Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    Ayarlar / bluetooth / airpods adının yanındaki ünleme tıklayıp ayarlamayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OxBlue

Arkadaşlar Airpods Pro'da kulaklığa dokunarak şarkı değiştirme, çağrı alma v.s. falan yok mu?

Ben dokunuyorum ama hiçbir şey olmuyor? Bu bir arıza belirtisi mi?
    Pro’da o işi dokunarak değil , uzun kısımdaki yüzeye bastırarak yapıyorsunuz.

Birkaç denemeden sonra oldu. :)

Bir kere bastırınca şarkıyı durduruyor ve aktif gürültü olayını açıp kapatıyor sanırım

iki kere bastırınca şarkıyı değiştiriyor

Ama ses yükseltme veya kısma yok sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 22 Aralık 2019; 10:33:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Kulaklık üstündeki bi alan var orayı kapatmış olabilirsiniz

Alıntıları Göster
    hayır hocam basmadım bildiigin aküstik gibi geniş ses geliyordu sonra tekrar aynı oldu

Orijinalden alıntı: OxBlue

Hafif bastırarak tık tık diye ses gelmesi gerekiyormuş.

Birkaç denemeden sonra oldu. :)

Bir kere bastırınca şarkıyı durduruyor ve aktif gürültü olayını açıp kapatıyor sanırım

iki kere bastırınca şarkıyı değiştiriyor

Ama ses yükseltme veya kısma yok sanırım?
    Hayır ses yükseltme azaltma yok.

• Airpods pro da farkettiniz mi, gürültü giderme yada geçirgenlik açıkken kesinlikle baslar daha etkili kapalıya göre. Seste birşey farketmedim ama deneyin baslı bir şarkıda kapatıp açın kesinlikle farkedilir derecede. Çok dikkat etmemiştim önceden ama birisi yazmış oradan farkettim. Adaptif EQ, gürültü giderme ve geçirgenlik açıkken devreye giriyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 22 Aralık 2019; 16:46:29 >
  • Pro aldı . 1 hafta kullandım, kullanmadım. Acayip derecede baş ağrısı yaptı. Anında sattım 2.el olarak. Alacak olanların aklında bulunsun. Bu gürültü engelleme muhabbet ve basınç hissiyatı beni fena etkiledi.

• Apple Music Shazam uygulamasında, Kütüphanede 6 aya kadar sınırsız deneme imkanı sunmakta.

• Konu ile biraz uzaktan bağlanırdı olacak ama; xiaomi band 4 bileklik üzerinde telefona dokunmadan müzik dinlerken airpods sesini açma kapama yapabiliyor muyuz acaba? (Spotify vs. için oluyor ama iwatch gibi bu imkan var mı)

• Arkadaşlar bende airpods 2.nesili garantiye vereceğim sorunum iki kulaklıktanda parazit sesi gibi tinnn diye bir ses geliyor ve rahatsız ediyor sizde de var mı bu

• bir arkadaşım n11 üzerinden airpods pro almış ama beğenmemiş, iade etmek istiyor. n11, kulakiçi kulaklık hijyenik ürün olduğu için iade almayabilir, mağaza ile görüşün demiş, mağaza da aynısını söylemiş. Böyle midir yani iade olayı?

soru 2

morhipoda teknoraks isimli satıcıda airpods pro satışı var. 1,679 TL...ama ürün adının yanında Apple TR garantili vb ifade yok. Halbuki nette hemen her satıcıda bu ifade yer alıyor. Apple TR garantili olmama ihtimali var mıdır bunun? aynı satıcı n11'de, apple TR garantili ifadesiyle 1,899 TL'den satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 22 Aralık 2019; 22:22:58 >
    Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
  • westblue26 W kullanıcısına yanıt
    Evet yapılıyor

• Arkadaşlar airpodsları sarja koyup kapagini kapattiktan 5-10 saniye sonra sarji fulleniyo bu sorunu yaşayan yok mu

• BABACAN17 kullanıcısına yanıt
    Shazam Kütüphane de bende çıkmıyor
    Bu bir sorun değil ki airpods 1 ve 2. serilerde kulaklıklar kutuda çok hızlı şarj oluyor. Ama airpods proda normal şarj oluyor yavaşlatıldı. Ama 5-10 saniyede kaçtan kaça oluyor mesela. Bende seri 1 varken örneğin 30 larda koysam 10a kadar saysam 70- 80 lere geliyordu daha sonra yavaşlıyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 23 Aralık 2019; 0:17:14 >

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Ben mesela 10 ken koyuyorum 10 kadar sayiyorum 95-97 falan oluyor ama kapak açik birakinca sarjda yavas ilerliyor

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.