Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
27.559
Cevap
351
Favori
1.679.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sahankazim kullanıcısına yanıt
    İçinizi rahatlatmak için değil ama 14 plus gibi sadece batarya konusunda bir tık önde olan bir cihaz 13 pro max’ın getir götürünün yapar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada 16.3 için görüşleriniz nelerdir? Ben halen 15.6.1’deyim. Pil performansı için stabil ya da daha iyi gibisinden şeyler duyuyorum. Sizler neler deneyimlediniz, duruma göre güncelleyeceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 pm cihaz için orjinal slikon kılıf almayı düşünüyorum. kasa çevreleri on kısımdan bakınca gözüküyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahankazim kullanıcısına yanıt
    Evet.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Hocam akicilik yönünden kullandigim en saglam sürümdü 15.6.1 iPhone 13 Pro‘da. Simdi firsatim olsa kesinlikle kalirim. 15.7 bile farkliydi ve 15.6.1 kadar akici degili. Ben cok memnundum, ama yapmistik bir kere bir hata. Ama suan 16.3‘de fena degil yani. Ama o akicilik yok tabii ki.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 13 Pro Max için hangi ön ekran koruyucuyu kullanıyorsunuz? Bende şuan panzerglass privacy mevcut fakat koruyucunun yapısından dolayı düşük ışıkta ön kamera çok kötü. Ne almam gerekli?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt

    Hocam akıcılıktan kasıt ne acaba ben hiçbir resmi yayınlanmış ios sürümünde kasma donma görmedim.Sadece ilk yükledikten sonra oda büyük sürümlerde yani 15 16 gibi ısınma ve şarj fazla gitme birkaç gün artıyor okadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt
    Hocam takilma vesayre diger sürümlerde yok, haklisiniz. Fakat insanin gözü belirgin bir sekilde daha akici oldugunu hissediyor. Bence 120Hz‘de iOS 15.xx sürümlerinde daha akici ve belirgindi. Belki dediklerim bununla ilgilidir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 PM cihazımda kamera koruyucu kullansammı kullanmasammı kararsız kaldım dostlar. Orjinal deri kılıfım vardı çok kalın diye zar kılıfa geçtim. Kamera kısmı çıkıntılı kamera yere temas etmiyor. Piyasadaki kamera koruyucular çok dandik hem görüntüyü bozuyor hemde hemen çatlıyor. Ne dersiniz takmaya gerek varmı? Cihaz pasaport kayıtlı en az 2,5 sene bende

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her yazılım güncellemesi sonrası pil değeri düşüyor bu nasıl iş? 16.2’deyken %98 idi. 5 günde %96 oldu yeni güncelleme ile. Cihaz 13 Pro Max ve Haziran ayında alınma. 7 aylık cihaz yani. Oyun oynarım bu arada ama 5 günde de 2 değer birden fazla değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 pro max isviçre faturalı a2643 kodlu tr garantili agustosa kadar . Hat açık. satılıktır konya içi teslim renk yeşil fiyat :22.250

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar orjinal pili Üstünde olan bir xs kullanıcısıyım Pil sağlığı 88

    kapatıp acınca yukselmeler oluyor sarjda ve büyük sorun olan benım ıcın ani düşüşler yaşıyorum sabah cebimdeyken 40 dı bi süre sonra 30 a düşmüş şekilde gördüm havada soguktu etsisi varmı veya sebepleri nelerdir arkadaşlar kutudan çıkan 13.5 güncellemesı var ?


    xs konusu aktif olmadığı için sizler cevap verirseniz sevinirim

  • Güncellemeye denk gelmiştir hocam benim %98'di güncelleme yaptım hala aynı :)

  • dostlar bir sorum olacak youtube ıcın vıdeo cekmekteyım ortalama 5-6 gb oluyor videolar fakat usb ile pc ye taktığımda bu yüksek gb li videolar gözükmüyor (diğer foto-videolar var) sonra gidip icloud tan bu videoyu pc ye indiriyorum. acaba nerede yanlıs yapıyorum da usb bağlantısında bu yüksek gb li videolar cıkmıyor

  • 13 pro max cihazım satılıktır. 20 ay apple Türkiye garantili fiyat 37,750

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

    Peki 7 aylık bir cihaz için %96 nasıl bir değer?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence normal derim. Bu arada benim cihaz da 96 olmuş, 2 gün önce 98 idi güncellemeyi de 4 gün önce yapmıştım sanırım güncellemeden kaynaklı bir düşüş var :/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 pro dan 13 pro ya tekrar dönüş yaptım. Maalesef 14 prolardaki 4k 60fps çekimlerde meydana gelen odaklama sorunu benim cihazımda da vardı. Ayrıca esim üzerinden telefon görüşmesi yapmaya çalışınca arama başarısız uyarısı almam, beni arayanların sebepsiz yere ya hiç ulaşamaması ya da meşgul tonu duymaları, ayrıca karşı tarafın sesiniz robotize gelmesi gibi sadece 13 günde yaşadığım yığınla sıkıntı beni soğuttu. Buyrun çektiğim video. Umarım bu sorun düzelir ilerde tekrar 14 pro ya şans verebilirim.



    Akif Kerem Futbolyoutube
    Arkadaşlar linçlemeye çalışacaklar kullanmadan kıyaslamadan atıp tutmayınız. Şu an gördüğüm kadarıyla bütün 14 pro serilerinde bu hata mevcut. Bazı 13 pro serisi cihazlarda da duydum lakin bendeki 13 pro da bu hata yok. 14 proyu yeni satın aldık ama maalesef bugün iade ediyoruz. Söz konusu sıkıntı 4k 60fps video çekim yaparken ortaya çıkıyor. Bilhassa içerik oluşturanlar için önemli bir sıkıntı. Cihaz nesneye yaklaştıkça odak bozuluyor. Çekimi yaparken 13 pro ve 14 pro yu yanyana sabitledim. Mesafeler vs aynı. Soldaki görüntü 13 pro sağdaki ise 14 proya ait.
    https://www.youtube.com/shorts/JKs2-n9eE9Q?feature=share



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 30 Ocak 2023; 9:14:59 >
  • BombSquad34 kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    13 PM cihazımda kamera koruyucu kullansammı kullanmasammı kararsız kaldım dostlar. Orjinal deri kılıfım vardı çok kalın diye zar kılıfa geçtim. Kamera kısmı çıkıntılı kamera yere temas etmiyor. Piyasadaki kamera koruyucular çok dandik hem görüntüyü bozuyor hemde hemen çatlıyor. Ne dersiniz takmaya gerek varmı? Cihaz pasaport kayıtlı en az 2,5 sene bende


    @BombSquad34



    Hocam aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum,


    bende de 13 PM var, 3 aylık yurt dışı almıştım, aldığımda kamera lens koruyucu vardı geçenlerde 1 tanesinde çatlak olduğunu gördüm,


    lensin safir olduğunu ve çizilmeye ve kırılmaya karşı yüksek derecede dayanıklı olduğunu duydum, ayrıca koruyucularda kamera performansına ciddi derecede etki ediyor,


    şöyleki teli ilk aldığımda resim çektim şiret telim samsung m21 ile de çektim evet arada fark var ama aman aman öyle vaaayyy beee diyecek kadar hissetmedim. sebebide lens koruyucudur diye düşünüyorum.


    ama bir türlü cesaret edip de koruyucuyu çıkartarak kullanmayı deneyemedim.


    koruyucusuz kullanan resim çeken vs var ise deneyimlerini paylaşabilir mi acaba,




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 30 Ocak 2023; 10:46:9 >




  • hakanyc kullanıcısına yanıt

    Hocam aynı cihaz, Temmuzun ilk haftası gibi kullanmaya başladım, %99'a düşmüş. iOS 16.3, oyun oynamıyorum. Çok oyun oynuyorsanız belki onun etkisi oluyordur.

  • 
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.