Şimdi Ara

Apple 4S'i Yavaşlatabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babayorgun65

Yukarda bi arkadaş S harfinin siriden geldiğini söylüyor beyin bedava söyleyecek başka şey bulamıyorum.

Bu arada ben 3GS alıcaktım yorumlardan dolayı İ4'e karar verdim. Sonrada İ4 üvey evlat ilan edildi forumda şimdide riske girmemek için 4S almak istiyorum, şimdide bu telefonu kötülüyorlar hiç birşey anlamıyorum. Şimdi İphone 5 alsam yok neden 4S almadın aynıydı zaten yok bilmem ney. Yahu İphone 5'ten farkı rami olan bir telefonu şu konuda yerin dibine soktunuz Allah var şimdi. Tamam Apple herkesin yaptığı gibi satış politikası uyguluyor ama öyle bize komplo falanda kurduğu yok.

Anladımki şimdi hangi modeli alsam birşey çıkartıyorlar. 3GS yavaş,İ4 artık takılıyor,4S seneye 3GS gibi olur,İ5 ios 7'de takılıyor bune abi ya

Ben merak ettim S in anlami nedir bir cok ses cikiyor..
    For steve
    Super
    Daha bir suru sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iste bende bunu dusundugumden dolayi telefonuma iOS 7 kurmayi dusunmuyorum. Yukleyen olursa yorularama, geri donuslere bakip yukleyebilirim. Ama su an 6.1.3 ile memnunum. i4S.

• Adamlara bak telefonu aliyorlar 3 sene sonra yavaslayinca apple soyle boyle diyorlar. Begenmiyorsaniz android alin bastan yavas nasilsa direk adapte olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yukarda bi arkadaş S harfinin siriden geldiğini söylüyor beyin bedava söyleyecek başka şey bulamıyorum.

Bu arada ben 3GS alıcaktım yorumlardan dolayı İ4'e karar verdim. Sonrada İ4 üvey evlat ilan edildi forumda şimdide riske girmemek için 4S almak istiyorum, şimdide bu telefonu kötülüyorlar hiç birşey anlamıyorum. Şimdi İphone 5 alsam yok neden 4S almadın aynıydı zaten yok bilmem ney. Yahu İphone 5'ten farkı rami olan bir telefonu şu konuda yerin dibine soktunuz Allah var şimdi. Tamam Apple herkesin yaptığı gibi satış politikası uyguluyor ama öyle bize komplo falanda kurduğu yok.

Anladımki şimdi hangi modeli alsam birşey çıkartıyorlar. 3GS yavaş,İ4 artık takılıyor,4S seneye 3GS gibi olur,İ5 ios 7'de takılıyor bune abi ya

http://www.redmondpie.com/tim-cook-confirms-that-the-s-in-iphone-4s-stands-for-siri/

• Sirf bu yuzden 6.1.2 de kalacagim

• Apple cihazlarını kullanırken çıkış tarihinden 3-4-5 sene sonraki yazılımları düşünerek yavaşlar mı diyorsunuz, millet amiral gemisi diye aldığı telefona 1 sene sonra destek bulamıyor, gönüllülerden medet umuyor.

Onu da geçtim apple söylediği tarihte güncellemeyi herkese sunuyor, dünya ile aynı anda indirebiliyorsun, androidli cihazların güncellemeleri bile ülke ülke dağıtılıyor, yeri geliyor avrupa ülkelerinden aylar sonra alıyorsun.

Uzun lafın kısası evet bi pazarlama stratejisi olarak her yeni ios sürümü önceki nesil cihazlarda daha ağır çalışıyor ( ki bunun sebebi virüs falan koyulması değil donanımları daha çok zorlayacak şekilde tasarlanması veya yeniliklerin daha fazla donanım gücüne ihtiyaç duymasıdır) ama bu konuda eleştirilebilecek en son firma apple'dır.

satış sonrası gerek yazılım gerek garanti olarak destek konusunda apple hala rakipsizdir, müşteri memnuniyeti konusunda piyasasının en hassas firmasıdır.

• Tabiki de yavaşlayacaktır. Bkz. iPhone 3GS

• E haliyle.

• Apple her ay diğer firmalar gibi ürün vermediği için güncelleme ile yeni ürüne yönlendiriyor kullanıcıları ios 7 8 9 artık her neyse güncelleme değil model eskitmek için çıkarılıyor böylece yeni telefonları rahat satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: widf

Apple cihazlarını kullanırken çıkış tarihinden 3-4-5 sene sonraki yazılımları düşünerek yavaşlar mı diyorsunuz, millet amiral gemisi diye aldığı telefona 1 sene sonra destek bulamıyor, gönüllülerden medet umuyor.

Onu da geçtim apple söylediği tarihte güncellemeyi herkese sunuyor, dünya ile aynı anda indirebiliyorsun, androidli cihazların güncellemeleri bile ülke ülke dağıtılıyor, yeri geliyor avrupa ülkelerinden aylar sonra alıyorsun.

Uzun lafın kısası evet bi pazarlama stratejisi olarak her yeni ios sürümü önceki nesil cihazlarda daha ağır çalışıyor ( ki bunun sebebi virüs falan koyulması değil donanımları daha çok zorlayacak şekilde tasarlanması veya yeniliklerin daha fazla donanım gücüne ihtiyaç duymasıdır) ama bu konuda eleştirilebilecek en son firma apple'dır.

satış sonrası gerek yazılım gerek garanti olarak destek konusunda apple hala rakipsizdir, müşteri memnuniyeti konusunda piyasasının en hassas firmasıdır.

Apple guncelleme konusunda google ile yarisamaz bile (bkz. Galaxy nexus) cihaz guncelleme aldikca daha performansli hale geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

İos 8 de şuanki İphone 4 gibi olacaktır.

Belli olmaz

• Balawitz kullanıcısına yanıt
    milyon tane androidli cihazdan google'ın özellikle ilgilendiği 3-5 cihazdan birini referans alarak mı kıyaslama yapıyoruz?

aylarca jelly bean bekleyen diğer samsung'lar htc'ler ne oldu? kaldı ki saf android diye itelenen telefonların ne kadar boş ve sıkıcı olduğunu da biliyoruz. şarj problemlerine hiç girmiyorum bile.

android google'dan yada nerden çıkarsa çıksın firmalar kendi telefonlarına optimize etmek için hem çok zaman kaybediyor hem de bu süreç son kullanıcıya stabilite kayıpları olarak geri dönüyor.
  • iOS 7 de kasmasın yeter 8'de hafif yavaşlatsın onada razıyım da 9'u göremez büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

Adamlara bak telefonu aliyorlar 3 sene sonra yavaslayinca apple soyle boyle diyorlar. Begenmiyorsaniz android alin bastan yavas nasilsa direk adapte olursunuz.

Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

Adamlara bak telefonu aliyorlar 3 sene sonra yavaslayinca apple soyle boyle diyorlar. Begenmiyorsaniz android alin bastan yavas nasilsa direk adapte olursunuz.

klasik olacak ama adam haklı beyler

*edit,günümüzde aldığı telefonu 3 yıl kullanan insanlar kaldı mı sanki ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacaine -- 13 Ağustos 2013; 23:31:10 >
  • 3GS bile bu kadar yürüdüyse 4s hayli devam eder, sıkmayın canınızı kardeşlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysnoob

3GS bile bu kadar yürüdüyse 4s hayli devam eder, sıkmayın canınızı kardeşlerim

Büyük ihtimal öyle olur.
  • millet hızlandırmak istiyo sen niye yavaşlatıyosun hocam
  • quote:

Malum 3GS'yi , İ4'ü ; güncelleme,yenilik çıkarma ayağına yavaşlattı Apple.

Peki 4S'i yavaşlatmaya gücü yetermi Apple'nin? Malum S harfini speed'den almış ve gerçekten süper donanımlara sahip,kamerası muhteşem.

İOS 8-9 çıktığında 4S'te takılmalar,kasmalar yaşanırmı?

bakınız eskitme politikası :d
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MasumKöylü

millet hızlandırmak istiyo sen niye yavaşlatıyosun hocam

Esprini yerim lan senin! sus lan köylü

sincap senin yaşın kaç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.