Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
106.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar versiyon düşürmeden sonra iphone 4s kullananlar telefon konuşmalarında sinyal düşüklüğü ses kaybı vs yaşadı mı acaba? Bende ilginç bir şekilde ses kalitesi düştü ve sürekli konuşma sırasında sesler gidip gelmiyordu. Sanki anten sorunu gibi sinyal gidip geliyor gibiydi. Tekrar ios 8.4'e güncellemek zorunda kaldım sorun düzeldi. Nedendir acaba bilgisi olan var mıdır, sevincim kursağımda kaldı yeminlen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

Arkadaşlar versiyon düşürmeden sonra iphone 4s kullananlar telefon konuşmalarında sinyal düşüklüğü ses kaybı vs yaşadı mı acaba? Bende ilginç bir şekilde ses kalitesi düştü ve sürekli konuşma sırasında sesler gidip gelmiyordu. Sanki anten sorunu gibi sinyal gidip geliyor gibiydi. Tekrar ios 8.4'e güncellemek zorunda kaldım sorun düzeldi. Nedendir acaba bilgisi olan var mıdır, sevincim kursağımda kaldı yeminlen.

daha net geliyordu diyebilirim, hava durumu sıkıntısı olmasa 7.1.2 ye geçmezdim
    ios 8 mi? asla. asla kullanmak için upgrade etmem onu. 6 ile 7 arasında giderim olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 5 Temmuz 2015; 20:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

quote:

Arkadaşlar versiyon düşürmeden sonra iphone 4s kullananlar telefon konuşmalarında sinyal düşüklüğü ses kaybı vs yaşadı mı acaba? Bende ilginç bir şekilde ses kalitesi düştü ve sürekli konuşma sırasında sesler gidip gelmiyordu. Sanki anten sorunu gibi sinyal gidip geliyor gibiydi. Tekrar ios 8.4'e güncellemek zorunda kaldım sorun düzeldi. Nedendir acaba bilgisi olan var mıdır, sevincim kursağımda kaldı yeminlen.

ios 8 mi? asla. asla kullanmak için upgrade etmem onu. 6 ile 7 arasında giderim olursa.

Keşke imkanım olsa da ios 7'ye dönebilsem. Şu an mecbur 8.4 takılıyorum.

• Daha önce iOS 7-8 kullanırken indirdiğiniz uygulamar, iOS 6'ya döndüğünüzde Appstore'da indir yerine bulut simgesi çıkıyor biliyorsunuz. Bulut simgesi olan uygulamalar, daha önceden kullanmış kabul edildiğiniz için daha eski sürümlerini de indirmenize olanak sağlıyor. Ancak bulut simgesi olmadığı halde, daha önceden iOS 6 desteği olduğunu düşündüğünüz bir uygulamayı indirmeye çalıştığınızda size iOS 7 veya üstü sürüm gerekli gibi bir uyarı verir. Bilmeyenler için bu sorunu aşmak adına ufak bir çözümüm var.

Faydalı olur umarım

Öncelikle bilgisayarımızdan iTunes ile AppStore a girip istediğimiz uygulamayı arıyoruz. (Mesela ben iPhone'umu bul indirmek istiyorum ama Apple bana izin vermiyor.)
    Daha sonra uygulamaya, iTunes içerisinden indir diyoruz. İlk defa indireceğimiz için bize şifremizi soracaktır. Şifreyi yazdıktan sonra eğer uygulama büyük bir uygulama ise indirmeyi iptal edin. Daha sonra iPhonumuza geri dönüp tekrar Appstore'dan uygulamamızı aratalım. Daha önceki indir butonu yerini bulutumuza bırakmış. Eğer buluta dokunursanız size iOS 6 sürümünü indireyim mi diye soracaktır. (Tabi eğer varsa)

İşte bu kadar
    Daha önceden takılırken kendi başıma buldum bu yöntemi. Umarım işinize yarar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 5 Temmuz 2015; 21:43:26 >

• 6.1.3 yükleyenler ss atabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İos 7.1.2 ye nasıl döndünüz ?
    Shs kaydı gerekiyor mu? Gerçi benim yok ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

quote:

İos 7.1.2 ye nasıl döndünüz ?
    Shs kaydı gerekiyor mu? Gerçi benim yok ama..

SHSH kaydıyla düştüm

• Arkadaşlar konuyu bugün farkettim ve çok sayfa olduğu için takip edemedim,4S e özel bir durummu?? 4 için dönüş yokMu??

Teşekkürler

• Merhaba benim iPhone 6 m var ama nedense internette vk videoları açılmıyor şu yazı çıkıyor Allah için bana yardımcı olun
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

• JB yaparken hata alıyorum sebebi ne olabilir ?
  • Çözümü ne peki

• Doğuştan iOS 7 yada 8 olan 8 gb iPhone 4s Ler dönebiliyormu çok acil cevap Lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Doğuştan iOS 7 yada 8 olan 8 gb iPhone 4s Ler dönebiliyormu çok acil cevap Lazım..

Evet

• Beyler simdi kardeşimin 4s var iOS 6 dondurecem nasıl bu cd yazılıyor onlari bilmiyorum jb hiç yapmadım direk 8.4 yuklucem sanırım jb mi yapicaz bir yardimci olacak arkadaş varmi teamwiever den ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

Arkadaşlar konuyu bugün farkettim ve çok sayfa olduğu için takip edemedim,4S e özel bir durummu?? 4 için dönüş yokMu??

Teşekkürler

4 için bu yöntemle dönüş yapamazsın başka bir yöntemi var onun konusu mevcut

• Yapadım beyler acil biri yardımcı olabilir mi fazla zamanım yok ?
  • Benim yukardaki sorumu cevaplicak birisi yokum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

JB yaparken hata alıyorum sebebi ne olabilir ?

iTunes sürümü nedir? Bendeki sürüm 12.0.1 sorunsuz jailbreak oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    JB yaptım hocam İtunes yüklü değil diğer işlemleri anlamadım bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Doğuştan iOS 7 yada 8 olan 8 gb iPhone 4s Ler dönebiliyormu çok acil cevap Lazım..

Evet

Peki dönünce cihaz jb li mi oluyor?
    Jbsiz sanki ios 6 dan hiç dönmemiş gibi kullanmak mümkünmü?

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.