Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    Merhaba hocam, temizliği nasıl yapıyorsunuz? Ben de aldığımdan beri temizlemedim Pro’yu ancak biraz da korkuyorum birşey olur diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ipad pro siparişi vereceğim, yanında airpods hediyesi var ancak 800 tl fark verip airpods pro olanını almaya gerek var mı sizce. Daha önce hiç bir airpods kullanmadım. Telefonla çok konuşan biri değilim aylık en fazla 1 saati geçmiyor, ama müzik dinlerim. Yürüyüş yaparken hangisi daha iyi olur, tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum , teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Pro alin hocam. Yuruyusler icin ses kesme ozelligi ile ideal bence. Bu arada ben anlamadim. Airpods pro alirken airpods mu hediye ediliyor ?
    İpad pro hocam, mesajın ilk kısmında yazmıştım. Biraz karışık yazmış olabilirim, kusura bakmayın.
    Kulak yapısı ile alakalı bir şey bu. Mesela AirPods 2’ler benim kulağımda son derece sağlam bir şekilde dururken 1 - 2 arkadaşımın, yürüyüş veya koşu esnasında kulağından düşüyordu. Sanırım bunun orta bir yolu yok.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bozuluyor hocam maalesef sürekli kullanımda. Benim AirPods 2’ler tam üç kere servise gitti ve değişim gördü. Apple’ın her ürünü yurtdışından alınır ama kesinlikle AirPodslar alınmaz.

• kenai kullanıcısına yanıt
    Hocam ozur dilerim. Gayet net yazmissiniz ben biraz hizli okudum. Pro alma şansınız var ise pro alabilirsiniz. Ses kesme özelliği başarılı çalışıyor diyebilirim. Tamamen sesi kesmiyor tabii ki böyle bir şey beklemeyin ancak yürüyüş sırasında, özellikle sahil gibi kesimlerde keyifle, dış seslerden bağımsız bir şekilde müziğinizi dinleyebiliyorsunuz. Artı olarak ses kalitesi daha iyileştirilmiş durumda ikinci nesile göre. Tabi bütçe sizi zorluyorsa hiç uğraşmayın bile ikinci nesil alın derim. Ben ikinci nesilden prolara geçiş yaptım. Çok büyük farklar görmemekle beraber memnun olduğumu söyleyebilirim. Ha bir de şunu belirteyim. Cihazlar arasında ki geçiş hızı proların çok daha iyi. Bazen iPhone’dan ipade geçerken ikinci nesilde SORUNLAR yaşıyordum. Takılmalar, hiç bağlanmama gibi problemler oluyordu. Cihazı tekrardan kurmak zorunda kaldığımı bile hatırlıyorum kaç sefer. Ancak Prolar da hiçbir sıkıntı yaşamadım.

• berkans kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim üstad. Aslında evde oldukça kaliteli kulaklıklarım var kablolu ve kablosuz olarak. Kablosuz kulaklıklarım kafa bantlı olanlar, ama airpods tipi bir ürün henüz kullanmadım. Bakalım tam karar verince ona göre sipariş vereceğim.
  • Airpods 2. Nesil var kapali kutu orijinal garantili arkadaslar .Tabletle birlikte geldig ogrenciyim yeterli param yok kulakligi satip kalem almak istiyorum satabilirsem. Almak istiyen varsa cok yardimci olur. PM (Bu arada Kutahya dayim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 9 Temmuz 2020; 19:35:18 >
    Kodu var,appleden orjinal olup olmadigini ogrenebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 9 Temmuz 2020; 19:53:35 >
  • Airpods pro metroda o kadar işime yarıyor ki, sahiden az ses çıkmıyor tren. Bu arada son güncelleme ile kesinlikle gürültü engelleme daha etkili, benim için zaten yeterliydi şimdi daha da iyi oldu.
    Hayır, en son gelen güncellemeyi dedim. Dışarıda denedim ayrıntılı, o yüzden bahsettim.
  • AirPods pro android telefonlarda aynı performansı veriyor mu arkadaşlar, note 10 lite ile kullanacağım şimdilik. Bluetooth 5.0 ve dolby atmos var hatta ldac da mevcut. İphone 12 çıkınca ona geçmeyi düşünüyorum.

• Arkadaslar elimde ipad kampanyasiyla birlikte aldigim AirPods 2.nesil bulunuyor. İhtiyacim olmadigindan jelatinini acmadan sifir orijinal garantili olarak satmak iatiyorum. İlgilenenler pm

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.