Şimdi Ara

Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.794
Cevap
259
Favori
1.013.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redshift

    Teşekkür ederim hocam özellikle 8 senedir iphone kullanan biri olarak gerek apple ürünlerinden alınan vergiler gerek dolar kuru ve appleın ticari pazarlama entrikalarından bıkarak tabularamını yıktım ve s20 plus aldım. Snapdragon ve exynos işlemcilerinin farklarını cihazı aldıktan sonra internette gördüm ama ben o kadar bir ısınma hissetmedim nedense telefon çok hızlı 8gb ram var işlemcisi de çok güçlü. Gece çekimlerinden çok memnunum kamerası aynı iphone gibi çekiyor renklerin doğallığını bu modelde yakalamışlar diyebilirim. 1080p 120hz yerine 4k 60hz de kullanıyorum sarjı 1.5 gün gidiyor. Ekran ve kasa kalitesi premium his veriyor. Yanında verdikleri ear buds plus bt kulaklığın ses kalitesini çok sevdim sennheiser cx5.0 dan daha iyi diyebilirim. Telefonun ekrana gömülü parmak izi okuyucusu bile var kısacası 4bin tl daha verip 11pro 12pro gibi cihazlara gereksiz yere vergi+kur farkı ödemeye gerek yok. Tavsiye ederim düşünenlere

    Alıntıları Göster
    dolar 8 euro 10 olunca ben de aralık ayını beklemek istemedim s20 plus aldım hocam. benim de ilk samsung deneyimim olacak bakalım. hem vergiler hem astronomik dolar kuru yüzünden iPhone almak istemedim. zaten telefon ekimde tanıtılsa korona yüzünden aralık ocak gibi anca piyasaya girer o zaman dolar 8.5 olur falan hiç gerek yok. sonra bi daha vergi gelecek uğraş dur.




  • Dev İddia: iPhone 12 Serisi, Kulaklık ya da Şarj Cihazı Olmadan 749 Dolardan Başlayan Fiyatlarla Satılacak


    Önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen iPhone 12'lerin kulaklık ya da şarj cihazı olmadan 749 dolardan (5.660 TL + vergiler) başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı iddia edildi. Artan fiyatlara sebep olarak bileşen maliyetlerindeki artış ve 5G masrafları gösteriliyor.
    Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle yeni nesil iPhone 12 serisinin tanıtımını birkaç hafta erteledi. Genellikle yeni iPhone'ların tanıtımını eylül ayının ilk haftalarında gerçekleştiren şirket, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen yıllık etkinlikte yalnızca yeni Apple Watch ve iPad modellerini tanıtmakla yetinmişti.

    Şirketin yeni nesil iPhone serisini önümüzdeki ekim ayında tanıtması beklense de cihazlara dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceki söylentilerde iPhone 12'nin temel modelinin 699 dolarlık mevcut iPhone 11 ile aynı fiyattan satışa çıkarılacağı söyleniyordu. Yeni iddialar ise cihazların beklenenden daha pahalı olacağını öne sürüyor.

    İddiaya göre iPhone 12 serisi, şarj cihazı ya da kulaklık olmadan 749 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak:

    Sektöre yakın isimler, iPhone 12'lerin fiyatını geçen yılki seviyesinde tutmanın imkânsız olduğunu iddia ediyor. Buna sebep olaraksa bileşenlerin maliyetindeki artış ve eklenen 5G maliyetleri gösteriliyor. Bu noktada serideki en ucuz modelin 749 dolardan başlayacağı ve kutudan kulaklık ya da şarj cihazı çıkmayacağı, Apple'ın 20 W'lık şarj cihazını ayrı olarak satacağı söyleniyor.

    ABD merkezli şirket, iPhone 12'lerin tanıtımı için resmi bir tarih paylaşmasa da etkinliğin yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. Elde edilen bilgilere göre cihazların seri üretimine hazır durumda olan şirket, iPhone 12'yi eylül sonu veya ekim başında satışa çıkarmayı planlıyor.

    Kaynaklar, şirketin yıl sonuna kadar tüm fabrikalarında 80 milyona yakın 5G'li iPhone'a sahip olacağını, geri kalanların 2021'in başlarında üretileceğini öne sürüyor. Ayrıca bu 80 milyon adet cihazın %40'ının iPhone 12 Max olacağı da aktarılıyor.

    Apple'ın iPhone 12 serisini mevcut nesle kıyasla daha yüksek bir fiyattan satışa çıkarması, üstelik kutudan şarj cihazı ya da kulaklık çıkmaması birçok tüketicinin fikirlerini sorgulamasına neden olabilir. Elbette bunların şimdilik yalnızca iddiadan ibaret olduğunu, söz konusu iddiaların doğru olup olmadığını görmek için resmi tanıtımı beklememiz gerektiğini de unutmamak gerekiyor. (Kaynak: Webtekno)




  • 5,4 İnçlik iPhone 12'nin İsmi Ortaya Çıktı: iPhone 12 Mini


    İsabetli sızıntılarıyla bilinen bir Twitter hesabına göre 5,4 inçlik iPhone 12 modelinin adı iPhone 12 mini olacak. Diğer iPhone 12 modellerinin ismi ise iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max olacak.

    Uzun bir süre boyunca her yıl tek bir iPhone modeli tanıtan Apple, iPhone 6 ile birlikte çift, iPhone X ile birlikte de yılda üç iPhone tanıtmaya başlamıştı. 2020 yılı ise Apple için önemli dönüm noktalarından biri olacak ve Cupertinolu şirket ile bir lansmanda dört iPhone modeli birden duyuracak.

    Söylentilere göre Apple’ın yeni iPhone 12 serisi; 5,4 inçlik bir, 6,1 inçlik iki ve 6,7 inçlik bir model olmak üzere toplam dört modelden oluşacak. Yine söylentilere göre bu iPhone 12’lerden ikisi standart, diğer ikisi ise ‘Pro’ modeller olarak karşımıza çıkacak ancak iPhone 12 modellerinin tek tek hangi isimlere sahip olacağını bilmiyoruz. En azından bugüne kadar bilmiyorduk…

    Daha önce pek çok isabetli sızıntı gerçekleştiren l0vetodream adlı Twitter hesabına göre Apple; iPhone 12 serisindeki 5,4 inçlik modeli iPhone 12 mini, 6,1 inçlik modeli iPhone 12, diğer 6,1 inçlik modeli iPhone 12 Pro, son olarak 6,7 inçlik modeli ise iPhone 12 Pro max olarak isimlendirecek.

    Apple, daha önce iPod, Mac ve iPad’ler için ‘mini’ modeller tanıtmış olsa da şu ana kadar iPhone’larda herhangi bir ‘mini’ model görmemiştik. Görünüşe göre iPhone 12 serisi ile birlikte daha önce hiç olmadığı kadar farklı iPhone modelini aynı anda tanıtacak olan Apple, ‘mini’ ismini iPhone’lara da getirmiş olacak. (Kaynak: Webtekno)




  • Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 21 Eylül 2020; 21:12:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir modern 4S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

    Ilk iphone deneyimim olacak gel vicdansız gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iphone 12 6.1 almayi dusunuyorum. Sizce 11 pro daha iyi bir tercih mi olur? Fiyatlari yakin olacak sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve karşınızda iphone 12 mini. Se 2020 ile boyut karşılaştırmasi


    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]
    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    İkisinin de kendine göre artıları eksileri var. fiyat olarak hemen hemen aynı olacak. Tasarım dili olarak iPhone 12 daha yeni bir görünümde olacak (eskiyle yeninin birleşimi)

    4/4S/5/5S/SE kasasını seviyorsanız ve son model cihaz olsun diyorsanız iPhone 12. İşlemci hızı biraz daha iyi olsun diyorsanız iPhone 12

    Telefoto olsun, malzeme kalitesi daha iyi olsun, ekran daha küçük olsun elde tutuşu daha kolay olsun diyorsanız iPhone 11 Pro
  • toysican kullanıcısına yanıt
    Baya iyi gözüküyor
  • iPhone 12 mini den sızıntılar devam ediyor.
    Renk skalası bu şekilde olacakmış.



    Apple iPhone 12 / iPhone 12 Mini [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toysican kullanıcısına yanıt
    Gelsin direk kırmızıdan bir tane alacağım.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toysican kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat tahminleri var mı? Tr fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bumpuss kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Şuan ne desek yanlış olur. Dolar böyle giderse ulaşamayacağımiz fiyatlarla gelmesi an meselesi. Benim kendi tahminim de 9 bin veya 9299 TL den başlayacak, mini serisi için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toysican

    Çerçeve kalın değil mi ya?
  • Eğer mini modeli de oled ekran olacaksa fiyat 9.000 bandında olur bence, 12 (düz) pro ve max olanlar 11.000-14.000-16.000₺ şeklinde gider tabi başlangıç modelleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • to let myself go kullanıcısına yanıt
    Prototip olduğu için öyle görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.