Şimdi Ara

Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
28
Favori
86.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1050ti ile oyun ilk çıktığında 90-100 arası fps alıyordum, daha sonra 60 civarı sabitlendi ama oyunun akıcılığını etkilememişti. Bugün gelen güncellemeyle fps tekrar 80 lere çıktı. Daha bi hoş geldi gözüme canını yediğim oyun :)
  • Bazen adamın üzerine scope tutup mermi yağdırıyorum ama 1 2 tanesi isabet ediyor ama eminim adamın üzerinde ve yakında aimimde o kadar kötü değil acaba ping falan mı var anlamadım?
  • Microsoft Store
    Apex Legends™ – 2.150 Apex Coin Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/apex-legends-2150-apex-coin/bqwcbtpqr8z3

fiyata bak her platformda ortak hesap olayı olsa alırdık ne güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Respawn çok kullanıcı dostu bir firma aslında. Söylesek belki bir ayar çekerler. Gerçi Origin'le alakalı bir durum sanırım. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenkizilay

1050ti ile oyun ilk çıktığında 90-100 arası fps alıyordum, daha sonra 60 civarı sabitlendi ama oyunun akıcılığını etkilememişti. Bugün gelen güncellemeyle fps tekrar 80 lere çıktı. Daha bi hoş geldi gözüme canını yediğim oyun :)
    oyunda guncellemeden once bi sikintisi vardi ekran biraz ham donmekteydi akicilita bi sorun vardi guncellemeyle cozulmus dusuk ekran kartlari icin iyi oldu
  • oyunda 144 cap mi var ?

+ olarak arada bir ekran kartı fiziksel olarak söküldü veya driver bilmem birşey oldu diye hata verip duruyor bu tarz hata alan oldu mu ?
  • Son güncelleme ile beni saçma sapan atmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    1 liraya lootbox açmak nedir ya toybox 1 lira değil yalnız oyundaki her şeyi güzel yapıp para kazanacakları yeri çok kötü yapmaları neyin kafası anlamadım haftalık 2 skin getiriyorlar onların da fiyatı 10-20 dolar, umarım battlepass öncesi placeholder gibi bir şeydir yoksa çok saçma bir sistem
  • Injoker kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam zaten fiyat hatası buda, diğerleri normal fiyatta 2100 de 1$=1₺ olmuş.
  • 1050ti ile high'da 45-55 arası gidip geliyor.
  • Güzel fiyatmış, keşke kullanabilseydik.
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu biz de yaşıyoruz arkadaşlarla. Beni fark etmeyen ve önümde yatay giden adama pompalıyla sıktım ama denk gelmedi daha dün. Dönüp beni vurdu sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dropship üzerindeki revive bug'ı çözülmüş ama masaüstüne atmaya devam ediyor
  • Şu EA bölgesel fiyatlandırma yapmayı ne zaman öğrenecek bilmiyorum. Kozmetiklere para saçan biri olarak euro ile satılması ben sinir ediyor. yap 10 dolarlık skini 30 TL alalım. Aksine 10 dolarlık skini biz zengin Türk milletine 10 euro yapmış. Gelir düzeyimiz amerikanın çok üstünde olduğundan.

bak mesela warframe'e:https://steamdb.info/app/1000780/

45 euroluk paket bizde 90 TL.

Ben anlamıyorum Türkiyeden 100 kişinin 10 euro vermesi mi daha karlı yoksa 10bin kişinin 20 TL vermesi mi. Oyunu sevdim, içimden desteklemek te geliyor artist gibi skinlerle dolaşmak ta geliyor ama EA müsaade etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Bu nedir ya ben 1 euroyu 3 tlden hesaplasalar para saçmaya razıyım. Göstermeyin böyle şeyler.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    ben respawn ın ceosuna yazdım belki cevap verir EA i falan bu konuda zorlar, fortnite gibi büyümek istiyorsan birinci kural bu bence hadi origin üzerindeki oyunlara yapmasın (vpn ile başka yerden satın almayı aşamadılar çünkü) en azından bu oyunun oyun içi alışverişine getirsin bölgesel fiyatlandırmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

ben respawn ın ceosuna yazdım belki cevap verir EA i falan bu konuda zorlar, fortnite gibi büyümek istiyorsan birinci kural bu bence hadi origin üzerindeki oyunlara yapmasın (vpn ile başka yerden satın almayı aşamadılar çünkü) en azından bu oyunun oyun içi alışverişine getirsin bölgesel fiyatlandırmayı
    Ben de EA forumunda yazmıştım birkaç defa. Daha öncede baya yazılıp çizilmiş. Cevap hep aynı. Böyle bir plan yok ama gerekli birime ilettim görüşünüzü diyorlar.
  • solo ve duo gelecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 14 Şubat 2019; 13:54:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

solo ve duo gelecekmiş

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    coinleri vpn ile de alabiliriz aslında, origin üzerinden alınıyor zaten direk. bakmadım gerçi ne kadar fark var
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.