Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok büyük bir hevesle döndüm ios 6 ya yaklaşık 2 hafta kullandım, şarjı çok iyi, telefon uygulamalar hariç kasma yok gibi ama uygulamalar adamı çıldırtıyor, çoğu eski sürüm ve çoğu yüklenmiyor, ayrıca yüklediğim uygulamalar da o kadar çok değil facebook,twitter,instagram,vine vs ama uygulama içinde o kadar çok kasıyor ki ve atıyor bazen, o yüzden de telefonu yeterince verimli kullanamıyorsun yani akıllı telefon mu normal telefon mu ayırt edemiyorsun, dayanamadım ios 8.4 e geçtim tabi ios 6 kadar hızlı değil ama uygulamalarda sorun yok en azından, ben ios7.1.2 den ios 6 ya geçmiştim keşke ios 7.1.2 de kalsaydım diyorum, geçeceklere duyurulur.
  • iDowngrade

Important iDowngrade update, new iPad kDFU zips to fix kDFU tool failed:

Link :https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B6jMFtzpW-A0fjdSX29TcWlqMVF3SlUzSThoTnVxMFZnTlhLb2JjcGxCWjFMQ0lzWVF1SUU

Alıntıdır

Arkadaşlar dosya içeriğinde ipad den söz ediyor dilerseniz bir inceleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Çok büyük bir hevesle döndüm ios 6 ya yaklaşık 2 hafta kullandım, şarjı çok iyi, telefon uygulamalar hariç kasma yok gibi ama uygulamalar adamı çıldırtıyor, çoğu eski sürüm ve çoğu yüklenmiyor, ayrıca yüklediğim uygulamalar da o kadar çok değil facebook,twitter,instagram,vine vs ama uygulama içinde o kadar çok kasıyor ki ve atıyor bazen, o yüzden de telefonu yeterince verimli kullanamıyorsun yani akıllı telefon mu normal telefon mu ayırt edemiyorsun, dayanamadım ios 8.4 e geçtim tabi ios 6 kadar hızlı değil ama uygulamalarda sorun yok en azından, ben ios7.1.2 den ios 6 ya geçmiştim keşke ios 7.1.2 de kalsaydım diyorum, geçeceklere duyurulur.

facebook instagram ben de kullanıyorum kasma görmedim hocam

• Şu serial hatasını çözsek süper olucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hata bendede oldu telefonu aldığımda İos 7.1.2 ile gelmişti.

• Memed Ali M kullanıcısına yanıt
    Demek ki iddia edildiği gibi seri no hatasının sebebi cihazın ios 8 sürümüyle gelmiş olması değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Demek ki iddia edildiği gibi seri no hatasının sebebi cihazın ios 8 sürümüyle gelmiş olması değil.

Aynen öyle sinirlendim kapattım ne yaptıysam olmuyor.
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben ios 6.1.3 sürümüne vine yüklemeyi başaramadım, yanlış sürüme düşürmüş olmayasın hocam, bir de uygulamalar kasmıyorlar, ayrıca da messenger entegreli Facebook uygulaması ios 8 de isteyip te bulamadığım birşeydi..

• quote:

Orijinalden alıntı: recep1734k

Yalnız ben ios 6.1.3 sürümüne vine yüklemeyi başaramadım, yanlış sürüme düşürmüş olmayasın hocam, bir de uygulamalar kasmıyorlar, ayrıca da messenger entegreli Facebook uygulaması ios 8 de isteyip te bulamadığım birşeydi..

vine bende de yüklenmiyor sürümüm 6.1.3 başka sürüme geçme şansım yok özellikle facebook ve instagram olarak belirttim
    Bende kasmadığını ima etmeye çalışıyorum siz bana ne demek istiyorsunuz onu anlamadım :)
  • Arkadaşlar 6.1.3e düşünce icloud yedeğimizi yükleme şansımız varmı? Mesela restoreden sonra icloud yedeğini yükleyip açabiliyorduk telefonu bir sıkıntı olmaz dimi telefon 6.1.3 ile açıldıktan sonra sıfırlasak ve icloud yedeği ile devam etsek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Arkadaşlar 6.1.3e düşünce icloud yedeğimizi yükleme şansımız varmı? Mesela restoreden sonra icloud yedeğini yükleyip açabiliyorduk telefonu bir sıkıntı olmaz dimi telefon 6.1.3 ile açıldıktan sonra sıfırlasak ve icloud yedeği ile devam etsek?

icloud drive açıksa sıkıntı oluyor

• iDowngrade

Link :https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B6jMFtzpW-A0fjdSX29TcWlqMVF3SlUzSThoTnVxMFZnTlhLb2JjcGxCWjFMQ0lzWVF1SU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

iDowngrade

Link :https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B6jMFtzpW-A0fjdSX29TcWlqMVF3SlUzSThoTnVxMFZnTlhLb2JjcGxCWjFMQ0lzWVF1SU

Link'de sorun olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Arkadaşlar 6.1.3e düşünce icloud yedeğimizi yükleme şansımız varmı? Mesela restoreden sonra icloud yedeğini yükleyip açabiliyorduk telefonu bir sıkıntı olmaz dimi telefon 6.1.3 ile açıldıktan sonra sıfırlasak ve icloud yedeği ile devam etsek?

icloud drive açıksa sıkıntı oluyor

Açik hocam yani yedegi yukleyemezmiyim 6ya?

• Arkadaşlar iOS 6'ya geçtim JB Yaptım ama kaldırmak istiyorum kaldırmak için 8.4 güncelleyip yeniden downgrade yapmam mı gerekir? Yaparsam bir sıkıntı olur mu? Ya da kısaca nasıl Restore yapacağız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi has ta nereye kadar... eskiye rabet olsa bit pazarına nur yağardı. 8 i kullanmışsanız 6 ile çok gidemezsiniz.

• iPhone 5 için custom ipsw yapsak sn0wbreeze programı ile. Çalışırmı???

• Arkadaşlar bende Ipad 2 de denedim tüm aşamaları geçtim fakat en son pc de cmd kısmında cd yazım dosyayı komut satırının içine çektikten sonra ki satırda bir kod giriyoruz ya o kudu enter lediğim zaman şu şekilde bir hata alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djblueman -- 21 Temmuz 2015; 0:10:30 >
  • Vine iOS6'da calisiyor.

Onceki surumu yukluyor yani kisacasi. SS'leri verdim konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Vine iOS6'da calisiyor.

Onceki surumu yukluyor yani kisacasi. SS'leri verdim konuda.

ben indiremiyorum ne yazık ki dostum

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.