Şimdi Ara

Apple 4S'i Yavaşlatabilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: widf

milyon tane androidli cihazdan google'ın özellikle ilgilendiği 3-5 cihazdan birini referans alarak mı kıyaslama yapıyoruz?

aylarca jelly bean bekleyen diğer samsung'lar htc'ler ne oldu? kaldı ki saf android diye itelenen telefonların ne kadar boş ve sıkıcı olduğunu da biliyoruz. şarj problemlerine hiç girmiyorum bile.

android google'dan yada nerden çıkarsa çıksın firmalar kendi telefonlarına optimize etmek için hem çok zaman kaybediyor hem de bu süreç son kullanıcıya stabilite kayıpları olarak geri dönüyor.

Apple'in ozellikle ilgilendigi iphone'lari karsilastirinca normal ama Google'in ozellikle ilgilendigi nexuslari karsilastirinca yanlis oluyir oyle mi? 2'si de 1. elden cikma yazilim. Bana yanlis olan bir sey soyle.

Ya da bosver boyle bir cumlu kurani muhattap almam. Hayatta basarilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balawitz kullanıcısına yanıt
    apple'ın özellikle ilgilendiği iphonelar mi? tasarımından yazılımına a'dan z'ye kendi ürünü olan cihazdan ''özellikle ilgilendiği'' diye bahsetmek neyin kafası ki ? türkçe bilen ve şu cümleyi okuyan bi insan evladı apple'ın sadece ios'i yazıp telefonun kendisini samsung'a lg'ye falan ürettirdiğini sanar.

allah aşkına muhattap al, konuştukça aydınlanıyorum sayende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi widf -- 14 Ağustos 2013; 2:50:33 >
  • İphone 4 ne yapıcak o zaman ios 8 de ?

• daha 1 yılı var 4s'İn
  • apple neden gelir kaynağını kapatmak istesin ki. pazarlama ve satış teknikleri hakkında bilgisi olanlar daha iyi anlar. hiçbir zaman tüm özelliklerin hepsi tek üründe olmaz. bu arabalar için de aynı, telefonlar için de ve diğer ürünler için de. teknoloji her geçen gün ilerlediği için birşeylerin güncel olması gerek. önceden tek işlemci yetebiliyorken artık çift işlemciler de yetmez oldu. arz talep meselesidir bu. kimse altın yumurtlayan tavuğunu kesmek istemez.
  • arkadaşlar yanlış anlamayın ama çok boş konuşuyorsunuz .
    İos yer yeni güncellemeyle farklı özellikler farklı fonksiyonlar getiriyor.Her ios sürümüyle hem geliştirici hem kullanıcıya yönelik iyileştirmeler yapılıyor.
    Şu haliyle iphone 3 ün real racing i kasmadan oynama şansı varmı. Cihaz esktiliyor diyorsunuz telefonun ram i kaç zaten kaçını sisteme ayıracak kaçını uygulamaya?.
    Telefon eski kaldıkça sistemde yeterli gelmiyor peki firma ne yapmalı senin telefonun eskimesin zorlanmasın diye ip5 i ios 4 ve özellikleriylemi kullanalım???

Hadi Pentium 3 işlemcili 1gb ram li pcye win7 kuralım çatır çatır çalışmasını bekleyelim:)
    Microsoft evimdeki pcmi eskitiyor değilmi

Şunuda ekliyeyim ios 6 geldide ne oldu telefonda ne değişti ios 7 gelince ne gelicek diye düşünülebilir , yeni ios la görsellikten çok cihazın geliştirici için kabiliyetleri arttırılıyor+güvenlik+göze gözükmeyen iyileştirmeler vs.

Yani kimsenin kimseyi eskittiği yok aslında olması gereken doğal olan bi durumdur bu.Ayrıca apple ürünlerine en uzun süre software desteği veren firmadır.

• Sorun apple'ın son sürüme güncellemeye zorlaması. Sıkıntı yaşadığımızda istediğimiz sürüme restore edebilsek sorun yok
  • ios 6 da kalın bence ios 7 ile jb gelebilir
  • Zamanı gelince yavaşlatır niye yavaşlatmasın 4sten sonrada 5 var sırada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

Adamlara bak telefonu aliyorlar 3 sene sonra yavaslayinca apple soyle boyle diyorlar. Begenmiyorsaniz android alin bastan yavas nasilsa direk adapte olursunuz.

en son çıkan iphone dan bir önce çıkmış olan iphone tartışılıyo, abzürd bi durum göremedim.

i4s ile i4 arasında çok büyük fark olmaması bence de tartışılması gereken bi mevzu, işlemci herşey değil, adam ram gibi oldukça önemli olan bi etkeni geliştirmemiş i4s'de. şuna adam gibi 1gb ram koysa burda bu tartışmalar büyük ihtimalle yaşanmayacaktı.

tabi bu ürün eskitme politikasını sadece apple yapmıyo orası da ayrı mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

...Hadi Pentium 3 işlemcili 1gb ram li pcye win7 kuralım çatır çatır çalışmasını bekleyelim:)
    Microsoft evimdeki pcmi eskitiyor değilmi...

pentium3 dediğimiz 13 yıl öncenin teknolojisi, iphone 4s ise 1 yıl 10 ay önce çıktı. pentium3 lü pc de windows7'nin kasmasından bahsetmişsiniz, windows7 tanıtıldığında pentium3'ün tanıtımının üzerinden yıllar geçmiş ve üzerinde 10 tane yeni işlemci çıkmıştı. bugün i4s de ios7 nin kasmasından kuşku duyanlar var ram miktarından dolayı, ios7 tanıtıldığında i4s'in tanıtım tarihinin üzerinden yıllar geçmemiş idi, ios7 tanıtıldığında i4s'in üzerinde 10 tane yeni iphone modeli çıkmamıştı, sadece 1 tane yeni iphone modeli çıktı. mesajınızı okuyunca söylemek istediğiniz anlaşılıyo ancak verdiğiniz örnek abartı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

Adamlara bak telefonu aliyorlar 3 sene sonra yavaslayinca apple soyle boyle diyorlar. Begenmiyorsaniz android alin bastan yavas nasilsa direk adapte olursunuz.

biz android kullanırız sende tek başına elma kullan
  • quote:

Apple cihazlarını kullanırken çıkış tarihinden 3-4-5 sene sonraki yazılımları düşünerek yavaşlar mı diyorsunuz, millet amiral gemisi diye aldığı telefona 1 sene sonra destek bulamıyor, gönüllülerden medet umuyor.

Onu da geçtim apple söylediği tarihte güncellemeyi herkese sunuyor, dünya ile aynı anda indirebiliyorsun, androidli cihazların güncellemeleri bile ülke ülke dağıtılıyor, yeri geliyor avrupa ülkelerinden aylar sonra alıyorsun.

Uzun lafın kısası evet bi pazarlama stratejisi olarak her yeni ios sürümü önceki nesil cihazlarda daha ağır çalışıyor ( ki bunun sebebi virüs falan koyulması değil donanımları daha çok zorlayacak şekilde tasarlanması veya yeniliklerin daha fazla donanım gücüne ihtiyaç duymasıdır) ama bu konuda eleştirilebilecek en son firma apple'dır.

satış sonrası gerek yazılım gerek garanti olarak destek konusunda apple hala rakipsizdir, müşteri memnuniyeti konusunda piyasasının en hassas firmasıdır.

madem öyle bırak herkes istediği sürümde kalsın buna da cevabınız vardır umarım madem yazılımlar ağır geliyor bıraksınlar sürüm düşürmeyi herkes yapsın

• Adamlar bile bile ram i az koyuyo ki cihaz 2 sene içinde eskisin;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4'ü bilemem ama daha 4S'i bekleyen çok iOS var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Mümkündür,
    yenilikler en son cihaza göre çıkarıldığı için,eskiler tam adapte olamıyor,yeni sistemin hızına yetişemiyor,yavaşlıyor veya geri kalıyor
    hem hangi cihaz 3 güncellemeden sonra akıyor ki?

hocam adapte olamamaktan ziyade eskitme politikasıymış gibi geliyor bana.

Aynen oyle hocam politika oyle. Ben guncellemem heralde ios 6 ile devam yola

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

...Hadi Pentium 3 işlemcili 1gb ram li pcye win7 kuralım çatır çatır çalışmasını bekleyelim:)
    Microsoft evimdeki pcmi eskitiyor değilmi...

pentium3 dediğimiz 13 yıl öncenin teknolojisi, iphone 4s ise 1 yıl 10 ay önce çıktı. pentium3 lü pc de windows7'nin kasmasından bahsetmişsiniz, windows7 tanıtıldığında pentium3'ün tanıtımının üzerinden yıllar geçmiş ve üzerinde 10 tane yeni işlemci çıkmıştı. bugün i4s de ios7 nin kasmasından kuşku duyanlar var ram miktarından dolayı, ios7 tanıtıldığında i4s'in tanıtım tarihinin üzerinden yıllar geçmemiş idi, ios7 tanıtıldığında i4s'in üzerinde 10 tane yeni iphone modeli çıkmamıştı, sadece 1 tane yeni iphone modeli çıktı. mesajınızı okuyunca söylemek istediğiniz anlaşılıyo ancak verdiğiniz örnek abartı olmuş.

Evet örnek abartı olmuş farkındayım
    Başımdan geçen bi olaydı ordan aklıma geldi
    Sonuç olarak mantık aynı ama

• quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

Apple cihazlarını kullanırken çıkış tarihinden 3-4-5 sene sonraki yazılımları düşünerek yavaşlar mı diyorsunuz, millet amiral gemisi diye aldığı telefona 1 sene sonra destek bulamıyor, gönüllülerden medet umuyor.

Onu da geçtim apple söylediği tarihte güncellemeyi herkese sunuyor, dünya ile aynı anda indirebiliyorsun, androidli cihazların güncellemeleri bile ülke ülke dağıtılıyor, yeri geliyor avrupa ülkelerinden aylar sonra alıyorsun.

Uzun lafın kısası evet bi pazarlama stratejisi olarak her yeni ios sürümü önceki nesil cihazlarda daha ağır çalışıyor ( ki bunun sebebi virüs falan koyulması değil donanımları daha çok zorlayacak şekilde tasarlanması veya yeniliklerin daha fazla donanım gücüne ihtiyaç duymasıdır) ama bu konuda eleştirilebilecek en son firma apple'dır.

satış sonrası gerek yazılım gerek garanti olarak destek konusunda apple hala rakipsizdir, müşteri memnuniyeti konusunda piyasasının en hassas firmasıdır.

madem öyle bırak herkes istediği sürümde kalsın buna da cevabınız vardır umarım madem yazılımlar ağır geliyor bıraksınlar sürüm düşürmeyi herkes yapsın

ben hayatımda hiç iphone kullanmadım (ama almayı düşünüyorum) apple milleti son sürümü güncellemeye zorluyo mu??? bikaç kişi yazmış bunu mesela arkadaşın biri de: sorun yaşadığımızda eski sürümü tekrar yükleme şansımız olsa zaten sorun olmayacak, yazmış. iphone'umu güncellemeden kullanacağım diyenler de var ama sizin gibi mesajlar yazanlara bakınca da sanki sorun olunca güncelleme yapılması gerekecekmiş kanısına kapıldım, merak ettim bu konuyu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

ben hayatımda hiç iphone kullanmadım (ama almayı düşünüyorum) apple milleti son sürümü güncellemeye zorluyo mu??? bikaç kişi yazmış bunu mesela arkadaşın biri de: sorun yaşadığımızda eski sürümü tekrar yükleme şansımız olsa zaten sorun olmayacak, yazmış. iphone'umu güncellemeden kullanacağım diyenler de var ama sizin gibi mesajlar yazanlara bakınca da sanki sorun olunca güncelleme yapılması gerekecekmiş kanısına kapıldım, merak ettim bu konuyu?

güncellemek zorunda değilsiniz millet ballandıra ballandıra apple güncelleme çıkartıyor ne güzel diye anlattığı için güncelliyoruz yoksa hiç farkı yok en güzeli telefon ilk çıkan yazılımıyla kullanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa67

Adamlar bile bile ram i az koyuyo ki cihaz 2 sene içinde eskisin;)

Evet işte sırf bu yüzden iPhone 5 almak çok çok daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.