Şimdi Ara

Apple, 3 senenin ardından telefonu yeniden icat ediyor: iPhone 4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
3
Favori
32.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • flashın olmaması çok iyi. apple ne yapacağını biliyor. şu an laptopumda işlemcinin olduğu bölüme dokunamıyorum 2 saattir youtube dan video izlediğim için...
  • Flash a gerek yok artık
    hiç eksikliğini çekmiyorum
  • Dünyanın en değerli teknoloji firmasından, piyasayı sallayacak, yeni iPhone fanatikleri yaratacak bir ürün. Hep diyorum iPhone sadece başka bir iPhone ile kıyaslanır. Yazı yeteri kadar detaylı zaten yorum yapacağımız nokta alım gücümüz. Bende diğer iPhone'ların çıkış fiyatı ile paralellik gösterecektir diyorum. Zira ABD fiyatları 199 ve 299 USD kontratlı fiyatları eski iPhone'lar ile paralel. Bu durumda benimde beklentim 1600 TL civarı kontratsız peşin fiyatı olması. 3GS almayıp bu sürümü beklediğime çok sevindim. Yine bir kontratlı alışveriş düşünüyorum geçen sefer kontratlı amıştım. iOS4 beklentileri karşıladı gibi, multitasking en önemli eksiklik idi, giderdiler. İlk çıktığında eleştiri konusu olan bir çok eksiklik 4. sürümde giderildi, bakalım Jobs bundan sonra bize neler sunacak.

Micro SIM kartların piyasadaki SIM kartlardan boyutları dışında herhangi bir farklılığı bulunmamakta. Hatta Turkcell akıllı bir kol saati için Micro SIM ürettirmişti.
  • Arkadaslar şu linkteki videoları ve fotoları inceleyin...
    7-8 dakika incelenmiş videosu var...

http://www.slashgear.com/iphone-4-hands-on-0788746/
  • Yazıda yanıltıcı bir unsur var. Iphone 4 ile pil süresinde 3GS'e göre ciddi bir artış yok. Olan artış en iyi ihtimalle %20 hatta video oynatmada süres aynı 10 saat. Tabii video ve ekran kalitesi özellikler artmış ama yazıda bahsedildiği gibi "batarya alanında kullanıcıların sıkıntılarına derman olabilecek güçte" falan değil.Sıkıntılara derman olması için pil süresinin 2 katına çıkması lazım yoksa hala her akşam evde şarj etmeniz gerekir. İphone 4'da olmayan bu teknoloji başkasında var mı? Yok!
  • Bu iphone serisi beni etkileyemiyo maalesef bi türlü.. tamam iyi güzel hoş alet ama büyülemiyo .. iphone un bi tanesinde bluuetooth yoktu hangisiydi o ? bide telefonun tipinde kayde değer bi farklılık yok öncekiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Haziran 2010; 11:13:46 >

• mükemmelll tam istediğim gibi şekli şemali pek hoş değil ama önemlide değil

oyun ekran video kayıt

en güzelide ülkemizdeki bazı fırsatçı adilere gün doğmayacak..microsim ellerini kollarını bağlayacak

yurtdışı cihazları önceden getirip millete 300-400 tl farkla satıyorlardı

babayı alacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 8 Haziran 2010; 10:28:23 >

• Emektar iPhone 2G yi artık değiştirebilirim.
    Gözümde 3g ve 3gs için değiştirmenin değeri yoktu fakat iPhone 4 özellikleri ve ekranıyla değişimi hak ediyor.

hali hazırda diğer cep telefonlarında olmayan bir teknoloji içermiyor, hatta biraz geriden geliyor

ama işte üstünde ısırılmış elma var, bu da satar bir kaç milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the enemy -- 8 Haziran 2010; 10:33:52 >

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

Arkadaslar şu linkteki videoları ve fotoları inceleyin...
    7-8 dakika incelenmiş videosu var...

http://www.slashgear.com/iphone-4-hands-on-0788746/

İncelemelerde ekranın kalitesi kendini belli ediyor. Mükememmel bir ekran olmuş. Her ne kadar tipini beğenmesem de yine alıcam galiba

• prototipi göründü dendiğinde telefonun tasarımını beğenmeyenler şimdi tasarımına bitiyorlardır eminim.Tamamen sempatizanlık x)
  • ekranı cidden harika jiroskop ve işlemci ile ne oyunlar gelecek hayal ediyorumda

psp ..çöp olacak

gördüğüm kadarıyla video seçeneklerinde pek bir gelişme yok yahu adam gibi codec desteği sunsalar ne güzel olacak, mp4 nedir allahını seversen.
  • Bence iphone 4'ün tipi ve dayanıklılığı kat kat daha iyi olmuş 3gs'den yandaki o celik malzeme ayrı bir hava katmış 3gs'nin arkasına tırnağınızla bastırdığınız zaman bile iz kalıyordu ve bombeli yapısı hoşuma gitmiyordu , fakat 4'de kaya gibi sağlam bir alet yapmış adamlar apple'a yakışan bir sağlamlıkta olmuş , en büyük özellik ise ekranı ve 5mp kamerası gelsin almayı düşünüyorum bende

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Emektar iPhone 2G yi artık değiştirebilirim.
    Gözümde 3g ve 3gs için değiştirmenin değeri yoktu fakat iPhone 4 özellikleri ve ekranıyla değişimi hak ediyor.

aynen. 3g ve 3gs için pek hevesim yoktu ama artık 2g mi 4e çıkarmak için herşeyi yapıcam
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.