Merhaba, bugün nedensizce içimde bir futbol oyunu oynama isteği belirdi. Sistemim pek iyi olmadığı için FIFA'nın güncel oyunlarını ve birkaç yıl önce çıkmış oyunlarını yüksek performans ile oynayamam. Bu yüzden ben de PES oynamaya karar verdim. Steam kütüphanemde PES 2021 Lite var fakat istediğim gibi bir performans alamıyorum. Bu yüzden ben de PES serisinin birkaç yıl önce çıkmış oyunlarına bakmaya karar verdim. Biraz araştırmamdan sonra sistemim PES 2017'yi (720p orta grafiklerde), PES 2016 ve öncesini ise (720p yüksek grafiklerde) rahatlıkla oynatabiliyor. Fakat yine de internetteki bu bilgilerin doğruluğundan şüphelendiğim için size de danışmak istedim. Sizce aşağıda özelliklerini yazmış olduğum sistemle hangi PES oyununu oynamalıyım ve o oyunda aşağı yukarı kaç FPS alırım? Bilgisayarımın özellikleri: İşletim sistemi: Windows 8.1 PRO x64 İşlemci: İntel Core İ5 6200U 4 çekirdekli 2.3 Ghz. Ekran kartı: AMD Radeon R5 M330 2048 MB VRAM DDR3 DirectX 12 Bellek: 4GB tek kanal DDR4 2133 Mhz. |
Bildirim