Şimdi Ara

Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
28
Favori
86.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda öldüğümüzde, diğer takım arkadaşlarının ölmesini beklemeden çıkınca o anki puanları vermiyor illaki sonuna dek takım arkadaşlarını mı bekleyeceğiz.Bazen adamlar saçma sapan yerlere gidiyor kurtarmak adına da birşey yapmıyor.

Oyunda standart kac sağlık ile başlıyoruz ve mavi mor sarı zırhlar ne kadar katkı sağlıyor.
  • "Atıyorum ama adama denk gelmiyor. Vuruyorum ama ölmüyor" gibi sorunlar yaşayan yok mu?
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Var hocama ama acemiliğime veriyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Oyunda öldüğümüzde, diğer takım arkadaşlarının ölmesini beklemeden çıkınca o anki puanları vermiyor illaki sonuna dek takım arkadaşlarını mı bekleyeceğiz.Bazen adamlar saçma sapan yerlere gidiyor kurtarmak adına da birşey yapmıyor.

Oyunda standart kac sağlık ile başlıyoruz ve mavi mor sarı zırhlar ne kadar katkı sağlıyor.
    100 can ile başlıyoruz, her bir armor barı 25 ekliyor. Yani gri armorla 150, maviyle 175, morla 200 can oluyoruz, diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

100 can ile başlıyoruz, her bir armor barı 25 ekliyor. Yani gri armorla 150, maviyle 175, morla 200 can oluyoruz, diye duydum.

Alıntıları Göster
    Can konusunda net bilgim yok ama armorlar doğru. Vücut zırhları 50/75/100/100 şeklinde sarı olanların değeri morlarla aynı ama ek özellikleri var mesela sarı vücut zırhı ile finisher atınca can doluyor. Kasklar canı arttırmıyor HS hasarını düşürüyor. Kalkanlar da 100/250/750/750 şeklinde gidiyor burada da sarı olan self revive özelliği getiriyor. Geçen Lifeline oynarken 3 kişi birden düştük ama oyun devam edince arkadaşlarla birbirimize baktık sonra self revive gördüm ama geç görünce kalkar kalkmaz düştüm Lifeline oynadım o kadar bunu bilmiyordum dedim sonraki round yine epic kalkan düşünce öğrendim.

• arkadas bu oyun bana ne kadar kolsuz oldugumu tekrar hatırlattı

fps oyunlarınnı cok seviyorum fakat aim'im cok kotu ve taktik maktik yok bam bam gidiyorum hep :D
  • aliatabak_ kullanıcısına yanıt
    Ben eski oyuncuyum. Ciddi sorun var oyunda ama ne, çözemedim. Muhtemel sebep yüksek ping, lag, internet hattından kaynaklı veri kaybı ya da hepsinin etkisi var bunda.

10 oyuna girsem, 2 adam vuramıyorsam, sorun bende değil. Çünkü kendimi biliyorum.

Bi şarjör boşaltıyorum. Benim ekrana göre ona sıkıyorum ama oyun bittiğinde bakıyorum ki sadece 1 mermi denk gelmiş. Böyle iş olur mu? Olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    bu oyunda pek taktik yok zaten harita küçük herkes her yerden çıkabiliyor oyunu kazanmanın tek sırrı çok seri oynamak sürekli sese gitmek çatışmayı arkaladığınızda hem free kill oluyor hemde bütün eşyaları alıyorsunuz kolay yoldan .
  • Oyuna çöp diyen bir iki kişi gördüm hayatında fps oyunu oynamamış olmaları çok muhtemel yoruma etiketlemeyeceğim bile. Pubg gibi bir çöp oğlu çöp oyunu oynamaya devam edn animasyon 0 fps kamerası yok bile silah tasarımları çöp atari grafikleri.
  • Aman diyim böyle konuşma fanboy oluyoruz sonra.

• Oyun reklamsız olarak 1 haftada 25 milyon kullanıcıya ulaştı.
  • Oyunu crash yiyen var mı engine error diye bir hata verip kapanıyor.
  • şu tür oyunlara bağımlılık yapmasın diye hiç bulaşmayan var mı ?
  • Anlık 2 milyon oyuncu var.
    Şuan twitchde 500bin izleyen var:) fortnite 90bin pubg35bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Benzer bir sistem var aynı sorunu yaşıyordum. Birkaç sayfa önce yazdığımı kopyalıyorum.

Net bir çözüm mü bilmiyorum internette bulduğum çözümü yazayım. Önce oyunu repair yaptım belki çözümü budur belki sonraki adımdır sonra oyuna girmeden sağ altta ses simgesine gelip ses efekti dedim oradan yürütme aygıtlarına gel dedim (denetim masasından ses ayarı da diyebilirsiniz aynı yer) kullanılmaya aygıtları devre dışı bıraktım. Bu ikisini yaptım sonra sorun olmadı

Alıntıları Göster
    İlk dediğiniz şimdi yaptım 2.yi de daha önceden yapmışım sanırım sadece 1 aygıt vardı o da hoparlör umarım çözüm budur teşekkürler. aşağıda antivirüs programları engel oluyor olabilir yazılmış ama antivirüs programı da kullanmıyorum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

şu tür oyunlara bağımlılık yapmasın diye hiç bulaşmayan var mı ?
    Sevdiğin oyun türüne göre değişir bağımlılık yapması.

Battleroyal olarak H1Z1, Fortnite, Ring of Elysium, Radical Heights, CoD Blackout, Apex oynadım hiçbiri de bağımlılık yapmadı. 5-6 saat oynadıktan sonra sıkıyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Oyun reklamsız olarak 1 haftada 25 milyon kullanıcıya ulaştı.
    Reklamsız derken Twitch'i saymadın herhalde
  • Oyuna girilmiyor ki server sürekli dolu .. başlangıç ekranında loading ekranında kalıyor ... serverları 2 katı yapmaları lazım

Ayrıca matchmaking çok kötü ... yanıma sürekli 1 level oyuncu felan veriyor .. yayıncılara bakıyorum esip gürlüyorlar niye çünkü gelen rakipler harbiden kolsuz

• K E N kullanıcısına yanıt
    Haberinin çıkmadığı site mi kaldı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    var.arada sırada oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.