Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.910
Cevap
480
Favori
884.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiziksel olarak iyi durumdaysa, bence iyi fiyata almışsınız. güle güle kullanın

• pil sağlık durumuna baksaydınız en azından.

• İpad lerde onu kontrol edemiyorum teknık servıse gostermem gerekıyor apple ile gorustugumde bunu soyledıler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar üstte belirttiğim satın almış olduğum ipad in apple garantisi 2 ay kalmış gözüküyor teknik servise pil testine sokmaya goturuyorum eger sıkıntısızsa yine de bu fiyata iyi midir?

• gomek G kullanıcısına yanıt

apple yetkili servisine götürdüm teste göre 95 olduğunu söylediler

• bende 2023 garantisi mart ayında başlamış outlet ipad air 5. nesil tableti 10.300 tl ye mediamarkttan aldım. Ürün bir pro kadar olmasa da iyidir diye düşünüyorum. Ürün için önereceğiniz klavye kılıf tavsiyelerinizi alırım.

• Bende bu ürün vardı ama sevemedim sattım. Ekranı pek sevememiştim pat pat ses geliyordu.

Borsa uygulamalarını sürekli açık ekranda takip etmek için tekrar ipad almayı düşünüyorum bunun biraz üstü ne alınabilir? Profesyonel kullanım amacım yok.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl pat pat biraz ayrıntı verebilir misiniz ?

Almayı düşünüyorum Word Excel borsa uygulamaları için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar daha önce 8. Nesil kullanıp satmıştım şimdi tekrar iPad istiyorum kalemde mutlaka olacak bu yüzden ptde 10. Nesil+kalem 12 bin tl mantıklı olur mu yoksa almışken biraz daha verip air almak gerekir mi ya da temmuzu beklesem okula dönüş oluyordu onda kulaklıklı airi alsam daha ucuz olur mu

• trapezounta_ kullanıcısına yanıt

Kusur olarak değil. Ekranı plexiglass gibi bir şey. Özellikle tırnak değdiğinde arkası boş plastik gibi pat pat diye bir ses geliyor. :)

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt

Bunla arasında ne fark var? kodlarda bir harf farklı sadece

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]www.pt.com.tr
    Apple iPad Pro 11 (4. nesil) MNXD3TU/A iPad Pro 11 inç Wi‑Fi 128GB Uzay Grisi MNXD3TU/A
    https://www.pt.com.tr/ipad-pro-11-inc-wifi-128gb-uzay-grisi-mnxd3tua
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Birisi Uzay grisi digeri Gümüş renk. Kodlardaki fark bundan kaynaklanıyor

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Uzun süre kullanacaksanız air alın işlemcisi daha iyi ve lamine cam dokunma deneyiminizi daha güzel yapıyor.Hoparlörleri de daha iyi.

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Şu anda taksit kampanyası olan bir satış yeri ya da kart var mı. Muhtemelen pro alacağım 18k olan. Çünkü bence dolar 20 yi geçtiğinde zam konuşulacak

• Herkese merhaba.
    iPad 7 var bende. Seçim sonrası zam geleceğini düşündüğüm için tableti yenilemek istiyorum.
    Oğlum ortaokul öğrencisi. Liseye kadar, belki daha ileriye kadar yetsin istiyorum. Uzun süre bir daha ihtiyaç duymak istemiyorum.
    iPad pro 11 M2 128gb mı alayım, yoksa iPad 10 256gb mı? Fikir verir misiniz?
    Kullanım alanı: oyun ve film. İlerleyen yıllarda da muhtemelen yine aynı olacak.

• Volksdeutsche kullanıcısına yanıt

pro al geç bütçen varsa

• Arkadaslar merhaba gecen gün buraya yazdığım mediamarkttan almıs oldugum ipad pro 3.nesil 11 inch 128 gb teşhir ipad (12250) tl ye mal olan cihazı kanyon troy servisinde tüm testlerden gecırttım ve sıkıntısız çıktı ekranda iki adet çok ufak kısa cizik var pil performansı da 95 olduğu söylendi teste göre. Ancak garantisinin bitmesine 2 ay gibi bir süre kalmıs. Su anda da ipad pro 11 m2 ler 18500 civarında sizce iade edip bu cihazı almaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chagry1 -- 6 Mayıs 2023; 23:13:32 >
  • koçari K kullanıcısına yanıt

Eğer benim için gerekli değilse daha uygununu almak isterim tabii.

• Bütçe sıkıntın varsa ipad 10 al geç ama yoksa pro al. Uzun yıllar kullanırsın ,satarken de rahat satarsın. yıllar sonra özellikle oyun anlamında 10 ile pro arasındaki fark kendini belli edecektir.

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.