Şimdi Ara

Apple, 3 senenin ardından telefonu yeniden icat ediyor: iPhone 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
3
Favori
32.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345...10...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İddia ettikleri 100 özellik arasında 'faturaları düşürme becerisi'de var mıymış bari
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
  • Yeni eklenen 4.sensorun tam olarak ne ise yaradigini cihaz cikinca anlayacagiz heralde.steve tanitimi yaparken jengaa oynadi telde tabii fotolardan sadece hayal ediyoruz bu adam bu oyunu nasil oynadi, yeni sensorle oynanabilmis olmadi yani jiroskopik sensor.
    Hani digerleri her telde olan yada olsada gelistirilmis ozellikler ama bu yeni sensor cihazi digerlerinden dahada farklilastirabilir
  • Yıllardır Iphone a hep karşı çıktım ama bu sefer beni fena etkiledi
  • Şunu söylemeliyim ki Apple'ın inanılmaz bir albenisi oluştu herkeste..iPhone 4 ekran konusunda gerçekten olağanüstü bir grafik çizmiş telefon gerçekten genel anlama iyi fiyatı 3Gs ninkinin yerini alıcak büyük ihtimalle o da iyi fakat umarım Türkiye'de Teknik servisini Genpa yapmaz bu cihazı sağlam versek bozuk verirler bundan eminim...Herkese hayırlı olsun cihaz umarım isteyen herkes alır.
  • yıllardır iPhone a bu kadar para verilmez diyenler ( ki haklıydılar birazda özelliklerinin düşüklüğü yüzünden ) şimdi bahane kalmadı olaya noktayı koydu siyah kazağı ve kot pantolonu ile steve amca yine
  • en kısa zamanda elimdeki iPhone u satıp bundan almayı planlıyorum.. beklediğimin üstünde çıktı özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 8 Haziran 2010; 2:06:40 >

Ankara Üniversitesi Öğrencileri
    Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi - Japon Dili ve Edebiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

en kısa zamanda elimdeki iPhone u satıp bundan almayı planlıyorum.. beklediğimin üstünde çıktı özellikleri

ben sırf bunun için 2 gün once sattım 3Gs 16 iphonumu :))) şimdi az bi fark kaldı onuda tamamlayıp satın alıcam buraya yurt dısından getiren birisinden.. bu arada burdada söyleyim yakında yurt dısınıa gidicek yada ordan gelicek olan varsa istiyorum :)))
  • Süper yapmışlar.Tr'ye gelene kadar para biriktirmeye başlamak lazım.

işlemci yeterli 3gs de ben telefon istediğm içn kalite olarak iphone tercih ederdm etseydm

ekran bilemicem ama 3gs gayet yeterli

tipi 3gsninki daha güzel gözüküyor bence
  • bu sefer hayal kırıklığı yok, LOST final faciası yok, kendimi iphone 1nci nesil tanıtımındaymış gibi hissettim, bazen bu adamdan çok mu fazla şey istiyoruz diye kendime soruyorum. Uzay yolunda böyle bir alet olsaydı herhalde yanlızca kaptanda olurdu
    Yawwwww şu psikopat Steve jobs 'un tanıtımlarında kendimi 50 sene ileride hissediyorum, uzay yolu falan gerçekmiş gibi hissediyor insan....
    Bu sefer heyecanı körüklemek için ilk defa netten canlı olarak takip etmeye çalıştım, donanimhaber camiasıyla birlikte müthiş HEYECANLIYDI...Nefes nefese kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

yıllardır iPhone a bu kadar para verilmez diyenler ( ki haklıydılar birazda özelliklerinin düşüklüğü yüzünden ) şimdi bahane kalmadı olaya noktayı koydu siyah kazağı ve kot pantolonu ile steve amca yine

bu özelliklere 2 liradan fazla olursa yine bu kadar para verilmez.

iphone alamayanlar klübü olursa üye olurum ben. Resim olarak da iphone 4 e ağzının sularını akıtarak bakan bir angut karakter ya da ağlayan gülücük iyi gider...
    Bu telefon önümüzdeki iki sene boyunca liderlik prestijini kaybetmez. Sonra yine yeni bir iphone, yine steve jobs, bu adam ve ekibi uzaydan geldi, biliyordum, kandıramazsınız

• 
Sayfa: önceki 12345...10...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.