< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (372. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
11 lik pro için 19 altı şuan için çok iyi, 19 küsürler alınabilir. Şahsen bu boyutta bir çok seçenek olduğu için ipad pro almak zorunda iseniz alın derim. Yoksa bence alınmaz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce enflasyon sonra apple bizi bitirdi zaten :) ben ikinci ele hiç anlam veremiyorum zaten. Daha 1 yıl olmadı 9. Nesil 4500 lira idi. Şimdi garantisi bitmiş yüzlerce kez şarj olmuş 7. Nesile 6000 bin küsür yazmışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba magic keyboard kullanan ve tavsiye eden var mi acaba tesekurler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ipad pro 12.9 4. nesil neden gozlerimi alıyor anlamış değilim.Hayalet ekranla biraz daha iyi oldu
-
Vatanda 6. Nesil 12.9” 256lik ipad pro 128 olandan daha uygun vatan 256lilara bi kampanya mi yapti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 27 Mart 2023; 12:20:43 >
24300 dü 128 likler, 256 lıkları eritmek için yapmışlar sanırım.
Uzay gri 26600, Gümüş ise normal liste fiyatı 31000 lira.
-
Apple Pencil ile yazarken zorlanıyorum peki yazdıkça alışılıyor mu yoksa takviye şart mı? Şu silikonlardan almayı düşünüyorum işe yarar mı daha sessiz ve stabil yazı adına?
Ally Apple Pencil İçin 8 Karışık Renk Sessiz Silikon Uç RZamazon
Ally Apple Pencil İçin 8 Karışık Renk Sessiz Silikon Uç RZhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08BC4VXNY?ref_=cm_sw_r_apin_dp_9YK9YQ0WMBXABR74GXCV
Bir de paperlike ile normal temperli cam ekran koruyucu ikisini birden almak daha mı garanti olur? Önce cam koruyucu üstüne paperlike takmayı düşünüyordum ama çok mu kalın olur emin değilim dokunmatik konusunda problem olur mu acaba. Spigen kılıfı var üstelik, camın çizilmesini önlemek için sadece paperlike yetmez deniliyor bu yüzden hem cam ekran koruyucu hem paperlike absürt mü olur sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İki ekran koruyucu çok gereksiz olur hocam ikisinden birini alın kesinlikle. Ben ekran koruyucu dahi kullanmıyorum 6 aydır hiç çizilmedi
Apple pencil çok ses çıkarıyor mu bu arada hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 29 Mart 2023; 0:32:5 > -
Maalesef ses çıkarıyor ve bu en başta benim dikkatimi dağıtıyor. Evde yine neyse ama sınıf ortamında beni gerebilir gibi. Şu an bende de ekran koruyucu yok gerçi, direkt cam olunca belki onun da etkisi vardır.
Sanırım şu ses azaltan silikon uçların yanı sıra bir de paperlike alacağım, nasılsa Spigen kılıfı var. Ama yine de paperlike ile ekranın çizilme riski olur mu tek endişem o açıkçası. Bir de olur da tablet düşerse yere spigen kılıfı yeterli gelir mi ekran için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paperlike varken pek ses yok. Hatta ben hiç yok diye hatırlıyorum yanlış değilsem.
Apple pencil için sipariş verdiğim silikon ucu denedim bi nebze işe yaradı da sayılır, sırada paperlike ekran koruyu kaldı. Yalnız onu da bulmak çok zor, orijinali zaten 2k ya filan geliyor o hepten hayal. Paperfeel diye bi marka var Amazon’da o da yurt dışından geldiği için 350 liralık ürün 550 liraya filan geliyor ona da elim gitmedi. Hepsi’den 120 küsüre mecburen bi tane çakmanın çakması paperlike ekran koruyucu siparişi verdim bi kaç ay idare eder umarım.
Şaka gibi ülke cidden alt tarafı bi ekran koruyucuya paramız yetmiyor, yetmediği gibi çakmasına bile paramız yetmiyor gidip çakmasının çakmasına yöneliyoruz mecburen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.troyestore.com
Apple iPad Air 10.9 inç WiFi 64GB Uzay Grisihttps://www.troyestore.com/apple-ipad-air-109-inc-wi-fi-64gb-uzay-grisi-mm9c3tua_210619
1500 TL bankkart indirimi ile uyguna geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niran46 -- 8 Nisan 2023; 15:32:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
9.nesil alacaktım 7.300 kaçırdık zam gelmiş 8.400 olmuş tüh be
-
ipad mini 7 bu sene gelir mi acaba
-
Pt'de 6999 TL hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan'da 256GB Wifi iPad Air 5ler 17500₺. Vade farksız 6 taksit imkanı var. Banka kampanyası ile 17k₺'ya 6 taksit alabiliyorum. Değer mi sizce?
-
Herkese merhaba, yeni alan/alacak arkadaşlar için yazıyorum. Orijinal kılıf ihtiyacı olan varsa benimle iletişime geçebilir. Hiç kullanmadığım Smart Folio kılıfım satılıktır. Kutu, fatura vs eksiksiz, 2022 sonunda Turkcell’den alınmış orijinal ve faturalı üründür.
iPad Pro 1, 2 ve iPad Air 4,5 ile yani arkası tek kameralı olan modellerle uyumludur.
Deep Navy diye geçen koyu mavi renkli Apple Smart Folio kılıftır. Kutusundaki kod: MGYX3ZM/A
-
TROY'da iPad Air 10.9 inç WiFi 64GB Uzay Grisi öğrenci indirimi + 1500 TL Ziraat İndirimi ile 12.464 TL'ye geliyor.
www.troyestore.com
Apple iPad Air 10.9 inç WiFi 64GB Uzay Grisihttps://www.troyestore.com/apple-ipad-air-109-inc-wi-fi-64gb-uzay-grisi-mm9c3tua_210619 -
Merhaba ipad 11 icin magic keyboard hakkinda cok bir yorum bulamadim kullanan var mi yada tavsiye eden?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X