Şimdi Ara

Apb bu oyunu duydunuzmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere benim oyndaıgım güzle bi oyun tavsiye ediyorum.

http://www.gamersfirst.com/age-gate/?fbid=AAXT1LMrBrp

Ve Tanıtım videosu

• Teşekkürler kardeş bide oyun türkçe mi

Orijinalden alıntı: DeathLive

Teşekkürler kardeş bide oyun türkçe mi
    Bişi degil ama ne yazıkki oyun ingilizce merak etme görev falan yapmak kolay zevki bir oyun su anda updating yapıyor az sonra açıp oynayacagım:)

Orijinalden alıntı: mustafa2536

Bişi degil ama ne yazıkki oyun ingilizce merak etme görev falan yapmak kolay zevki bir oyun su anda updating yapıyor az sonra açıp oynayacagım:)

Alıntıları Göster
    saint row gibimi oyun ben ona benzetim

Orijinalden alıntı: DeathLive

saint row gibimi oyun ben ona benzetim

Alıntıları Göster
    ona benziyor ama biraz degişik :D

ona benziyor ama biraz degişik :D

Alıntıları Göster
    Ben iki gün önce Steam'den yükledim ama hiç sevemedim malesef. Çok sıradan geldi bana. 1 saat oynayıp sildim.

Orijinalden alıntı: desiremusic

Ben iki gün önce Steam'den yükledim ama hiç sevemedim malesef. Çok sıradan geldi bana. 1 saat oynayıp sildim.

Alıntıları Göster
    Saint Rowun çakması gibi geldi bana

Orijinalden alıntı: Fornicras.

Zevkler ve Renkler Tartışılmaz :D Normal

Orijinalden alıntı: kaGe

Saint Rowun çakması gibi geldi bana

Ama daha güzeli online kendi herşeyini ayarlaya biliyorsun vede dövme gibi aksesuarlar falan ekliye biliyorsun zamanla herşey açılıyor araba vs Yanlız oyunda motor falan yok o kötü işte

Orijinalden alıntı: Ragnar Lothbrok

quote:

Alıntıları Göster
    online GTA gibi eğer guzel bir grup bulursanız cok eğlenceli olabiliyor.

odeya eu serverinde oynuyorum bazen.

oyun içi adım eyth enforcerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

online GTA gibi eğer guzel bir grup bulursanız cok eğlenceli olabiliyor.

odeya eu serverinde oynuyorum bazen.

oyun içi adım eyth enforcerim.

Alıntıları Göster
    Ben bu oyunu oynadım ama tavsiye etmem . çünkü lwli yüksek olanları öldürmek çok çok zor . yani düşük lwller çok zorluk çekiyor . ben şahsen oynadım ve gördüm . bnm için bu oyunun bi değeri yok ..

Orijinalden alıntı: ByYilmaz95

Ben bu oyunu oynadım ama tavsiye etmem . çünkü lwli yüksek olanları öldürmek çok çok zor . yani düşük lwller çok zorluk çekiyor . ben şahsen oynadım ve gördüm . bnm için bu oyunun bi değeri yok ..

Alıntıları Göster
    Rezil grafikleri ile yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan optimizasyon yoksunu bir oyun.
    Eğlenceli ancak bunun yerine GTA IV Multiplayer oynamak daha rahat oluyor...

Orijinalden alıntı: _ErseL_

Rezil grafikleri ile yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan optimizasyon yoksunu bir oyun.
    Eğlenceli ancak bunun yerine GTA IV Multiplayer oynamak daha rahat oluyor...

Alıntıları Göster
    Bedavaya göre iyidir ya Bu türü sevenler için güzel
    | Assembler ve Fortran ‘ın Özel Programlama Dilleri Kullanımı |

• quote:

Orijinalden alıntı: ByYilmaz95

Alıntıları Göster
    64 r de ben 195 liklere kafa tutuyorum teke tek oyunda taktiksel yönden bakıçaksın efconer lar bu yönden şanslı oluyorlar

• quote:

64 r de ben 195 liklere kafa tutuyorum teke tek oyunda taktiksel yönden bakıçaksın efconer lar bu yönden şanslı oluyorlar

Alıntıları Göster
    Ben zamanında baya oynadım oyunu. Nisanda tekrar başlamayı düşünüyorum. Konsol oyunlarından fazla sıra gelmiyo

• hemen oynayıp çıkılacak bi oyun değil çok ayrıntıları var arabanı modifiye edebiliyosun elbiseni modifiye ediyosun kendi müziğini yapiyosun tarzını ortaya koyuyosun çoğu kişi direk savaşıp beğenmiyo ama bi social sunucusuna gelse ayrıntıyı keşvedecek onlar için üzülüyorum (böyle bir oyun free to play olmasıda büyük bir avantaj çoğu paralı oyunda bu zevki tadamıyacaksınız

ID:CrazyTurks
    Server:Patriot eu2
    Clan:Vatan

Orijinalden alıntı: lulu0798

hemen oynayıp çıkılacak bi oyun değil çok ayrıntıları var arabanı modifiye edebiliyosun elbiseni modifiye ediyosun kendi müziğini yapiyosun tarzını ortaya koyuyosun çoğu kişi direk savaşıp beğenmiyo ama bi social sunucusuna gelse ayrıntıyı keşvedecek onlar için üzülüyorum (böyle bir oyun free to play olmasıda büyük bir avantaj çoğu paralı oyunda bu zevki tadamıyacaksınız

ID:CrazyTurks
    Server:Patriot eu2
    Clan:Vatan
    Çok iyi bi oyunu Gamerfirst ellerine bırakınca oyun çekilmez hale geldi.F2P dünyasına tamamen değişik bir atmosfer katan oyun hileciler yüzünden ve hiç yenilik olmaması yüzünden berbat oldu.Ayrıca parayı bastıranlar çok sağlam silahlar alıyorlar ve oyunun dengesi bozuluyor.Sistemleri zorlamasıda cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.krts -- 8 Mart 2012; 0:07:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali.krts

Çok iyi bi oyunu Gamerfirst ellerine bırakınca oyun çekilmez hale geldi.F2P dünyasına tamamen değişik bir atmosfer katan oyun hileciler yüzünden ve hiç yenilik olmaması yüzünden berbat oldu.Ayrıca parayı bastıranlar çok sağlam silahlar alıyorlar ve oyunun dengesi bozuluyor.Sistemleri zorlamasıda cabası.

Alıntıları Göster
    Oyunda güzel bir düşünce var ama oynanış iyi değil bence.

Orijinalden alıntı: AutumnRain

Oyunda güzel bir düşünce var ama oynanış iyi değil bence.

Alıntıları Göster
    Açıkçası ben beğenmedim.Grafikler orta seviye ama oynanabilirlik sıfır.Hele ki araba sürememe
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.