Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    Şimdi gelmiyor o yüzden sordum :)
    tam iade edecekken fiyat yükseldi kararsız kaldım :(
    airpods 2 bile 980-1200 tl falan olmuş
    Airpods pro 1.628 tl olmuş
    sağ kulakta iyi durmuyor ip alıp öyle mi idare etsem bilemedim
  • Neden airpods ile konuşurken sesim kalitesiz gidiyor? Çevre sesini geçirmeyecek diye mahvediyor bence bu özellik konuşma sesini. Mikrofonu sadece sol kulaklığa aldım daha iyi oldu ama yine de iyi değil bence, bir ayarı var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hediye olarak verilen airpods pro kapalı kutu satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gürültü engelleyeninin çalışmamasıyla sağ kulaklıkta sorun olduğunu farkettim. Ses iyi geliyordu anca sensör kulağı tam algılamaya engel oluyordu. Ayrıca kulakta takılıyken baskı uyguladığımda bozuk radyo frekansına benzer ses çıkartıyordu.

Servise gitme kararı aldım.

Gece şarja koydum. Sağ kulaklığın şarj olmadığını gördüğümde iyice emin oldum sıkıntı olduğuna.
    Sabah kalktım; kutu %100
    Sol. %100
    Sağ. %30 (yeniden kurulum yaptım ve şarj almaya başladı)

Servise giderken son kez emin olayım diye kulaklıklarımı taktım yürümeye başladım o da ne sol kulaklık hiç çalışmıyor. Sağ kulaklık problemi için giderken sol kulaklık da bozuldu :) sensörü hiç çalışmıyor ve kutuya koyunca şarj olmuyor.

Kulağımdan hiç çıkarmadan servise vardım ve sıcağı sıcağına gösterdim.

Teslim aldılar ve her şeyiyle ilgileneceklerini söylediler.

30 dk içinde servis inceledi ve kulaklıkların değişmesine karar verdi(kutu değişmedi)

Şimdi yeni kulaklık bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaşlar sağ kulaklığa kulağımdayken bastırınca ıslık sesi gibi ses geliyordu ANC modunda ve Şeffaf modda şimdi o ses gelmiyor sizde olay nedir var mı o ses ? Sadece sağ kulaklıktan ses geliyordu
    Bastırdığım zaman ıslık gibi değil de bozuk radyo frekansına benzer bir ses geliyordu. Servis raporu ektedir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 24 Temmuz 2020; 22:32:45 >

• FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Bir baktırın kulaklıkta sorun olabilir bende böyle bir sorun yok malum hassas cihaz

• Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt
    ıslık gibi tam ıslık da değil.
    Bende'de oluyor 140 lira zam gelmiş iade etmesem mi diye de düşünüyorum bilemedim 31 temmuz son gün.
    Bazen şarj almıyor onun sebebi kutuya tam oturmuyor

• Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt
    Servisle uğraşmaya gerek yok direk iade ederim de acaba aynı problemi mi yaşadık onu bilmiyorum

Belirttiğim gibi pil değişimi değil de, sorun yaşanan AirPods’lar yenilenmektedir. Ama çizelgede AirPods (tümü) yazdığından, tüm AirPods modelleri için aynı ücret uygulanır efendim.
    2 yıl garanti bitince 1.500 tl verdiğim cihazı ben çöpe mi atacağım ? DESTEK bile net bir şey söyleyemedi.

2 yıl airpods 2 veya 1. nesil kullananlar pil performanslarınız nasıl etkilendi ?
    Xiaomi Bluetooth 4.1 support kullandım 3 yıl'a yakın pil performansım hiç değişmedi hep 6 saat olarak kullandım Airpods'da durum nedir ?
    support.apple.com
    AirPods Onarım - Resmi Apple Desteği
    https://support.apple.com/tr-tr/airpods/repair/service

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam, düz airpods’ları hatırlamıyorum ancak pro modeller ilk çıktığında yanlış hatırlamıyorsam ifixit ekibi tamir skorunu çok düşük vermişti. Pil sanırım kasa ile bütünleşikti ve pili değiştirmenin mümkün olmadığını söylemişlerdi. Apple’ın da pil değiştirmek yerine kulaklığı yenilemesi de bu sebepten olabilir. Durum böyle olunca da gerçekten garanti bittikten sonra pil durumu birçok insanı zor durumda bırakacak bence de. Bir de kulaklıkların kutuda sürekli %100 olarak beklemesi de zaten pili daha çabuk eskitiyor. Bilmiyorum artık garanti bittiğinde ne yaparız pil için.

• jacktron kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışında çerez parası da Türkiye de neredeyse 1 aylık maaşıma denk geldi 2 gündür aklıma geliyor garanti bitince ne olacak o kadar para verilmiş buraya sorayım dedim tecrübesi olan falan var mı merak ettim.
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Airpods'u satmak zor çünkü çok fazla sahte var insanlar güvenemez orjinalliğine o yüzden satma işi zor sanırım başka bir çözüm de yok
  • Apple ürünleri 2. Elde en çok hangi platformdan alınıp, satılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdess -- 25 Temmuz 2020; 22:19:21 >

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Orjinal olduktan sonra, faturası vs ile çok rahat satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 25 Temmuz 2020; 22:41:24 >
    ab bilmiyorum ya bu memlekette MediaMarkt bile orjinal diye faturalı sahte sattı Ekşi de falan çıktı o iş yaş anladıgım kadarı ile Apple Airpodsların 2 sene sonra pil bittiğinde çöp olmasını istiyor. Hem öyle satsak bile alan kişiye yazık
    Yani, kullanıma göre değişiyor. Benim airpods ım 2 yıl sonra hala 3 saat kullanım süresi veriyordu. Bu tarz kulak içi kablosuz kulaklıkların hepsi böyle pili değişmiyor. Çok kötü durumdaysa zaten satan satmamalı. Büyük yerlerden alınan sahteyse zaten sorunsuz orjinali ile değişir ama 2. el olarak sahte olabiliyor alanında biraz dikkatli olması lazım tabi.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.