Şimdi Ara

BU SİSTEMLE HANGİ PES OYUNUNU OYNAMALIYIM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün nedensizce içimde bir futbol oyunu oynama isteği belirdi. Sistemim pek iyi olmadığı için FIFA'nın güncel oyunlarını ve birkaç yıl önce çıkmış oyunlarını yüksek performans ile oynayamam. Bu yüzden ben de PES oynamaya karar verdim. Steam kütüphanemde PES 2021 Lite var fakat istediğim gibi bir performans alamıyorum. Bu yüzden ben de PES serisinin birkaç yıl önce çıkmış oyunlarına bakmaya karar verdim. Biraz araştırmamdan sonra sistemim PES 2017'yi (720p orta grafiklerde), PES 2016 ve öncesini ise (720p yüksek grafiklerde) rahatlıkla oynatabiliyor. Fakat yine de internetteki bu bilgilerin doğruluğundan şüphelendiğim için size de danışmak istedim. Sizce aşağıda özelliklerini yazmış olduğum sistemle hangi PES oyununu oynamalıyım ve o oyunda aşağı yukarı kaç FPS alırım?

Bilgisayarımın özellikleri:

İşletim sistemi: Windows 8.1 PRO x64

İşlemci: İntel Core İ5 6200U 4 çekirdekli 2.3 Ghz.

Ekran kartı: AMD Radeon R5 M330 2048 MB VRAM DDR3 DirectX 12

Bellek: 4GB tek kanal DDR4 2133 Mhz.

• merhaba, i5 6200u 2 çekirdektir 4 değil. 2 core 4 thread.

PC GAMES /o_O\ HUByoutube
    {{WITHOUT SCREEN RECORDING 38-40 FPS}} ( GRAPHICS SETTING ) RESOLUTION : 1280×720p DEPTH OF FIELD : OFF RESOLUTION SCALE : 75% TEXTURE FILTERING : LOW MOTION BLUR : OFF BLOOM : OFF AMBIENT OCCLUSION : OFF EFFECT : LOW GOAL NET : LOW TURF : LOW .............................................................................................. ( LAPTOP SPECIFICATION ) INTEL I3 6gen 8GB DDR4 RAM / Dual STICK ( EXPANDABLE UPTO 16GB ) 2133Mhz GPU USED : AMD R5 M330 ( 2GB ) Window 10 1903 BENCHMARK : MSI OLD/NEW GAMES LAPTOP : HP G5 250 NOTE BOOK HOPE U GUYS FIND THIS VIDEO HELPFULL PLS LIKE AND SUBSCRIBE :) LET ME KNOW WHICH GAME U GUYS WANT NEXT TO BE TESTED ON AMD R5 M330 OR NVIDIA 930MX / INTEL HD 520 INSTAGRAM : https://instagram.com/pcgameso_o THANK YOU FOR SUPPORTING ¥¥
    https://www.youtube.com/watch?v=ryZqSJE9zYk

pes 21 oynayabilirsiniz. %75 res scale ile 35 fps üstü verir, steam'de indirim döneminde 15 tl. grafik ayarlarını değiştirmeyi unutmuş olabilirsiniz.

• iyi de adam sana doğrusunu söylemiş. sen de aa bu arkadaş neden böyle bir şey yazdı ne diyormuş diye bakmamışsın bile. yanlış bilen sensin kusura bakma.

• Biyolog Chaegirab kullanıcısına yanıt

Çok eski bir tarih değil fakat ben çok değiştim. Evet, işlemcim 4 değil, 2 çekirdekliymiş. Bir fikre bu kadar körü körüne bağlanmanın yanlış olduğunu anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.