Şimdi Ara

Apple 4S'i Yavaşlatabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
3
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babayorgun65

Kendime güzel bir 4S almayı düşünüyorum. Kamerasıyla herşeyiyle mükemmel bir telefon İos 6'da kullanmayı düşünüyorum çünkü İos 7 tasarımını hiç mi hiç beğenmedim.

O telefonun düşeceğinide hiç sanmıyorum. Umarım yazılıma virüs koyma gibi bir şerefsizlik yapmamıştır Apple yapmazda..

Otur bi soluklan hele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3GS'i tek güncellemede halletiler, o yüzden bi yazlım sonra 4S'de kasacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasta 4.3.3 ip4 var. Bende 6.1.3 4s var. Esit hizdayiz:( en memnun oldugum surum 4.3.3 ve 5.1 di bende 4 varken. Guncelleme hizlanacak ayagina yaptik fiss cikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Mümkündür,
    yenilikler en son cihaza göre çıkarıldığı için,eskiler tam adapte olamıyor,yeni sistemin hızına yetişemiyor,yavaşlıyor veya geri kalıyor
    hem hangi cihaz 3 güncellemeden sonra akıyor ki?

hocam adapte olamamaktan ziyade eskitme politikasıymış gibi geliyor bana.

Nasıl bir ticari politikadır anlamak güç
    Son çıkan cihaz satılsın diye,eskileri kurban et...garip bir durum

Hiç te garip değil. Adamların satış politikası. Piyasaya kAbullendirmişler kendilerini.zaten piyasada ikiye bölünmüş android gönüllüleri ve ios gönllüleri. Diğer taraf 5-6 firmayla işi götürüyorken apple tek başına yarısını götürüyor. Lafın kısası alan razı satan razı.

Zaten başka birşey düşünülemez Apple'nin müşterilerine uyguladığı bir oyun bu.

Oyun değilse bıraksınlar insanlar İphone'nunu istediği sürümde kullansın illa güncel sürüm kullanacaksın diyo.

• quote:

Kendime güzel bir 4S almayı düşünüyorum. Kamerasıyla herşeyiyle mükemmel bir telefon İos 6'da kullanmayı düşünüyorum çünkü İos 7 tasarımını hiç mi hiç beğenmedim.

O telefonun düşeceğinide hiç sanmıyorum. Umarım yazılıma virüs koyma gibi bir şerefsizlik yapmamıştır Apple yapmazda..

4s i çok büyütme gözünde bak 3gs e zavallı 6.1.3 alıyor diye kullananlar havaya uçtu ama ne oldu 2g daha hızlı

önemli olan son sürümü yüklemek değil uygulamalar sana izin veriyorsa misal şu an 5.1.1 izin veriyorlar o yüzden 5.1.1 değilde 6.1.2 de kalmaktır 6.1.3 de kalmaktır ios 7 şu an hangi iphonede kasma yapmıyor biri açıklasın bana biri desinki benim iphone 5 im ios 7 de kasmıyor öle bişey yok beta meta diyoruz halbuki tam sürüm daha ağır olucak içerik daha fazla olucak ve kasıcak yani demek istediğim bi söz vardır

zirvedeyken bırak

bu yüzden sen 4s e para vericeğine 5 al yada 4 al 4s le 5 arasında pek para farkı yok ama 4 le 4s arasında azcıkta olsa var yani bence alma 4s 5 i al sen

• S harfini speed değil, Siri'den aldı. iOS 5'te kullanılmayan ram miktarı 400'ü görürken iOS 6'da 250'yi geçemiyorsa iOS 8'de inanılmaz kasmalar yaşanacağı garanti diyebiliriz. İş yazılımda bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

S harfini speed değil, Siri'den aldı. iOS 5'te kullanılmayan ram miktarı 400'ü görürken iOS 6'da 250'yi geçemiyorsa iOS 8'de inanılmaz kasmalar yaşanacağı garanti diyebiliriz. İş yazılımda bitiyor.

Cok sacma siriden almis denmesi. 3gs neyden almis?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

S harfini speed değil, Siri'den aldı. iOS 5'te kullanılmayan ram miktarı 400'ü görürken iOS 6'da 250'yi geçemiyorsa iOS 8'de inanılmaz kasmalar yaşanacağı garanti diyebiliriz. İş yazılımda bitiyor.

Cok sacma siriden almis denmesi. 3gs neyden almis?

Saçma değil, Siri 4s ile birlikte ilk geldiği zaman çok devrimsel bir nitelik gibi görülüyordu. Ayrıca pek çok haber sitesi de S'in Siri'den geldiğini doğruladı. Bir de kutudaki S harfiyle Siri'nin tanıtımındaki S harfinin aynı olduğunu görebilirsiniz. 3GS konusunda bir bilgim yok.

• Tim Cook Confirms That The ‘S’ In iPhone 4S Stands For Siri
    (Tim Cook'un bizzat kendi yapmış olduğu açıklamayı üstteki linke tıklayarak okuyabilirsiniz.)

Konuyla ilgili olarak ben evdeki A5 işlemcili cihazları (ipad 2, iphone 4S) kesinlikle ios 7'ye güncellemeyeceğim. Çünkü Apple çıkardığı yeni iOS versiyonlarını o sene çıkaracağı yeni cihazlara göre optimize ediyor (ios 7, iphone 5S için gibi) ve bir önceki yılın cihazında da iyi bir şekilde çalışması için düzenleme yapıyor. Fakat daha sonraki yani aynı cihaza 3. yaptığı güncellemede cihaz gözle görülür bir biçimde yavaşlıyor (iphone 4'ün ios 6'da yavaşladığı gibi).

Hatta ben ip5 üzerindeki ios 6 hızına o kadar alışmışım ki ios 7 betaları (1-2-3-4) bile bana yavaş geldi. Artık ios 7 beta 6'dan da hız olarak istediğimi alamazsam 7.1 çıkana kadar güncellemeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamina -- 14 Ağustos 2013; 3:14:00 >

• 4s ios7 beta 5 kullanıyorum kasma sorunu yok denecek kadar az hatta yok denebilir. Tek sorun çok nadiren meydana gelen 2 saniyelik donmalar. Beta 1' den Beta3'e kadar kasma sorunları çok vardı şimdi çok stabil özellikle gold veya ios7 lansmanı çok hoş ve sorunlarından kurtulmuş olacaktır. Fakat ios8 ile artık 4s için çok kullanışlı olacağını sanmıyorum. Eh bir bakımada haksız sayılmazlar 3 senelik telefon olacak daha ne olsun? ancak, en büyük sorun bir çok insanın bu telefonu kontratlı alarak kullanması ve 2.000 tl'den aşağı geleni göndermeyip kan emer gibi sömürdükleri için 3 senelik telefon bize az dayandı gibi geliyor. Sonuçta bu alet ABD'de 650 dolara aylık 100$ kontratlı veriliyor adamın geliri zaten 3000$ ona buna koymaz. Sana bana koyar bide parasını babası veren liselilere koymaz.

• Niye daha fazla ram isteyen sürüm kullanıyorsunuz anlamıyorum. 5.1.1'deyim, 170 uygulama 15-20 tweak yüklü ve hala 210 mb boş ram var. Yağ gibi akıyor menüler.

• quote:

Malum 3GS'yi , İ4'ü ; güncelleme,yenilik çıkarma ayağına yavaşlattı Apple.

Peki 4S'i yavaşlatmaya gücü yetermi Apple'nin? Malum S harfini speed'den almış ve gerçekten süper donanımlara sahip,kamerası muhteşem.

İOS 8-9 çıktığında 4S'te takılmalar,kasmalar yaşanırmı?

benim suan ios 6da takılıyor sen ne diyorsun :D
  • iphone ios 6 da ram miktarınız ne kadar abilerim ablalarım herkez yazabilirmi ? iphone 4 - 4s ve 5 için free kullanılabilinir ram miktari
  • Tabiki belli bir zaman sonra yavaslayacak. Sonsuza kadar ayni cihazi kullanamazsin, zaten apple'da buna izin vermez. Cok begeniyorsan guncelleme yapmazsin. Ancak ios 7 ile bence yavaslamayacaktir.

• quote:

Peki 4S'i yavaşlatmaya gücü yetermi Apple'nin? Malum S harfini speed'den almış ve gerçekten süper donanımlara sahip,kamerası muhteşem.

Ios 8-9 mu?

Gözünüzde çok büyütmüşsünüz 4s i bence... 7 de bile ramden dolayı kasılmalar olur...7 de arka plan daha dolu, ram ihtiyacı artacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

iphone ios 6 da ram miktarınız ne kadar abilerim ablalarım herkez yazabilirmi ? iphone 4 - 4s ve 5 için free kullanılabilinir ram miktari

Sistem boştayken, Iphone 5 IOS 6.1.4.
     Apple 4S'i Yavaşlatabilir mi?

• quote:

iOS 9 ?

iOS 8 Son 4S için

Bu arada Apple bırak yavaşlatmayı ... bile kor

• Ben iphone 4 kullanıyorum. ios 6 ile yavaşlama filan yok. Ama jailbreak yaptığım zamanlarda, hakikaten telefon yavaşlıyordu.
    Telefon eskidikçe jailbreak filan yapmadan normal kullanmak lazım galiba...
  • Arkadaşlar 4s 'i yavaşlatırmı diyorsunuz fakat ben ipad mini'yi ios 7 ye yükseltme konusunda kararsızım
  • Yukarda bi arkadaş S harfinin siriden geldiğini söylüyor beyin bedava söyleyecek başka şey bulamıyorum.

Bu arada ben 3GS alıcaktım yorumlardan dolayı İ4'e karar verdim. Sonrada İ4 üvey evlat ilan edildi forumda şimdide riske girmemek için 4S almak istiyorum, şimdide bu telefonu kötülüyorlar hiç birşey anlamıyorum. Şimdi İphone 5 alsam yok neden 4S almadın aynıydı zaten yok bilmem ney. Yahu İphone 5'ten farkı rami olan bir telefonu şu konuda yerin dibine soktunuz Allah var şimdi. Tamam Apple herkesin yaptığı gibi satış politikası uyguluyor ama öyle bize komplo falanda kurduğu yok.

Anladımki şimdi hangi modeli alsam birşey çıkartıyorlar. 3GS yavaş,İ4 artık takılıyor,4S seneye 3GS gibi olur,İ5 ios 7'de takılıyor bune abi ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.