Bunun bir sonraki adımı; Kuzey Irak'da kurulacak Kürdistan'a Türkiye 'den hangi şehirler verilecek? İzleyin görün |
2. PKK Açılımı - Teröristbaşı APO: ‘’ ROJAVA’da KÜRTLER ASLA SİLAH BIRAKMAYACAK ‘’ (31. sayfa)

-
-
tayyip her yerden "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazılarını kaldırttı, okullara ve öğrenime para ayırması gerekirken hiç bir zaman Türkiye Cumhuriyetini ve Türklüğü benimsememiş olan hacı hoca tayfaya dağıttı paraları hep.
Türkiye karşısında ve Türk karşısında ne var ise tayyip hep onları sevdi, bir tek Türk milletini sevemedi gitti, tayyip Türk milletinden niye nefret ediyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 28 Şubat 2025; 21:54:20 > -
Peşin fikirli, önyargılı olmamaya kararlıyım. Size de bunu tavsiye edebilirim. Terörün bitmesi gerekli artık. Bunun bir şekilde yapılması şart. Öldürerek olmadığını geçtiğimiz 40 seneyle öğrendik. Bu iş silahla olmuyor. Süreci hep beraber göreceğiz. İlkinde sütten ağzımız yandı, samimi değildi iki taraf da. Bakalım bu sefer on binlerce canı alan bu illetten kurtulacak mıyız? Hep beraber yaşayıp göreceğiz.
-
Son 20 yılda bizlere vaad edilen ve söylenenler ile gerçekleşen olaylar arasındaki zıtlık düşünüldüğünde bunda da başarısız olunup daha da kötü bir aşamaya geçilecek gibi geliyor ancak umarım inşallah o şekilde olmaz... Her şey ilk defa doğru şekilde yolunda gider güzel ülkem daha güzel olur...
-
DEM'lenenlerde bugün :))
Selahattin Demirtaş: "Erdoğan, Bahçeli ve Öcalan'a Allah uzun ömür versin."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 1 Mart 2025; 1:6:11 > -
Cevabınıza ek olarak PKK çıkıp mağlup gibi açıklama yaptı da biz mi görmedik. Zafermiş gibi kendilerinin durumu iyi ancak artık siyaset yapabildikleri için silahı bıraktıklarını söylediler. Türklerin yendiği bir örgüt yok biz boşuna şehitler verdik onlar ise uğruna savaştıkları şeyi aldılar gibi konuştular. Türklerin bu konuşmadan çıkarı nedir? Sözde devlet ve hükümeti ayıramayan arkadaş söylesin nedir çıkarı? Madem hükümet PKK istediğini yaparsa yapsın her yerde sıkıştırdığı PKK liderini neden canlı yayınlattı. Adamın sırıtan kellesini gösterdi millete?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha öncede ne tesadüftür ki APO'nun mektubunu kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan'a okutmuşlardı :)
Sonra da utanmadan kandırıldık dediler
-
Sözde atatürk partisine göre herşey çok güzel
Sözde atatürk partililere göre ise Chp Sürece karşı chp el yükseltmiyor chp Kürtlere devlet vadetmiyor
Özdag BBP yrp iyip harici hepsi aynı safta
Ana muhalefetin hali ortadayken demlik olmuş parti ve Partililerin bu kıvrak danslarına paha biçilemez...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bunun da iyice ayarı kaçtı, dağıldı. Seni başkan yaptırmayacağız sözünden sonra neden ve kimler tarafından içeri atıldığını unutmuş olamaz uzun seneler önce. Bu ülkede hiçbir siyasetçiye güvenmek doğru değil artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Mart 2025; 2:9:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AKP’nin kurucusu ve Türkiye’de Siyasal İslam’ın önderlerinden Bülent Arınç:
'YENİ BİR ŞEY DUYMADIM'
Arınç konuşmasında, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısına değinerek "Öcalan’dan beklenen çağrı bence yerine gelmiştir. Bu bir talimat, ancak yerine getirilmesi örgütün vereceği karara ve atacağı adımlara bağlı. Geçmişte yaptıkları açıklamaların dışında yeni bir şey duymadım.
HİÇBİR HAZIRLIK YOK'
Arınç; Kürtçe'ye statü, anadilde eğitim ve olası bir af olup olmayacağına dair soruya da şu cevabı verdi:
"Benim doğruyu söylemem lazım. Bu iş başlarken ve bu geldiğimiz gün itibariyle bunların hiçbirisi hakkında bir hazırlık yok.
ÇOK BÜYÜK GELİŞMELERİ BEKLEMEK HERHALDE BOŞ'
"Bu haklar, talepler konusunda bir ön görüşmenin yapıldığını da düşünmüyorum" diyen Arınç, "DEM'lilerle yaptığımız görüşmelerde de öncelikle bu yerine gelsin, ondan sonra bir barış ortamı içerisinde her şey konuşulabilir. Yani siz bunlar olacak mı diyorsanız, bunlar olmayacak da diyebilirim, bu konuda hiçbir görüş ortada yoktur da diyebilirim. Kendimizi çok fazla şeylere odaklanarak, bunun arkasından çok büyük gelişmeleri beklemek herhalde boş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Yıllardır aynı numara...
-
iki adım ileri, bir adım geri. sonuç olarak her daim ileri. kesinlikle samimi değiller. pkk bir terör sorunudur. kürtleri asla temsil etmiyor, etmesi de beklenemez. bence bu çağrı, "ben ne diyorsam eğer tam tersini yapın" demek gibi bir şey. zaten onu en iyi kim bilir, çevresi bilir tabi ki. kimse de bu çağrısına inanmaz. artık nasıl bir mesaj verdiyse. tanrıyı yendim, yarı ilah oldum diyen biri
ya böyle birinin çağrısından kim, ne bekliyor gerçekten hayret verici bir durum.
www.yeniakit.com.tr
İşte Öcalan'ın İslam'a bakışı!https://www.yeniakit.com.tr/haber/iste-ocalanin-islama-bakisi-32145.html
-
Aman hocam namusuna şerefine söz edecek kadar kudurmuş, akıl ve idrakten nasipsiz yüzlerce yırtıcı var burada, kendi dogmalarından farklı bir şey ileri sürünce hemen saldırıya geçiyorlar dikkat et.
-
peki neye karşılık anlaşma aponun dışarı çıkmasımı teröristlere orta doğuda ırak ve suriyede kürdistan vaadimi şartsız vaadsiz bırakacağına inanan varsa elimde satılık bir köprü var pkk pyd ypg'ye geçti yoksa pyd'nin başına apoyu salıp mı geçirecekler daha ekranın arkasındakilerini bilmeden çok kolay yorum yapıp inanıyorsunuz Eğer devlet dağ maymunundan teröristten medet umacak duruma geldiyse ortada Devlet diye bir şey kalmamıştır zaten Yönetilemiyordur
bak pkk'nın yürütme komisyonu ne diyor silahı bırakırız ama bu barışın tamamen sağlanması için aponun özgürlüğünü ve diğer kişileri de bırakmanız gerekir diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 1 Mart 2025; 10:31:3 > -
1999 da ve çözüm sürecindede aynı çağrı yaptırılmıştı, terör örgütü çağrı için yüssüz şekilde serbest bıraksınlar diyor, zaten örgüt bitmiş durumda birde bunları muhattap alıyorlar, ne günlere kaldık !!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Filmin sonu : Kandırıldık affedin.V2
-
Bu gece şehit babamı rüyamda gördüm, hastanede. Söyleyeceklerim bu kadar. Ter*ristlerin muhattap alınıp milliyetçi insanların içeri tıkıldığı hiçbir girişime hakkımız helal değildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X