Şimdi Ara

Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
28
Favori
86.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16 Level kurtarmaz mı yav :)
  • 1 haftadır oyun içinde sürekli 10 saniyelik donma/bağlantı kopması oluyordu meğersem killer network yazılımında bir ayar varmış onun yüzünden oluyormuş o saçma şeyi kapatınca düzeldi, killer ethernet i olup aynı sıkıntıyı yaşayanlara duyurulur kapatacağınız ayarın adı advanced stream detect
  • Ayni levelleri tek mapa atsa iyi olacak. Öyle adam veriyoki yanıma adamın kutudan loot yapması dedemin sms yazması gibi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliatabak_ kullanıcısına yanıt
    Bize gelişi belli. Fiş almazsanız olur.
  • 800mb update geldi şu an. neler geldi yada düzeltildi acaba oynamak isteyen varsa nick: thelordcei
  • VALENTINES DAYS

Added "Live Die Live" Banner Badge: Revive a member of your squad between 2/13 and 2/19 to earn this limited time badge.

Added Valentines Day cosmetic items to the store. They will be live and available in the store starting 2/13 until 2/19 and then they’re gone!

“Through the Heart” Longbow Epic DMR skin

"Love of the Game" Pathfinder banner frame

STABILITY / BUGS / PERFORMANCE / QoL

Various improvements and tweaks to UI.

Extended timeout that was causing players with slower hard drives to crash.

Addressed a number of client and server stability issues.

Fixed exploit where you could keep duplicating items in your inventory.

Addressed a number of stability and performance issues.

Fixed issue where players would get a gray screen in lobby when connecting for the first time.

Fixed issue where your friends list showed all your friends as offline and unable to party.

Shortened duration of Bloodhound’s Eye of the Allfather clones to remain in the world by 1 second.

GEAR

Arc Star now displays a grenade warning indicator.

KINGS CANYON

Addressed a number bugs with map geo like holes you could fall through and areas that players could get stuck in plus a bunch of other polish issues.

PLAYSTATION PLUS PLAY PACK

Art updated for the Playstation Plus Play Pack to the Flatline skin and Banner Card and changed the names to Deep Blue. This will affect all players that already have been rewarded the skins as well.

We still have a lot of work to do and we hear those frustrated by disconnects and crashes and are working to improve stability and performance as well as provide more visibility for everyone.

• Pubgyi pek becerememistim aslinda genel olarak battle royal oynayamiyorum ama bu oyunla bunu tekrar kirarim belki indirmesi kac gb indirme istiyor arkadaslar suan telefondan zor yaziyorum bu yuzden soruyorum k bakmayin
  • Böyle düşünmekte özgürsün fakat bunu oyunun konusunda gelip söyleyemezsin. Zevkler ve renkler tartışılmaz sözünün çıkış noktası senin gibiler. Aslında zevkler de renkler de tartışılır, fakat saygısız ve kendini, sahip olduğu fikirleri fazla önemseyen kişilerle değil.

Diğer oyunların konusunda fikirlerini paylaşabilirsin meselâ, oraya gidip kimse bu oyunu savunmuyorsa buraya gelip kimse de bu oyunu kötülememeli.

İki gram ilgi için popüler olanı karalamayalım, kendimizi aşağılamayalım. Belki biz de iki gün sonra oyunu bırakacağız ama bu, bize başkalarının beğenisine dil uzatma hakkı vermez.
  • Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi

Arkadaşlar Güncellemeden sonra böyle bir uyarı veriyor ve oyun kapanıyor ? var mı çözüm bilen
  • güncellemeden sonra oyun ve pc dondu reset attım mecbur
  • gtx 1050 ekran kartım var arkadaşımdada 1050ti var hem oyunun hem ekran kartı güncellemesini yaptık bugün. Tekrar girdiğimizde fps 20 idi. Daha önce oynadığımızda çok stabil oynardık. Aynı problemi yaşayan var mı?
  • 1050ti, low'a bile alsam çılgınlar gibi ses yırtılması yapıyor. Sanırım internet + ping + ekran kartı arasında bir sorun var oyunda. İnternette herkes bu sorundan bahsetmiş fakat son gelen güncelleme ile hala devam ediyor sorun.
  • son güncelleme ile cpu kullanımım %99-97 falan oldu (g4560 ) önceden %50 civarı falandı. 1050ti kullanıyorum.
  • Apex Legends'ta en çok yaşanan hatalar ve çözümleri isimli konumuzda hazır.

Apex Legends - Sorunları ve Çözümleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phobersus

Apex Legends'ta en çok yaşanan hatalar ve çözümleri isimli konumuzda hazır.

Apex Legends - Sorunları ve Çözümleri
    Bugün gelen update ile düzeltildi hocam bunlar
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Killer eternetim var ama Wifi ile bağlanıyorum ama bende de aynısı olmaya başladı. Önceden yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Bugün gelen update ile düzeltildi hocam bunlar

Alıntıları Göster
    Olsun hocam yeni bir güncelleme gelir yine sorun çıkar malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phobersus -- 13 Şubat 2019; 23:20:40 >
  • oyun hala çöküyor.patch fayda etmedi
  • guncelleme performans anlamında cıddı duzelmıs 1050 ti kullanan bırı olarak 60 fps almakt zorlanırken dusuk detaylarda guncelleme sonrası cıddı perf. artısı var
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.