Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım. Airpods pro alma niyetim vardı ancak apple'ın eğitim indirimi aklımı karıştırdı mac de almak istiyorum sizce macbook air 13" 8177 tl'ye geliyor airpods 2. nesil hediyeli mantıklı mı sizce? ayrıca 800 tl farkla airpods pro alınabiliyor bu farkı vermeye değer mi teşekkürler?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fenool kullanıcısına yanıt
    Hocam ben normal silikon kılıflar hem toz tutuyor hem de cepten çıkarması falan zor olur diye şeffaf silikon kılıf aldım. Memnunum, şu an için bir sıkıntım yok.

• farukclkk kullanıcısına yanıt
    Denemeden alma kulakta durmayabilir yoksa güzel cihaz
    air 8200 e gelmiyor ki bu durumda 1000 tl kulaklığı düşersek 7100 tl gibi bir rakama geliyor. Birde air'i normal alırsanız 8600 yani ortalama 1600 tl gibi bir indirim olmuş oluyor kulaklıkla beraber.

• farukclkk kullanıcısına yanıt
    Ha anladım. Siz kulaklık fiyatını da düşürüp hesapladınız, mantıklı. Ama hocam şöyle bir şey var, macbook air parasını ne kadar hak eden bir cihaz emin değilim. Tabiki her zaman tercih meselesidir bu ve kullanacağınız uygulamalar önemlidir ama eğer bilgisayar zaruri değilse benim tavsiyem onun yerine klavye ile ipad pro almanız olabilir. Yeri geldiğinde çok daha kullanışlı ve taşınabilir oluyor. Tabiki benimkisi tavsiye, kesinlikle sizin tercihiniz önemli.

www.deercase.com
    Apple AirPods Pro Şeffaf Saydam Kılıfı
    https://www.deercase.com/apple-airpods-pro-seffaf-saydam-kilifi

Buradan aldım hocam. Çok çeşitli yerlerde bulabilirsiniz ama türkiyede en uygun burada bulmuştum. Çinden de getirtebilirsiniz ama kargosu vergisi derken aynı paraya geliyor, 2 3 hafta beklediğinize değmez. Bunlar da çinden getirtiyor gerçi, resimlere baktığımda hep aynı ürünler.

• jacktron kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim araştıracağım.

Hocam esneme toz tutma icindeyken kayma kilifin cikma durumu falan oluyormu? Ben aslinde spigen rugged armor dusunuyordum ama stok yok hicbir yerde

Hocam esneme ve toz tutma durumu olmadı. Zaten toz tutmasın diye şeffaf silikon tercih ettim, yüzeyi toz tutmayacak şekilde oluyor diye. Kılıftan çıkma durumuysa olmadı. Sadece ilk taktığım zaman üst kapağın kılıfı kolay çıkıyordu ama süre geçip kılıf oturduktan sonra öyle bir sorun da yaşamadım. Spigenin kılıfı nedense bana çok kaba geliyor. Gereksiz kalın gibi duruyor. Tercih meselesi tabi bu durum hocam.

Hocam peki bu kutunun icinin kirlenmesi durumu var bide o ne durumda bu kilif engelliyor mu?

Hocam benim kutu kirlenmedi hiç. Ben kulaklıkları her zaman temizleyip koyuyorum kutuya kullandıktan sonra belki bundan belki kılıftan kirlenmemiştir. Açıkcası emin değilim pek. Bu kutunun içine yapıştırılan stickerlar falan da var toz tutmasın diye ama ben ihtiyaç duymadım onlara da.

Anladim hocam cok tesekkurler buyuk ihtimal attiginiz linkteki urunun siparisini gececegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 15 Temmuz 2020; 13:53:42 >
  • Kılıf alacak ve bütçesi yüksek olan arkadaşların Apple storeda satılan ıncase wolonex ürününe bakmasını tavsiye ederim.

• Herkese merhaba,

Muhtemelen defalarca konuşulmuştur ama hızlıca tarayınca bulamadığım için sormak istedim.

Airpods 2 kullaklığı Samsung telefonlar ile kullanan var mı ? Ben de S9 var ve bu kulaklığı yeni aldım. Henüz detaylı inceleme / kullanma fırsatım olmadı.

Hangi programı önerirsiniz ?

ÖZellikle, telefon çalınca kulağa takıp dokunarak cevaplamak, spotify açıp kapatmak, kulaktan çıkartınca müziğin durması gibi özellikleri kullanma imkanı var mı ?
    Malesef olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aralık 2019da aldığım airpods pro sol kulaklık bugün telefonla konuşurken her adım attığımda tık sesi çıkarmaya başladı ve sonrasında müzik dinlerken de devam etti ve müzik olmasa dahi o tık sesi geliyordu. eve gelince biraz bekledim ve sonrakuru bir bezle iyice silince o ses gitti. herhalde nem kablonun iletkenliğini ya da başka birşeyini bozdu. tahminimce ben de yakında çoğu kişinin yaşadığı tık sorunuyla uğraşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 17 Temmuz 2020; 22:18:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.