Şimdi Ara

Apple, 3 senenin ardından telefonu yeniden icat ediyor: iPhone 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
3
Favori
31.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki iphone 5 ne zaman çıkar 1-2 sene sonra falan mı yoksa 3 sene falan geçer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu
    özelliklere baktığımızda number one gözüküyor sanırım alcağım telefon bu olcak kafadan 1000dolar vardır bu gitti 1500tl

1500 tl mi 2500'den aşağı kesinlike olmaz onn için sen şimdiden başla para biriktirmeye

2,500 tl para s*çmıyorsa kimse bir telefona vermemeli

• Bizim için kötü olan telefon micro sim kart ile çalışıyor.Acaba ülkemizdeki operatörler ne zaman micro sim kart desteği verirler.
  • sonunda iphone alıcam oh be
  • Apple yine çığır açacak bir telefon yapmış. Sunumu seyretmediğim için birşey soracağım. 3gs ana ekranda daha çok ikon vardı. pusula vs. bunlar nereye gitti :) .

Kısacası iphone gerek teknik özellikleri gerekse de dış görünümüyle yine piyasanın önderi olacaktır.

hadi gel artık türkiyeye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

quote:

özelliklere baktığımızda number one gözüküyor sanırım alcağım telefon bu olcak kafadan 1000dolar vardır bu gitti 1500tl

1500 tl mi 2500'den aşağı kesinlike olmaz onn için sen şimdiden başla para biriktirmeye

iphone'nun yeni modelini tartışmak için çooookk erken ama eminim seneye bu zamanlar yeni nesil iphone tanıtımı yapılır

• Sabah saat 8 de girdim konuda 20 kişi vardı .Şunu söylemek isterimki tüm iphone nesillerinden 2şer 3 er adet kullanmış biri olarak iphone 4 gerçekten hoşuma gitti.Yukarıdaki arkadaşın koyduğu you.tube linkindeki tasarımcı adamın tipine hal ve hareketlerine gözlerine bi baksanıza.Adam nasıl gönül vermiş nasıl mesleğini severek yapıyor gerçekten hal ve hareketlerinden gözlerinden belli.Telefon olmasının haricinde insanlar apple markasını seviyor,diğer ürünlerden yada aletlerden ayrı yere koyuyorlar.Yani bu sanki sadece bi telefon değil,bi arkadaş bi dost gibi.En kaliteli kılıfları almaya çalışmak en güzel uygulamaları arayıp bulmak,yeni hangi oyun çıkmış diye saatlerini forumda geçirmek...Yeni yüzünle ve yeni özelliklerinle aramıza hos geldin 4g..Seni ilk gördüğümde aşık olmuştum ve bu aşkımız sonsuza kadar sürecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 8 Haziran 2010; 8:51:01 >

• beni etkilemedi bu özellikler nokia n8 daha güzel duruyor.İphone alıp kullanmış biri olarak söylüyorum bunu
  • iphone güzel hoşta bir bize göre dehil

ülkenin yarısı aysonun getirmenin derdine düşmüşken buna para vermez daha

doğrusu veremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

quote:

Fiyatı bence biraz abartınız. Şu an piyasaya bakarak telefonun 1500-1800 arası bir fiyatla çıkması bekleniyor bence. 2500 TL gibi bir fiyat çıkmaz.

• windows phone de geliyor bakalım neler olucak, ben ne kadar iphone populer olsada, windows phone daha fazla patlıyacak diyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

iphone güzel hoşta bir bize göre dehil

ülkenin yarısı aysonun getirmenin derdine düşmüşken buna para vermez daha

doğrusu veremez

Zaten adamlar diğer yarısı için yapmış telefonu
  • Nokia N8 ile kapışır. Bence N8 daha başarılı.
  • Bu nasıl bir telefondur , nasıl bir markadır , nasıl bir Firmadır ki hep 1 numarada, hep gündemde, hep başarılı. Şimdiden aklımıza düşürdü iphone 4'ü.
    Bekle bekleyebilirsen şimdi taa ağustosa kadar
    Ruh hastası olcaz bu Steve Jobs yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

windows phone de geliyor bakalım neler olucak, ben ne kadar iphone populer olsada, windows phone daha fazla patlıyacak diyorum,

Müşteri kazanır bu savaşı.

@Neytiri

N8 ne zaman çıkıyor?
  • linki göremedim yardımcı olurmusununuz merak ettim de
  • 2 telefon için kıyaslama yapmak için çok erken lansmanları yeni yapılıyor ve özellikleri daha yeni netleşiyor. Bir süre sonra karşılaştırma daha net olacaktır ama işlemci bakımında Apple ii geliştirmiş kendini. Nokianın işlemcisi ile ilgili net bi bilgim yok onunda incelemeleri netleşince buradan net bir kıyaslama yapar sizle paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYücel

quote:

Orijinalden alıntı: cooler

flash varmı yokmu? varsa süper yoksa nette video oynatamamak büyük sorun

Flash var hocam

Yanlış anlamadıysam, kamera flaşı var ancak internet tarayıcısının flash desteği yok.
  • ben telefonun birtek şeklini beğenmedim onun dışında herşeyi muhteşem
  • 3GS yi satayım iphone4 gelene kadar çinmalı carbon forever
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.