimdi alıp satanlar türer, yetişemedik. Teslimat tarihleri ileri atıldı. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (105. sayfa)

-
-
1 naturel 1 çöl pro max aldım. Çölün 4-5 hafta olması üzdü. Apple boş yere masaüstünde oyaladı beni.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
üyeye özel olabilir. bende de gözükmüyor.
-
Spigen'de 16 pro ekran koruyucuları satışta değil hala, önerebileceğiniz yer var mıdır ekran koruyucu için. 15 proyu mage safe kılıf ile kullanıyordum, kılıfsız kullanan var mıdır bu sene kılıf kullanmayı düşünmüyorum.
-
Bilemiyorum hocam baska hesap varsa bi deneyin
emin ol değişiklik olmiyacktir pm şarj konusunda daha başarili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.hepsiburada.com
Spigen iPhone 16 Pro Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/spigen-iphone-16-pro-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-slim-hd-2-adet-agl07928-p-HBCV00006W4N9G -
Gidip kaplama yaptırın, çizikten korursunuz kılıfsız kullanacaksanız benim gibi. Ekran koruyucu için de esr armorite serisi bakın Amazon da çıkmış olabilir satışa. F/p iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: 3lanoSpigen'de 16 pro ekran koruyucuları satışta değil hala, önerebileceğiniz yer var mıdır ekran koruyucu için. 15 proyu mage safe kılıf ile kullanıyordum, kılıfsız kullanan var mıdır bu sene kılıf kullanmayı düşünmüyorum.
Troy Mavibahçe’ye geldim halen önsipariş için ödeme almıyorlar. Stok gelip gelmeyeceği garantisi veremiyorlar. Heves falan kalmadı. Apple 15:00 ilk dakikasında 20 Eylül gözüktü ama almadım mağazadan sipariş vermek istediğim için. Geçen yıldan biliyoruz otomatik ileriye tarih atıyorlar teslimatta, millet 1 ay bekledi rezillik. Hepsiburada da son dk iptal etti siparişleri. Sanırım almayacağım ya. Sinir oldum
Önce 256 aldım, yanlışlıkla vadesiz hesabımdan çektim.
İptal edesiye 256 bitti. Mecbur 512gb deser aldım.
13 pro maxı satıyorum. 40 bin tl. Garanti süresi doldu. Sorunsuz
13 pro max 256 GB tr cihazı garantisi bitti
Deforme yok pil 77
Hepsiburada 43 bin teklif ediyor sizce fiyat nasıldır
-
başka hesaptan da baktım hala yok. size özel olmalı :)
-
10 dk önce bende teknosadan mağazadan siparişimi verdim ödemeyi yaptım. Teslimat 20 si dediler. 16 pro max 512gb çöl titanyum.
Hatta bir ara 256gb bitti dediler. Genel kotaları varmış mağaza harici. Benim aldığım model tr geneli 100 adet falan dediler.
mediamart açmış:
-
Mediamarkt ta alabilen bar mı?
Ön sipariş yakında mümkün
Yayın tarihi: 20.09.2024
alınmıyor
-
Hb nasıl iptal etti anlamadım
pro-promax için hala açmadı ön sipariş. 3k gürgençlerde geçen puan iyidi aslında baya
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X