Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.698
Cevap
458
Favori
842.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

    İpad 8'de cerceveler cihazin daha kolay tutulabilmesini sagliyor, ben bu haliyle seviyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumanus kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir miktar cerceve olmasi sart ipadlerde. Katiliyorum.
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

    evet yebi kutu bastirmasi gerekir. Kutu icerigi kutunun ustunde yaziyor sonucta. Trendyol soru cevapda teknosa yok diye bilgi veriyor. Ama alan arkadas ciktigini soyledi forumdan. Bende aldim gumus rengi bakalim nasil sonuclanicak merak ediyorum. Olmamasi durumda urun bilgi ekraninda belirtmesi gerekir. iPhone 12 leri o sekilde sattilar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ///MRE / kullanıcısına yanıt
    Teknosadan o mesaji yazan arkadasi direk işten atmalilar. Konuya bu kadar uzak birisini teknosa gibi bir firmanin musteri temsilcisi yapmalari sacmalik otesi. Boyle birsey yok. Sadece ve sadece iphonelarda kaldirdilar adaptoru.
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

    Rugged Armor ile kullanıyorum şu an. Boyut olsun, taşınabilir olsun ve ppi dahil ekran özellikleri olsun enfes elbette. Onlara diyecek bir şey yok. Umarım şu takıntımdan kurtulurum, çünkü çok parmak izi oluyor ve sürekli siliyorum..

  • arkadaşlar bende teknosadan aldım kargoda şu an ama öyle bir şey olacağını sanmam olsa da iade ederim sorularda biri ürünün güvenlik bandı yok yerine dandik bir poşet var demiş öyle bişey varsa çok sıkıntı

    onun dışında spigen ekran korucu bulamadım acaba bulan varsa atabilir mi air 4 için

    koruyucuz kullananlarda kalem çizebiliyormu ekranı

  • mesaon kullanıcısına yanıt
    Rugged armor da iyidir. Kafan rahat olsun. Walla bende cocukta var. Gunde en az 3-4 defa siliyorum. 2 cam şişe var birisi dezenfektan birisinde camsil. Alismak zorundasin silmeye. Ben biktim ama yapacak bisey yok. Bu cihazlari kullanacaksak silecegiz. Baska caresi yok. Mat ekran koruyucu az birakiyor denedim fakat ekran kötü oluyor. Silmeye alismalisin. 😂
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt

    Mat koruyucu zaten retinayı mahvediyor çözünürlük pert :D Silmeye devam o halde

  • catik kullanıcısına yanıt

    iPad Air 4 görünümünde yeni iPad Mini ve iPad Air 3 görünümünde yeni iPad 9 en geç Eylül'e kadar tanıtılacak.

  • 5 bin civarı alanlar gelince bi zahmet yazsınlar.Açıklamalar biraz karışık.

    Bir sorun olacağını sanmıyorum da aklıma kullanılmadan iade edilen yada ufak sorunu olup tamir görmüş cihaz olabilir mi diye geçmekte.

    Bir yığın cihaz iade ediliyo sonuçta apple.Bunlarda sonuçta fabrikaya geri gitmiyor.Elden geçip bu firmalaramı veriliyor.

  • Usta-74 kullanıcısına yanıt
    suana kadar apple ürünü herhangi bir cihazin kutusu acilmis kapanmis ve satilmis oldugunu hic duymadim…

    o iade edilenleri teshire mi yolluyor firmalara tanitim icin mi yolligor bilmiyorum ama internetten alinan her apple sifir kapali kutu geliyor diye biliyorum
  • catik kullanıcısına yanıt

    İphone 11 gürgençlerden aldım.4 ay oldu.Kutu jelatini tamamdı.Kendim açtım.Kutuyu açtığıma ise bir toz parçası vardı önünün çevirdiğimde ise camdaki jelatinde hava kabarcıkları vardı.

    Netice iade ile uğraşmadım.Mide bulandırsada.Garanti fatura tarihi ile aynıydı.Herhangi bir çizik v.b birşeyde yoktu.Kullanıyorum sorun da yok.

    Bence apple dan alıp iade edilen ürünler elden geçirilip bu tip firmalara veriliyor.Ucuza satılma sebebi bundan diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta-74 -- 16 Mayıs 2021; 3:23:58 >
  • Trendyol Teknosa üzerinden iPad Air 4 64 aldım . Kapalı kutu şarj başlığı ve type c to type c kablo ile geldi . Sorun yok
  • Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt

    Guzel haber hocam sagolun ne renk almistiniz. Bazi arkadaslar isik sizmasindan bahsediyor. Siz de var mi yeni gelen urunlerde. Genelde ips ekranlarda olabilen birseymis. Degisim bile olsa olabilir deniyor. Birseh alirken bu kadar arastirmakta iyi birsey degil sanirim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.900 bu cihaz bu kurda gercekten firsat… düşünen varsa kacirmasin…
  • ///MRE / kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gece baktım pixel test yaptım ışık sızması yok gibi. 2 yıl garanti var sorun olursa yollarız olur biter. Araştırmak iyi bence. Yeşil Renk aldım hocam. Bu fiyatlara bence bedava
  • Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt

    Dogru soyluyorsunuz. Reddit de sky blue renginde sorun oldugu yazilmis. Bende gumus rengini aldim. Aslinda ips ekranlarda olabilen birseymis. %100 parlaklikta karanlik ortamlarda olan birseymis. Pro almayi da dusundum ama daha eski model diye almak istemedim ve tabi daha pahali. Apple pencil icin indirim goren var mi? Kalem ve kilifda alacagim. Kalem olarak apple pencil 2 mi en mantiklisi farkli marka uyumlu verimli calisir mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ///MRE / kullanıcısına yanıt
    Kalem ucuza zor Hocam. Hele 2.nesil. Benzer ürünler var ciddi ciddi Apple Pencil 2 kadar iyi olan ürünler. Almayı bende düşünüyorum. Kılıf esr marka çok iyi. Trde çok pahalı aliexpress üzerinden bi nebze daha uygun
  • ///MRE / kullanıcısına yanıt
    logitech crayon aldım troy dan, kargo verilmedi deneyimleyemedim daha :) ama güzel yorumlar vardı
  • Evet logitech crayonu bende duydum. Basınç sensörü yokmuş sanırım. Ben grafikerim çizim için daha çok kullanıcam kalemi, basınç sensörlü kalem daha mantıklı gibi duruyor. Birde beyaz kalem nedense iPad in yanına daha çok yakışıyor. Logitech renk ve şekil olarak biraz tuhaf olmuş :)

  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.